Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μαγία, Βουντού....:Ρ

Στον firefox παντως γίνεται με πατημένο το ctrl και σκρολλάροντας τον πόντικα προς τα κάτω.

έτσι μειώνεται το μέγεθος ρε κουνουποπριγκίπισα (το είπα!:Ρ)

Δημοσ.

μοσκιτού (κατά το "δεξιού") , θενκς για την απόπειρα ξεστραβώματός μου, το θέμα μου ήταν πώς σε μία σελίδα υπάρχουν 11 ποστς...

anyway

Aς καταχωρηθεί ΚΑΙ αυτό στα "περίεργα του ινσόμνια"...πάμε στο άλλο :

Βλέπω ΣΚΑΕΙ, και το "Μεγάλοι Έλληνες : Κολοκοτρώνης", και εκεί που δείχνει σκηνές με τη Σία Κοσιώνη να κυκλοφοράει στους δρόμους της Τρίπολης, και να εξιστορεί τεκταινόμενα του τότε, αρχίζει η Σία να μιλάει για τότε που οι μουσλιμάνοι της Τρίπολης εδιώκανε τους Έλληνοι, και ταμπουρώθηκαν στην πόλη μοναχοί τσ' περιμένοντας τα φουσάτα του Κολοκοτρώνη να τους κόψουν τον κωλοκοτρώνη, και ξάφνου μου πετάει ο ΣΚΑΗΣ αυτό :

sshot8.jpg

:rolleyes:

Δημοσ.

Τι δύσκολο να κρατάς συμμαζεμένα τα πισιά σου... 3 πισιά, downloads, δουλειές, usb sticks, εξωτερικοί δίσκοι... γαμ'σε τα...

Δημοσ.
έτσι μειώνεται το μέγεθος ρε κουνουποπριγκίπισα (το είπα!:Ρ)
μοσκιτού (κατά το "δεξιού") , θενκς για την απόπειρα ξεστραβώματός μου, το θέμα μου ήταν πώς σε μία σελίδα υπάρχουν 11 ποστς...
Τι καμμένα παλικάρια ειν τούτα ρε.Έχω την επιλογή στα 40 ποστς ανά σελίδα.

Άρα καλώς σκέφτηκα όπως σκέφτηκα =ρ

Δημοσ.

Σήμερα στις 23:00 στο ΣΚΑΪ

ΣΙΡΙΑΛ KILLERS - DEATH METAL ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Τον Ιανουάριο του 1998 ο Fabio Tollis, ένας 16 χρονος κιθαρίστας σε ένα συγκρότημα heavy metal με το όνομα Satan, εξαφανίστηκε . Η εξαετής αναζήτηση του πατέρα του, τον οδήγησε στον σκοτεινό κόσμο της σατανιστικής μουσικής. Αυτό είναι το μαύρο μέταλλο - η πιό ακραία μορφή μουσικής που επινοήθηκε, απαίσιο μίγμα σατανισμού και αγριότητας .

Έτσι, για να ενημερώνεται ο κόσμος :lol:

Δημοσ.
μετάφραση καλοί μου άνθρωποι, τι είπε τούτος ρα?

α) Ευχαρίστησα τη MsquitoPrincess (χαριτολογόντας την αποκάλεσα "μοσκιτού", κατά του "δεξιού", όπως η παραφρασμένη ηρωίδα της παρωδίας του Bleach που παρέθεσε χθες στο OOT το μέλος john2gr ) που προσφέρθηκε να δώσει ερμηνεία για την πικ που παρέθεσα στην προηγούμενη σελίδα, διερωτόμενος "πώς γένεν αυτό;!".

β) Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ TV , ενώ η παρουσιάστρια κάνοντας βόλτες στους δρόμους της Τρίπολης, μιλούσε για την Τρίπολη του 1821 και τους μουσουλμάνους που την κατείχαν, και είχαν ταμπουρωθεί εντός της έτοιμοι να αντιμτωπίσουν την επίθεση του Κολοκοτρώνη, άρχισαν να πέφτουν σφήνες από πίνακες που αναπαριστούσαν στιγμές από την Τρίπολη του τότε, καθώς και βιντεάκια με πρόσωπα μουσουλμάνων, διάρκειας ελάχιστων δευτερολέπτων (στο πνεύμα μιας υποτυπώδους αναπαράστασης, πχ σιδεράδες να σφυρηλατούν), και σε κάποια φάση πέφτει τέτοιο βιντεάκι, με σκηνή...από το παζάρι της Ξάνθης....

Μασημένη τροφή μου θέλετε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...