Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν τους δώσω λεφτά της μονόπολης, θα το καταλάβουν; :-D

Eξαρτάται τι όπλο θα κρατάς στο άλλο χέρι. :-)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να γράψω μερικά άρθρα στην σελίδα της ομάδας και να κράξω μερικούς... τον δήμο, τον δήμαρχο, άλλες ομάδες... είναι άλλωστε γνωστό ότι εμείς έχουμε πάντα δίκιο.

Αϊ να δουμ...

Δημοσ.

Σκέφτομαι εδώ και καιρό να φτιάξω ένα disappearing topic το οποίο θα εμφανίζεται ανά άτακτα χρονικά διαστήματα, θα μένει για λίγο online και μετά θα εξαφανίζεται πάλι για άγνωστο χρόνο.

Αλλά δεν έχω βρει το περιεχόμενό του, το σκεπτικό είναι κάτι σε στυλ "κοίτα τι μαλακίες έλεγα τότε" φάση. Ή τουλάχιστον έτσι το πρωτοσκέφτηκα.

Η δικιάμ πήγε Βαρκελώνη και βαριέμαι, πείτε καμιά ιδέα.

Δημοσ.

Λοιπον και εκεί που αποφάσισα να ξαδέψω τα τελευταία ευρώ της τεράστιας περιουσιας μου αγοράζοντας φωτογραφική εγινςε η μα...ια.

Παραγγέλνω τη δευτέρα αυτη τη φωτογραφική 299ευρω (ναι, ναι 299) OLYMPUS E-420 + ZUIKO DIGITAL EZ-1745 17.5-45MM SE KIT με παίρνουν τηλ. (9 το πρωι οι αθεόφοβοι!! :-( και όλως τυχαίως το ακούω και απαντάω). Λέει δεν είανι διαθέσιμη και προτείνει να μου στείλουν μια αλλη (PER.562062) OLYMPUS E-420 + ZUIKO DIGITAL EZ-1745 17.5-42MM SE KIT (προσέξατε το bold στο 2) με 335 περίπου... Λέγοντας μου ότι είναι καλύτερος φακός...

Κουνούπι (ή οποιος άλλος ξερει) αληθευει ή με δούλευε??? :fear:

------------------------------------------

Lucifer υπομονή θα γυρίσει όχι βεβιασμένες κινήσεις:-)

Δημοσ.

Καλά παιδιά, δεν το έσκασε, για συνέδριο πήγε. Δεν ήταν εκεί το high point του post.

Επίσης κρις, έχει μικρότερο focal length, δεν είναι καλύτερος του άλλου.

Δημοσ.

Α... να σου πω ότι η φωτογραφική είναι και αδιάβροχη. Την είχα σήμερα υπό συνεχή βροχάλα και δεν ανατινάχτηκε

Δημοσ.
Καλά παιδιά, δεν το έσκασε, για συνέδριο πήγε.

με την πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών τα φτιαξες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...