Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα τι; τεμάχιο; κιλό; κουτί; κοντέινερ; :-D

τωρα αν απαντησω θα μου πληγωθεις παλι:o οποτε...:X

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό είναι αλλα αν κρίνω απο το μπλέ χρώμα και το πακέτο με nintendogs είναι το παλιό το ds (η γκουμούτσα) και δεν ξέρω κατα πόσο θα ήθελε κάποιος να το πάρει μιας και πλέον (εκτός απο το lite που έχουμε εμείς) βγαίνει και το dsi που έχει κάμερα κτλ... Παιχνίδια θείου.. ναι παίζει.. με ένα ειδικό cartridge/microsd στο οποίο κάνεις drag n drop και τπτ άλλο..

Παπαχλαμίδα cod5/ninja blade from me.. 3 μέρες υπόθεση με λίγο παραπάνω παιχνίδι ;)

Ο καιρός γαμεί. + -

Δημοσ.
Αυτό είναι αλλα αν κρίνω απο το μπλέ χρώμα και το πακέτο με nintendogs είναι το παλιό το ds (η γκουμούτσα) και δεν ξέρω κατα πόσο θα ήθελε κάποιος να το πάρει μιας και πλέον (εκτός απο το lite που έχουμε εμείς) βγαίνει και το dsi που έχει κάμερα κτλ... Παιχνίδια θείου.. ναι παίζει.. με ένα ειδικό cartridge/microsd στο οποίο κάνεις drag n drop και τπτ άλλο..

Παπαχλαμίδα cod5/ninja blade from me.. 3 μέρες υπόθεση με λίγο παραπάνω παιχνίδι ;)

Ο καιρός γαμεί. + -

δυστυχως εχει δικιο..ειναι και το παλιο nintedo και ειναι καπως μεγαλο και δεν πολυβολευει και πρεπει να αγορασεις αυτο το ειδικο cartridge που αναφερει παραπανω..

Δημοσ.
συμφωνω..εισαι ο αχιλλεας με πολλα τραυματα στο κεφαλι,50 κιλα παραπανω απο το κανονικο και σε επικινδυνη ηλικια για εμφραγματα!:lol::P

πόσταρε φωτό ο postης ;! πού; πού; λινκ ! λινκ !

βρήκε δουλειά το Paint.NET για καμμιά βδομάδα....:P

Δημοσ.

Σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε, υιοθετήστε επιτέλους base 2 στα get σας!

Άντε, πάμε όπου να 'ναι για 32KiPost get (#32768)... :P

Δημοσ.
Σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε, υιοθετήστε επιτέλους base 2 στα get σας!

Άντε, πάμε όπου να 'ναι για 32KiPost get (#32768)... :P

Μόλις γύρισα από ρετσίνα (πάλι) και το κατάλαβα!!!

Φαντάζομαι ότι αν ήμανε άνευ δεν θα το έπιανα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...