andreapaog328 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 κάθε φορά που αρχίζει η βροχή μου κόβεται η dsl...να πάω στον οτε με ομπρέλλα?
alexzzz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 κάθε φορά που αρχίζει η βροχή μου κόβεται η dsl...να πάω στον οτε με ομπρέλλα? να χαίρεσαι που δεν ζεις στο Λονδίνο
little loulou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 αξιοτιμα μελη του ινσομνια θα σας εκθεσω για μια ακομη φορα εναν ακομη προβληματισμο μου..θα μετακομισω!το αποφασισα!σσσσ...δεν ακουω τιποτα!ειμαι αμειλικτη σε αυτο το θεμα! η υποθεση ειναι πως θα μεταφερω τα πραγματα μου απο τη πατρα στην αθηνα..δεν θελω να παρω μεταφορικη..αλλα να κανω και 3-4 φορες πηγαινε-ελα με το fiatακι δε λεει..λοιπον?τι προτεινετε?
alexzzz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Να νοικιάσεις φορτηγάκι (και να βρεις άνθρωπο να το οδηγήσει (που να κουβαλάει κιόλας))
frenzy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Έχω κι εγώ μια παρόμοια απορία. Στη Γαλλία έκανα μια μετακόμιση από Παρίσι στην επαρχία και νοίκιασα ένα φορτηγό (μικρό-σαν αυτά που χρησιμοποιούν κάτι εταιρείες με πατατάκια και τέτοια). Εδώ δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο; edit δηλαδή άλεξ υπάρχει;
alexzzz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Ναι υπάρχουν... δεν ξέρω αν έχουν και οι γνωστές εταιρίες αλλά σίγουρα άλλες υπάρχουν...
little loulou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Ναι υπάρχουν... δεν ξέρω αν έχουν και οι γνωστές εταιρίες αλλά σίγουρα άλλες υπάρχουν... πληροφοριες λοιπον!που να ψαξω?που να ρωτησω?
frenzy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 κάτι τέτοιο Και τα νοικιάζουν χωρίς επαγγελματικό;
alexzzz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Να ρωτήσω και εγώ παιδιά αφού σας ενδιαφέρει... άλλος το είχε νοικιάσει αλλά εκείνος είχε επαγγελματικό. (εγώ κουβαλούσα... χαμάλης)
frenzy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 μπράβο ρε συ, ρώτα και πες μας. Γιατί με τα λεφτά που ζητάνε οι μεταφορικές ξαναμετακομίζω εξωτερικό άμα λάχει - είναι ξεδιάντροποι.
little loulou Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Να ρωτήσω και εγώ παιδιά αφού σας ενδιαφέρει... άλλος το είχε νοικιάσει αλλά εκείνος είχε επαγγελματικό.(εγώ κουβαλούσα... χαμάλης) στη συγκεκριμενη περιπτωση εγω θα κουβαλαω.. και που να βρουμε το επαγγελματικοοοο??? ρωτησε σε παρακαλω..θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως..
Achilles Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 κάθε φορά που αρχίζει η βροχή μου κόβεται η dsl...να πάω στον οτε με ομπρέλλα? Ναι, my friend. Και στην άκρη της βάλε ή προφυλακτικό ή βαζελίνη. Εννοείτε η ομπρέλα θα είναι κλειστή πριν ...τους την δώσεις. αξιοτιμα μελη του ινσομνια θα σας εκθεσω για μια ακομη φορα εναν ακομη προβληματισμο μου..θα μετακομισω!το αποφασισα!σσσσ...δεν ακουω τιποτα!ειμαι αμειλικτη σε αυτο το θεμα! η υποθεση ειναι πως θα μεταφερω τα πραγματα μου απο τη πατρα στην αθηνα..δεν θελω να παρω μεταφορικη..αλλα να κανω και 3-4 φορες πηγαινε-ελα με το fiatακι δε λεει..λοιπον?τι προτεινετε? Στείλτα με bluetooth. Το wifi δεν συμφέρει οικονομικά.
alexzzz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Πάω να ανοίξω το xbox... αν θυμηθώ πως ανοίγει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.