Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Aόρατο post; photo που δεν εμφανίζεται
Achilles Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 κάτσε ρε, εκατονπενη το μήνα δεν είναι ; ...γιατί με τις προσαυξήσεις (υποχρεωτικές και μη) τις περσινές, λόγω κάποιων αλλαγών στην σύνταξη, χάθηκε ο μπούσουλας.... Βασικά κάποτε ξεκινούσες από 850-900€ το εξάμηνο αν θυμάμαι καλά. Αλλά όπως είπα και σε άλλο post , βγήκε τέλους του '07 μια π@π@ριά, με αλλαγές στο συνταξιοδοτικό. Κάποιοι επέλεξαν αν θα μπουν κατευθείαν πληρώνοντας και κάποια αναδρομικά, κάποιοι άλλοι μπορούσαν να παραμείνουν και να μπουν μέχρι κάποιο συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα ενώ κάποιοι μπήκαν αυτόματα. Τρεχαγύρευε δηλαδή... Και δεν έφτανε αυτό αλλά το μπιλετάκι για την προσαύξηση του α εξαμήνου του '08 δεν ενσωματώθηκε στο βασικό, αλλά ήρθε ξεχωριστά, ενώ για το β' του '08 δεν έστειλαν καν. Αλλά αν πήγαινες στο ΤΕΕ/ΤΜΔΕΜΕ για ενημερότητα ή άλλη δοσοληψία στο λέγαν προφορικά. Τους είχα ρωτήσει κιόλας και είπαν πως δεν θα στείλουν αλλά όταν περάσει ο καθένας από 'κει θα τον "υποχρεώσουν". και φυσικά εξαρτιώταν σε ποια ομάδα από τις παραπάνω ανήκες λόγω παλαιότητας και τι επέλεξες να κάνεις. Και το μπάχαλο δεν είχε τέλος. Εμένα πάντως αυτό το εξάμηνο ήρθε 300€ λιγότερα. Ότι να 'ναι. Γι' αυτό είπα στο περίπου. Τώρα μάλλον εξομαλύνθηκαν αλλά ακριβώς για τους νέους δεν γνωρίζω.
washcloud Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 photo που δεν εμφανίζεται ...knοwing Tοufas and judging by the title of the png, παίζει και να εμφανίζεται μια χαρά... ....πολύ κείμενο ρε πούστη! βασικά, μέχρι πέρυσι (τουλάχιστον μέχρι καλοκαίρι), για 850 βασικό με ΑΠΥ ήξερα, από φίλο που δουλεύει Φοίνικα. Τα 150 μου έλεγε πάνε άκλαφτα ΤΣΜΕΔΕ, γι' αυτό το 'πα...
cassidy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 photo που δεν εμφανίζεται Eμφανίζεται, είναι ένα σκέτο pixel.
Achilles Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ο πιο γνωστός Έλληνας μάγειρας ρε ιερόσυλε. Αλλά εσύ μόνο την Βέφα θα γνωρίζεις. Ντροπή.
Chrisxxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Πιθανολογω οτι ειπε τσελεμεντε το ΤΣΜΕΔΕ. Αν παλι δεν ξερει για τον Τσελεμεντε μιλαμε για μεγαλο nooba.
washcloud Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 εγώ πάλι λέω ότι είσαι noob-ass, κι ότι τον Chris τον πλήρωσες με τρίγωνα για το ξεκάρφωμα
Chrisxxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 δέχομαι και επιταγες παντως Σας βρήκα το ιδανικό παιχνίδι για να παιζετε στη δουλεια και όχι μονο http://majman.net/fly_loader.html
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 η μοσκίτω κι εγώ δεν το βρίσκουμε καθόλου διασκεδαστικό ως "παιχνίδι"... ...ε πρίνσες ;
Vatos_locos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 για να κάνουμε το beta testing του παιχνιδιού που πρότεινες
UpToDate_ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 χρονος:16.669 δοκιμες:26 ευστοχια:39% Ολα αυτα με την 2η Πως το βλεπετε,κανω για την δουλεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.