Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και αφου λοιπον πεταξατε τις κακιες σας προς τον αθωωωο και ανυπερασπιστο αλεξ,λεω...

θυμαστε πριν 3-4 χρονια που ειχε βγει τον nintedo που το δινανε μαζι με ενα παιχνιδι με σκυλακια?αυτο εχω..και απο παιχνιδια εχω τα σκυλακια και τον σρεκ!:-D

εε?εεε?εεεε? ενδιαφερεται κανεις?

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και αφου λοιπον πεταξατε τις κακιες σας προς τον αθωωωο και ανυπερασπιστο αλεξ,λεω...

θυμαστε πριν 3-4 χρονια που ειχε βγει τον nintedo που το δινανε μαζι με ενα παιχνιδι με σκυλακια?αυτο εχω..και απο παιχνιδια εχω τα σκυλακια και τον σρεκ!:-D

εε?εεε?εεεε? ενδιαφερεται κανεις?

Το έλιωσες βρε ... :P

Δημοσ.

Να βγουν ο Κλαϊν και ο Στάτους να μου πουν αν είναι αυτό που παίζουν αυτοί και αν μπορώ να παίξω παιχνίδια από τον θείο και το συζητάμε καλή μου νεράιδα...

Δημοσ.
Το έλιωσες βρε ... :P

:-( δεν με βολευε..

Να βγουν ο Κλαϊν και ο Στάτους να μου πουν αν είναι αυτό που παίζουν αυτοί και αν μπορώ να παίξω παιχνίδια από τον θείο και το συζητάμε καλή μου νεράιδα...

απο αυτο ειναι!!!απο αυτο ειναι!!!!!!!!!:-D τελεια!!!!! με 200 ευρωπουλακια ειμαστε οκ!:-D τα εξοδα αποστολης δικα μου!!!:-D

Δημοσ.
απο αυτο ειναι!!!απο αυτο ειναι!!!!!!!!!:-D τελεια!!!!! με 200 ευρωπουλακια ειμαστε οκ!:-D τα εξοδα αποστολης δικα μου!!!:-D

την πρόταση "βρήκα γυναίκα να μου τα τρώει" την περίμενα αλλιώς...

Δημοσ.

Και φυσικά να προσέχεις πως μου μιλάς μικρή, δεν είμαι όποιος και όποιος. :P:-D:-D

συμφωνω..εισαι ο αχιλλεας με πολλα τραυματα στο κεφαλι,50 κιλα παραπανω απο το κανονικο και σε επικινδυνη ηλικια για εμφραγματα!:lol::P

Δημοσ.
συμφωνω..εισαι ο αχιλλεας με πολλα τραυματα στο κεφαλι,50 κιλα παραπανω απο το κανονικο και σε επικινδυνη ηλικια για εμφραγματα!:lol::P

Μας γ@μησες την ψυχολογία... :cry:

Δημοσ.
Μας γ@μησες την ψυχολογία... :cry:

:o να σου στειλω ενα τριγωνο πανοραματος να σου περασει?:-)

Δημοσ.
θα σε γλυκάνω εγώ... έτοιμους τους έχω...

Κατάλαβα...high score στο ζάχαρο θα κάνω...

:o να σου στειλω ενα τριγωνο πανοραματος να σου περασει?:-)

Ένα τι; τεμάχιο; κιλό; κουτί; κοντέινερ; :-D

Η τράπεζα έχει ημιαργία σήμερα...

Εμείς γιατί καθόμαστε ακόμα δεν ξέρω... :lol:

Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ ήδη ξαπλώνω. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...