status Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 [quote=Achilles! Μπούρδες και στα μούτρα σου ρε. Κ εγώ σε αγαπάω ρε ακάματε :ρ
MsquitoPrincess Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Αναλόγως την παλαιότητα βάση εγγραφής στο ΤΣΜΕΔΕ. Την πρώτη τετραετία αν θαμάμαι καλά παίζει από 1300€ μέχρι 1600€. Και λέω παίζει γιατί με τις προσαυξήσεις (υποχρεωτικές και μη) τις περσινές, λόγω κάποιων αλλαγών στην σύνταξη, χάθηκε ο μπούσουλας. Και όσο ανεβαίνουν οι τετραετίες ανεβαίνουν κατακόρυφα και οι εισφορές σε δυσθεώρητα ύψη...:fear: Τι 1300-1600 γαμώ? ΦΦΦ.Και αυξάνεται μετά.Νταξ.
Achilles Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Καλημέρα ΜΟΝΟ στην μικρή Λουλού, που μου έφτιαξε την μέρα..... Τι 1300-1600 γαμώ? ΦΦΦ.Και αυξάνεται μετά.Νταξ. Τιμές εξαμήνου ανέφερα. Κάτι λιγότερο από 3000€ κάθε χρόνο με το καλημέρα. Δουλεύεις, δεν δουλεύεις... Το μετά άστο, πονάει ο culos...
status Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Τιμές εξαμήνου ανέφερα. Κάτι λιγότερο από 3000€ κάθε χρόνο με το καλημέρα. Δουλεύεις, δεν δουλεύεις... Το μετά άστο, πονάει ο culos... Αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο :Ρ
Achilles Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Αθάνατο Ελληνικό Δημόσιο :Ρ Με βλέπω για offshore...
MsquitoPrincess Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Τιμές εξαμήνου ανέφερα. Κάτι λιγότερο από 3000€ κάθε χρόνο με το καλημέρα. Δουλεύεις, δεν δουλεύεις...Το μετά άστο, πονάει ο culos... Μηχανικοί και μλκίες.
status Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μηχανικοί και μλκίες. Μλκιες μηχανικοί είναι πιο σωστό.. :Ρ Γιατί ρε...μια χαρά επάγγελμα είναι βασικά το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον Ο κολλητός μου είναι Π.Μ. και έχω φροντίσει να μάθω κάμποσα για αυτό το θέμα
Achilles Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Bullshit Engineer... Ελληνικά λέμε Μλκιες μηχανικοί είναι πιο σωστό.. :Ρ Γιατί ρε...μια χαρά επάγγελμα είναι βασικά το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον Ο κολλητός μου είναι Π.Μ. και έχω φροντίσει να μάθω κάμποσα για αυτό το θέμα Ρώτα και αυτόν τι ζόρι τραβά...
status Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Bullshit Engineer...Ελληνικά λέμε Sort of. Αλλά μου αρέσει Bullshit Engineer...Ελληνικά λέμε Ρώτα και αυτόν τι ζόρι τραβά... Ξέρω πάνω κάτω τι ζόρι τραβάει αφού είναι κολλητός μου :Ρ
MsquitoPrincess Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μλκιες μηχανικοί είναι πιο σωστό.. :ΡΓιατί ρε...μια χαρά επάγγελμα είναι βασικά το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον Ο κολλητός μου είναι Π.Μ. και έχω φροντίσει να μάθω κάμποσα για αυτό το θέμα Είδες τι πληρώνεις για ασφάλεια έτσι?Το δες.Κι όπως είπε ο Αχιλλέας,δουλεύεις δε δουλεύεις.Και μπορεί να δουλεύεις κάπου με ικα.Πάλι το πληρώνεις.Τι τα κάνουν τόσα λεφτά?Πού πάνε οεο.Τεσπά.Ας μην χαλάμε τη μέρα μας. Που είναι και βροχερή =ρ
status Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Είδες τι πληρώνεις για ασφάλεια έτσι?Το δες.Κι όπως είπε ο Αχιλλέας,δουλεύεις δε δουλεύεις.Και μπορεί να δουλεύεις κάπου με ικα.Πάλι το πληρώνεις.Τι τα κάνουν τόσα λεφτά?Πού πάνε οεο.Τεσπά.Ας μην χαλάμε τη μέρα μας. Που είναι και βροχερή =ρ Όλα τα επαγγέλματα έχουν τα υπέρ και τα κατά τους μην απογοητεύεσαι
Achilles Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Είδες τι πληρώνεις για ασφάλεια έτσι?Το δες.Κι όπως είπε ο Αχιλλέας,δουλεύεις δε δουλεύεις.Και μπορεί να δουλεύεις κάπου με ικα.Πάλι το πληρώνεις.Τι τα κάνουν τόσα λεφτά?Πού πάνε οεο.Τεσπά.Ας μην χαλάμε τη μέρα μας. Που είναι και βροχερή =ρ Μια μικρή επισήμανση. Δεν μπορείς να είσαι και στο ΙΚΑ. Αν πας σε μια δουλειά μισθωτός και πρέπει αν σε βάλει ο εργοδότης σου στο ΙΚΑ, πρέπει να δηλώσεις διακοπή στο ΤΣΜΕΔΕ. Βασικά δεν συμφέρει, ούτε εσένα ούτε τον εργοδότη σου. Γι' αυτό τον λόγο είναι προτιμότερο να κόβεις δελτία παροχής υπηρεσιών.
MsquitoPrincess Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μια μικρή επισήμανση. Δεν μπορείς να είσαι και στο ΙΚΑ. Αν πας σε μια δουλειά μισθωτός και πρέπει αν σε βάλει ο εργοδότης σου στο ΙΚΑ, πρέπει να δηλώσεις διακοπή στο ΤΣΜΕΔΕ.Βασικά δεν συμφέρει, ούτε εσένα ούτε τον εργοδότη σου. Γι' αυτό τον λόγο είναι προτιμότερο να κόβεις δελτία παροχής υπηρεσιών. Χο.Όμορφα.Φχαριστώ για το ίνφο =)
Achilles Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Χο.Όμορφα.Φχαριστώ για το ίνφο =) Δεν κάνει τίποτα, εκτός αν έχετε ευχαρίστηση... Πρέπει να πληρώσω και το Τσμεδε. Είσαι συνάδερφος;
MsquitoPrincess Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δεν κάνει τίποτα, εκτός αν έχετε ευχαρίστηση... Πρέπει να πληρώσω και το Τσμεδε. Είσαι συνάδερφος; Θα γίνω μια από σας.Παλεύω μια διπλωματική.Πού θα πάει,θα τελειώσει.Δεν μπορεί.Θα τελειώσει.Ε?Δε θα τελειώσει?(Προσπαθώ να με πείσω =ρ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.