alexzzz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 ΧΑ! δεν έχω χρόνο καλέ μου παππούλη... χτες όμως σε σκέφτηκα...
Achilles Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 ΧΑ! δεν έχω χρόνο καλέ μου παππούλη... χτες όμως σε σκέφτηκα... Εσύ και άλλες πολλές στα όνειρά τους.
Achilles Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Ευτυχώς όχι... καιρό έχω να δω εφιάλτη... Όντως ρε καρντάση, άσχημο πράγμα οι εφιάλτες... Φαντάζομαι...θα είδες ...πως έγινες...straight και σε έλουσε κρύος ιδρώτας....
alexzzz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 ρε έχε χάρη που δεν θέλω να σε ταράξω γέρο άνθρωπο... τσόοοοοοογλανε
Achilles Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 ρε έχε χάρη που δεν θέλω να σε ταράξω γέρο άνθρωπο... τσόοοοοοογλανε Το συνολάκι που φοράει είναι λουκούμι, ε Αλέκο;
Chrisxxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Υπαρχει πολυ μεγαλη περιπτωση να μην βρω εισιτηριο με το τρενο απο Αθηνα για Θεσσαλονικη αν παω να το βγαλω λιγες ωρες πριν?Γιατι απ'οτι ξερω,κρατηση δεν μπορεις να κανεις. Mε λίγες ωριτσες καθυστέρηση δεν υπάρχει ελπίδα να βρεις.. Έψαχνα για ενα φιλο μου και τελικα εφυγε με το ΚΤΕΛ
little loulou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 ΧΑ! δεν έχω χρόνο καλέ μου παππούλη... χτες όμως σε σκέφτηκα... ρε έχε χάρη που δεν θέλω να σε ταράξω γέρο άνθρωπο... τσόοοοοοογλανε να αυτα διαβαζω κι εγω τα οποια γραφει ο φιλτατος και αξιολογος αλεξ,του οποιου ο λογος πανταμετρει φυσικα,για αυτο κι εγω προσεχω πως μιλαω στον achilles..μην μας παθει και τιποτα..:-D και ερωτω......................................... εχω ενα nintedo ds χρωματος μπλου..τι να το κανω?να το δωσω σε κανενα φιλο η να το κρατησω?αν και δεν το χρησιμοποιω πλεον..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 εχω ενα nintedo ds χρωματος μπλου..τι να το κανω?να το δωσω σε κανενα φιλο η να το κρατησω?αν και δεν το χρησιμοποιω πλεον.. να το βάψεις ροζ και να το πετάξεις στον alexzzz
alexzzz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 τι παιχνίδια παίζει αυτό να σου πω αν το αγοράζω ή όχι να το βάψεις ροζ και να το πετάξεις στον alexzzz Δεν χρειαζεται ρε θα το βάψει ο ιδιος. αποσύρω την πρόταση μου... και φταίνε αυτοί οι 2 για αυτό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δεν χρειαζεται ρε θα το βάψει ο ιδιος. sorry man, αλλά έτσι είναι η original ατάκα (βάψε το μπλε και πέτα το στην θάλασσα)
Achilles Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Κάνει μια αθώα ερώτηση η μικρή Λουλού και γίνεται της ...Κορέας. Και φυσικά να προσέχεις πως μου μιλάς μικρή, δεν είμαι όποιος και όποιος. :-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.