alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Κουμπάρε ζεις; Και έβαλα την Αγγελική να ψάξει για σένα και τον Φρίξτερ
Achilles Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Συγχαρητήρια leftermann. Όλοι οι υπόλοιποι είστε και γαμώ τους ζηλιάρηδες...
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Συγχαρητήρια leftermann. Όλοι οι υπόλοιποι είστε και γαμώ τους ζηλιάρηδες... Ε ναι.Πιο εύκολο είναι να πω στη μάνα να κάνει ένα αντικρυστό αρνί, παρά να βρω τρίγωνα.
status Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Κουμπάρε ζεις; Και έβαλα την Αγγελική να ψάξει για σένα και τον Φρίξτερ Ε, τέτοια μέρα..καταλαβαίνεις Συγχαρητήρια leftermann. Όλοι οι υπόλοιποι είστε και γαμώ τους ζηλιάρηδες... Ένα σου λέω πατέρα ζαχαροπλάστη έχω (για αυτό είμαι χαλβάς:Ρ) οπότε δεν σε έχω ανάγκη:Ρ
Lucifer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μόλις έκλεισα εισιτήρια για Laibach στις 25 Απρίλη. Θα παίξουν τις αντιστίξεις του Bach με ηλεκτρονικά όπως στον τελευταίο δίσκο τους. Σε αυτή την εκκλησία. Συγκινούμαι.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Επειδη θα πάς σε εκκλησία; =p Akilis εγω χθες τσάκισα 3 μπολάκια σιροπιαστους λουκουμάδες με κάτι σαν κρέμα ζαχαροπλαστικής απο κάτω ΚΟΛΑΣΗ! Τους εφαγα λαίμαργα και δεν έβγαλα πικ
Lucifer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Γιατί ενώ γενικά είμαι πολύ μυγιάγγιχτος με τις "διασκευές" κλασσικής και ειδικά με τον Bach τον οποίο λατρεύω, οι Laibach έκαναν τρελή δουλειά. Και το ότι θα ακούω Bach με μπίτια σε εκκλησία, δεν ξέρω, μου σκάει πολύ special κατάσταση.
leftermann Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τι έχω ακούσει από αυτούς και δεν μπορώ. Κάτι παλιό πάντως. Κάποιον παλιόδισκο Τεσπα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 γμτ μετέφερα τα PC etc etc από το υπνοδωμάτιο μου σε άλλο πιο ευρύχωρο (playroom φάση, fuck yeah) και πλέον επικρατεί μια ησυχία μιας και είναι αρκετά μακρυά...πως θα κοιμηθώ εγώ τώρα χωρίς το νανούρισμα των 15 ανεμιστήρων?!?! (είχαμε και απώλειες κατά την μεταφορά, κάηκε μια κάρτα γραφικών από βραχυκύκλωμα που προκάλεσε μια βίδα )
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 (είχαμε και απώλειες κατά την μεταφορά, κάηκε μια κάρτα γραφικών από βραχυκύκλωμα που προκάλεσε μια βίδα ) τα διαβάσαμε τα κατορθώματα σου...
Chrisxxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Εξαρταται ποιοι αγιοι θα ειναι οι guest της βραδιας. Για να ακουσουμε τι εχει να πει το συγκρότημα που εδωσες. Ειναι κατι σαν αυτο; http://www.youtube.com/watch?v=yey9381nB94
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 τα διαβάσαμε τα κατορθώματα σου... πάλι καλά που έχω εγγύηση από Πλαίσιο...πρωί πρωί άυριο τρέχω Κηφισιά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 ναι είναι και down o private tracker με αποτέλεσμα να μην μπορώ να seedάρω οπότε δεν υπήρχε λόγος να αφήσω το 2ο pc ανοιχτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.