MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 η μοσκίτω κι εγώ δεν το βρίσκουμε καθόλου διασκεδαστικό ως "παιχνίδι"... ...ε πρίνσες ; Φυσικά και είναι διασκεδαστικό.Οι μύγες είναι βρωμερές και άσχημες.Οι μέλισσες γενικά είναι γαμώ τα έντομα.Χνουδωτές και καθαρές και πεθαίνουν άμα σε τσιμπήσουν.Τίμια πράματα.Τα κουνούπια ,τώρα, είναι γαμώ τα σπαστικά έντομα και ο μόνος τρόπος που τους αξίζει να ζουν είναι κολλημένα στον τοίχο μετά από το χτύπημα με παντόφλα.Επειδή ανήκω όμως στο πριγκηπικό βασίλειο,τα σπάω υπερβολικά άσχημα και άρα εξαιρούμαι.Νομιζα οτι είχατε εχθρα με τις μύγες Τίγκα. @elven : λολ
Vatos_locos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 έτσι για αρχή για να δείτε οτι εμείς στα νετάδικα δεν είμαστε useless και η ώρα είναι ακόμα 1 ε πριν μια ώρα έπιασα βάρδια
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 να ένα ακόμα πιο διασκεδαστικό παιχνίδι http://www.novelgames.com/flashgames/game.php?id=123 msquito, τελικά μου φαίνεται ότι ο freedubus είχε δίκιο
Vatos_locos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 δεν σχολιάζω έχω να βρω πως θα αποφύγω τη φάκα της γειτόνισσας τώρα
MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 msquito, τελικά μου φαίνεται ότι ο freedubus είχε δίκιο Ως προς τι?Επιδοδοκιμάζεις την χρήση τέζα?
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Ως προς τι?Επιδοδοκιμάζεις την χρήση τέζα? ...εμμέσως αποδοκιμάζω την (καικαλα) μη-σύμπραξη για δημιουργία μετώπου κόντρα στον Chris Δυσκολουλι wash αλλα βγαίνει μη το βλέπεις προκατειλημμένα, ο ποντικός πρέπει να στριμωχτεί δεν σχολιάζω έχω να βρω πως θα αποφύγω τη φάκα της γειτόνισσας τώρα παράπλευρα ποντίκια
MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 ...εμμέσως αποδοκιμάζω την (καικαλα) μη-σύμπραξη για δημιουργία μετώπου κόντρα στον Chris Δεν θα μπορούσα.Του έχω ζητήσει χάρη και μπορεί αυτή η σύμπραξη να έχει αρνητικές συνέπειες.Δεν το ρισκάρω συναρθρόποδε =ρ
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 και καλά είπαμε ρε σιγά μη στράβωνε ολόκληρος Μοντε-Χρήστος.....
MsquitoPrincess Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Στο ίδιο μοτίβο συζητάμε βρε.Στο "και καλά" =ρ Ύπνος.Νύχτες σας.
Lilith19 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Υπαρχει πολυ μεγαλη περιπτωση να μην βρω εισιτηριο με το τρενο απο Αθηνα για Θεσσαλονικη αν παω να το βγαλω λιγες ωρες πριν?Γιατι απ'οτι ξερω,κρατηση δεν μπορεις να κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.