Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ασύρματο...

αααααααααα, μά'στα, μά'στα...

Εφόσον και τα 2 συνδέονται με το ρούτερ, είτε ενσύρματα είτε ασύρματα, τι δίκτυο θες να φτιάξεις; να μοιράσεις αρχεία μεταξύ τους θες;

Βασικά ναι. Να βλέπει το λαπτόπι τον σκληρό του πισιού, για να παίζει τις μουσικές και τα βίντεο. Και τις φωτογραφίες.

Μετά λέω να την ψάξω και με το remote management :confused::shock:

Δημοσ.
lol ψαρούκλες :P στη γιάφκα είμαι που αλλού θα ήμουν τέτοια ώρα :-(

χα!!! Αυτογκόλ... χαίρεσαι κιόλας... ποντικαρά :lol:

Δημοσ.
αααααααααα, μά'στα, μά'στα...

Βασικά ναι. Να βλέπει το λαπτόπι τον σκληρό του πισιού, για να παίζει τις μουσικές και τα βίντεο. Και τις φωτογραφίες.

Μετά λέω να την ψάξω και με το remote management :confused::shock:

Απλά κάνε κοινόχρηστους τους φακέλους που σε ενδιαφέρουν (δεξί κλίκ, ιδιότητες,...) και αν έχουν ίδιο group name οι 2 υπολογιστές (π.χ. workgroup), θα βλέπει ο ένας τον άλλο από την επιλογή: δίκτυο, ...

Απλά αν θες κάποια στιγμή να μεταφέρεις όγκο δεδομένων σύνδεσε το λαπτοπ με ethernet, γιατί ασύρματα μπορεί να σέρνεται.

Δημοσ.
Απλά κάνε κοινόχρηστους τους φακέλους που σε ενδιαφέρουν (δεξί κλίκ, ιδιότητες,...) και αν έχουν ίδιο group name οι 2 υπολογιστές (π.χ. workgroup), θα βλέπει ο ένας τον άλλο από την επιλογή: δίκτυο, ...

Απλά αν θες κάποια στιγμή να μεταφέρεις όγκο δεδομένων σύνδεσε το λαπτοπ με ethernet, γιατί ασύρματα μπορεί να σέρνεται.

δεν πρέπει να τρέξω τον "οδηγό εγκατάστασης δικτύου" ή τον "οδηγό ασύρματου δικτύου" κλπ;

Ασύρματα λες δεν θα παίζει μουσικές από τον δίσκο του πισιού στο λαπτοπ; Μην μου το χαλάς ρε, πως να τραβήξω καλώδια στον κήπο; :lol:

Δημοσ.
τι να κάνω βλέπω την θετική πλευρά του :-)

καλά κάνεις απλά περίμενα κάτι άλλο ρε παιδί...

Δημοσ.
δεν πρέπει να τρέξω τον "οδηγό εγκατάστασης δικτύου" ή τον "οδηγό ασύρματου δικτύου" κλπ;

Ασύρματα λες δεν θα παίζει μουσικές από τον δίσκο του πισιού στο λαπτοπ; Μην μου το χαλάς ρε, πως να τραβήξω καλώδια στον κήπο; :lol:

Δεν τρέχεις τίποτα. :P

Για όγκο μίλησα βρε. Για ένα απλό mp3 δεν θα έχεις πρόβλημα. :P Ελπίζω το wireless να μην είναι γτπ.

Δημοσ.
Δεν τρέχεις τίποτα. :P

Για όγκο μίλησα βρε. Για ένα απλό mp3 δεν θα έχεις πρόβλημα. :P Ελπίζω το wireless να μην είναι γτπ.

καλά ντε, μη βαράς. Τι όγκο δηλαδή; Να παίζει blue ray ταινία από τον δίσκο του άλλου; :-D

Το wireless δεν ξέρω αν είναι γτπ. Pcmcia adapter είναι, το λαπτόπι δεν είχε wireless από την μάνα του. Ένα παλιό IBM thinkpad T23 είναι. Τάνξ μιλάμε όμως, μου δίνει την εντύπωση πως μπορώ να το πετάξω από τον 4ο για πλάκα και να μην χαμπαριάσει τίποτα. Το μπελά μου βρήκα βέβαια. Πέσαν και στα καπάκια, πρώτα ο πατήρ και μετά η γυνή, ζαλίστηκα να παλεύω με λαπτόπια για (πιό) άσχετους (από μένα) :-D

Ξεκινάω τις δοκιμές. Δεν με βλέπω για ύπνο σήμερις...

Δημοσ.

Αν και ξύπνησα στις 12 (ή ήταν 1... δεν θυμάμαι...) θα την πέσω από τώρα.

Καλή συνέχεια παίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...