liopyr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Άλτερ τι έγινε και γράφεις παντού σήμερα; Δουλεύεις εσύ αντί του τρωκτικού; Που παντου ρε? 5 post εκανα ολα κι ολα σημερα... (χθες δλδ). Το τρωκτικο δεν δουλευει σημερα, και οπου να'ναι θα μας εγκαταλειψει λεει. Του προσφερε θεση το national geographic στην μελετη σπανιων ειδων πεταλουδας που ειναι υπο εξαφανιση.
soturin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Γι' αυτό λοιπόν για κάθε φυσιολατρική σας ανησυχία, pm στον vatos καληνύχτα παιδιά, βάζω απαράδεκτους και την πέφτω
klainmaingr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Τι όμορφα.. ξυπνάς σάββατο.. 7 το πρωί.. βρέχει της που#@$@, φυσάει του που$@%@.. ντύνεσαι.. φτάνεις στη δουλειά σε 3 λεπτά μιας και είσαι ο μόνος που οδηγάει στο δρόμο.. κάνεις καφέ... ινσόμνια.. tv δεν ανοίγεις μιας και είσαι μαλωμένος μαζί της.. δουλειά δεν πολυέχεις.. Δεν θα'ρθει το καλοκαίρι; Δεν θα'ρθει; ... Καλημέρα.
Achilles Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 7 μποφόρ και ψιλοχιονόνερο. Culoκαιρός... Καλημέρα klain. Βλέπω σκοτώνεσαι στην δουλειά. Έχεις πάρει όλα τα τόπικς παραμάσχαλα...
leftermann Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Τις καλημέρες μου. Καταπληκτικός καιρός. Προβλέπεται σκ λιωσίματος μεταξύ pc, tv & playstation. Γουστάρω να βλέπω την βροχή να χτυπάει σχεδόν κάθετα στο παράθυρό μου. Προς το παρόν κάνω ζεστό καφεδάκι και αρχίζω την πάλη με το καινούριο λαπτόπι της γυναικός μου. Πρέπει να το στήσω λίγο πριν αρχίσουμε τα μαθήματα. Μπρρρρ, ανατρίχιασα...
klainmaingr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Σιγά μωρέ δυο τόπικ τσίμπησα Λέφτερ και γώ κάτι τέτοιο καταπληκτικό έχω στα υπόψη.. το θέμα είναι οτι αυτό θα γίνει απο το μεσημέρι and on.. Oh well.. Ελπίζω να μη φτιάξει ο καιρός μετά και με ξενερώσει
Achilles Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Πρέπει να το στήσω λίγο πριν αρχίσουμε τα μαθήματα. Μπρρρρ, ανατρίχιασα... :fear: Μετά τον μπαμπά πήρε σειρά και η γυναίκα. Holy shit...
Achilles Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Ελπίζω να μη φτιάξει ο καιρός μετά και με ξενερώσει Mood fail; Και εδω πέρα βρέχει .overΚαλημέρα.over Καλημέρα. Out.
leftermann Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 :fear: Μετά τον μπαμπά πήρε σειρά και η γυναίκα. Holy shit... υποφέρω σου λέω. Υποφέρω υποφέρω υποφέρω υποφέρω πολλλιιιυυυυυ... Παρεμπιπτόντως, ο πατήρ τα πηγαίνει απρόσμενα καλά με το μπλιμλπίκι. Του έδωσε και ασύρματο ίντερνετ ο ανιψιός του που μένει από πάνω, στέλνει πλέον email, περνάει τις φωτό από το κινητό και την φωτογραφική του, αντιγρλαφει σε φλασάκι για να τις πάει για εκτύπωση, δουλεύει κανονικά openoffice, έμαθε να σώζει από οο σε msoffice format για να δίνει έγγραφα σε φίλο που έχει msoffice. Επόμενο task να χακάρει την Εθνική και να προσθέσει 5-6 μηδενικά στο τέλος των καταθέσεών του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.