leftermann Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Α, ξέχασα να σου πω πως απαραίτητα ...πρέπει να συνδέσεις και τα ψιψιψίνια με τα.... Καλό κουράγιο. Με τα ποποψώνια; Ή με τίποτα άλλο; Ντάνκε.
Achilles Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Καληνύχτα Αλέκο και άλλο Νάπολι να μην σε βρει.
MsquitoPrincess Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ερώτησις: ο μπρο έφαγε κλήση από την τροχαία και μου ανέθεσε την χαμαλοδουλειά της πληρωμής. Είπε να πάρω παράβολα από εφορία και να πάω τροχαία αλλά είδα ότι γίνεται και σε ελτά η φάση. Στα ελτά είναι απαραίτητα τα παράβολα ή θέλουν μόνο τα φράγκα?
Achilles Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μόνο τα γκαφρά. Και κράτησε οπωσδήποτε το απόκομμα. Μην σου έρθει μετά από 3 χρόνια κανένα πρόστιμο και άντε να αποδείξεις ότι το είχες πληρώσει.
leftermann Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Το κρατάς για πάντα, όχι μόνο για 3 χρόνια, ε; Σε αυτούς τους πούστηδες δεν μπορείς να αποδείξεις ούτε ότι δεν είσαι ελέφαντας, πόσο μάλλον ότι πλήρωσες την κλήση...
MsquitoPrincess Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ω,σας ευχαριστώ πολύ. Μόλις με χαρουμενοποιήσατε =)
leftermann Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Και ρωτάω πάλι εγώ, αυτήν την φορά απευθυνόμενος σε Αθηναίους ή γνώστες της πολεοδομίας της πρωτεύουσας: πόσο κοντά είναι το Παγκράτι με τον Κηφισό, εκεί που πάνε τα Κτελ; Πείτε μου πως είναι κοντά, πλήζ, πείτε μου πως είναι κοντά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.