Achilles Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Είσαι Φλώρινα ή γύρισες; Να πάμε την Πέμπτη-Παρασκευή για ρετσίνα. Να ειδοποιήσω και τους άλλους pόstηδες...
Chrisxxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Σ'αφηνει η γυναικα; Δεν ξερω αν θα ειμαι Θεσσ.
Achilles Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Όταν έρθεις στείλε pm. Μην βγούμε και λείπει ο αρχιpόstαρος. Την μλκ την από πάνω την προσπερνάω.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Τωρα εδω ειμαι αν και θα φυγω αυριο... Απλως παιζει δουλεια πανω (btw 30 ποντους χιονι (ακουσες 30 ποντους και χαρηκες)) και δεν μενω καπου σταθερα atm.
Achilles Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Εγώ μπορεί να χάρηκα , αλλά εσύ βρε πόστη πήγες να το δεις και από κοντά. :lol: Τεσπα, χτύπα pm αν είσαι available.
jason_rethymno Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Έχω ένα μικρό προβληματάκι ε.. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=307485
firewalker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Επιτέλους, έπεσε ο τοίχος. Μετά από 5ώρες μάχη. Δε νιώθω τα χέρια μου από το Compressair.
Lucifer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Postman promises payback A local island postman said his next encounter with a deer that knocked him off his bike will not bode well for the deer. Flagging faeces A fight over dog droppings forced one neighbour to use unusual methods to attract attention to the problem Τα σπάει η Δανία.
firewalker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Ο Alpha γιατί βάζει την ίδια ταινία Παρασκευή βράδυ και Σάββατο απόγευμα; Την παλεύουν;
washcloud Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Συμβουλή αν θες να σπάσεις πλάκα κόλλησε τα όπως σου έρθει. καλή φάση - να το κάνει σε 11 μέρες από τώρα όμως Το θεμα ειναι πως εμπλεξα εγω με ολους αυτους τους postηδες.. ροζεχρήστο....ασ' τα σάπια τώρα... Είσαι Φλώρινα ή γύρισες;Να πάμε την Πέμπτη-Παρασκευή για ρετσίνα. Να ειδοποιήσω και τους άλλους pόstηδες... ...δυό μέρες σερί ρετσίνες ;! πα καλά ρα ; btw, σε λίγο δε θα χρειάζεται να ποστάρουμε καν έτσι όπως το πας ρε συ....χαλάρωσε λίγο ...και περνάμε σε εξωτερικές ειδήσεις : (παραστικά btw) κι ένα για τον Αλέκο όταν γυρίσει απ' το ματς
MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Λοιπόν, wash ,προχθές είχα την εξής έμπνευση: θα φτιάξω σε μια γωνία καδράκια με όλα τα αριστουργήματα που έχετε φτιάξει εδώ μέσα.Τα έργα του Luci και τις παραλλαγές τους (δικές σου & του freedubus που με σκοτώνετε με τέζα τσογλάνια).Μετά από ιδέα του μοντερέητορ θα ονομάσω την γκαλλερύ: "The BzzZZzzz... Wave Of Expressionism"
leftermann Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 αμέ... http://www.latkey.com/keyboard_stickers.asp?SubCat=9 άψογος. Ευχαριστώ πολύ.
alexzzz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Επιτέλους, έπεσε ο τοίχος. Μετά από 5ώρες μάχη. Δε νιώθω τα χέρια μου από το Compressair. περίεργο χόμπι για να χαλαρώσεις έχεις... λοιπόν... πήγαμε για μπάλα αλλά δεν παίξαμε... το γήπεδο ήθελε βατραχοπέδιλα και βάρκα. Έχω όμως φωτό από τα αποδυτήρια τους... μισό να τις ανεβάσω
andreapaog328 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 κάτι τέτοια θυμάμαι και εγώ όταν έπαιζα σε τοπική ομάδα...την μία δεν κατεβαίνανε οι άλλοι, την μια δεν είχαμε δεύτερο βοηθό και τον έκανε ένας δικός μας...μια παίζαμε 3 δεν παίζαμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.