little loulou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 και αφου λοιπον πεταξατε τις κακιες σας προς τον αθωωωο και ανυπερασπιστο αλεξ,λεω... θυμαστε πριν 3-4 χρονια που ειχε βγει τον nintedo που το δινανε μαζι με ενα παιχνιδι με σκυλακια?αυτο εχω..και απο παιχνιδια εχω τα σκυλακια και τον σρεκ! εε?εεε?εεεε? ενδιαφερεται κανεις?
Achilles Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 να το βάψεις ροζ και να το πετάξεις στον alexzzz Ορισμός του +1.
papahlamidas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 και αφου λοιπον πεταξατε τις κακιες σας προς τον αθωωωο και ανυπερασπιστο αλεξ,λεω...θυμαστε πριν 3-4 χρονια που ειχε βγει τον nintedo που το δινανε μαζι με ενα παιχνιδι με σκυλακια?αυτο εχω..και απο παιχνιδια εχω τα σκυλακια και τον σρεκ! εε?εεε?εεεε? ενδιαφερεται κανεις? Το έλιωσες βρε ...
alexzzz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Να βγουν ο Κλαϊν και ο Στάτους να μου πουν αν είναι αυτό που παίζουν αυτοί και αν μπορώ να παίξω παιχνίδια από τον θείο και το συζητάμε καλή μου νεράιδα...
little loulou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Το έλιωσες βρε ... δεν με βολευε.. Να βγουν ο Κλαϊν και ο Στάτους να μου πουν αν είναι αυτό που παίζουν αυτοί και αν μπορώ να παίξω παιχνίδια από τον θείο και το συζητάμε καλή μου νεράιδα... απο αυτο ειναι!!!απο αυτο ειναι!!!!!!!!! τελεια!!!!! με 200 ευρωπουλακια ειμαστε οκ! τα εξοδα αποστολης δικα μου!!!
alexzzz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 απο αυτο ειναι!!!απο αυτο ειναι!!!!!!!!! τελεια!!!!! με 200 ευρωπουλακια ειμαστε οκ! τα εξοδα αποστολης δικα μου!!! την πρόταση "βρήκα γυναίκα να μου τα τρώει" την περίμενα αλλιώς...
little loulou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Και φυσικά να προσέχεις πως μου μιλάς μικρή, δεν είμαι όποιος και όποιος. :-D:-D συμφωνω..εισαι ο αχιλλεας με πολλα τραυματα στο κεφαλι,50 κιλα παραπανω απο το κανονικο και σε επικινδυνη ηλικια για εμφραγματα!
Achilles Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 συμφωνω..εισαι ο αχιλλεας με πολλα τραυματα στο κεφαλι,50 κιλα παραπανω απο το κανονικο και σε επικινδυνη ηλικια για εμφραγματα! Μας γ@μησες την ψυχολογία...
little loulou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Είχε ταχύτητες; ααα.. απλα ειχε τατσ σκριν!!!
alexzzz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μας γ@μησες την ψυχολογία... θα σε γλυκάνω εγώ... έτοιμους τους έχω...
papahlamidas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Η τράπεζα έχει ημιαργία σήμερα... Εμείς γιατί καθόμαστε ακόμα δεν ξέρω...
little loulou Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μας γ@μησες την ψυχολογία... να σου στειλω ενα τριγωνο πανοραματος να σου περασει?
Achilles Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 θα σε γλυκάνω εγώ... έτοιμους τους έχω... Κατάλαβα...high score στο ζάχαρο θα κάνω... να σου στειλω ενα τριγωνο πανοραματος να σου περασει? Ένα τι; τεμάχιο; κιλό; κουτί; κοντέινερ; Η τράπεζα έχει ημιαργία σήμερα...Εμείς γιατί καθόμαστε ακόμα δεν ξέρω... Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ ήδη ξαπλώνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.