Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλημέρα :-) αναμονη - αναμονη - αναμονη και ιστοριουλα που θα ακολουθησει σε λιγο.

[Μητσοτάκης mode]

Εύχομαι το toshiba να μην είναι doa, και να το ευχαριστηθείς πραγματικά. :-D

[/Μητσοτάκης mode]

Μέρα και στους υπόλοιπους καμένους.

Δημοσ.

Να σε καλα τριγωνικέ Ακίλις.

Λοιπον η ιστοριούλα:

Πρέπει να είναι μια κοπελίτσα μεταξυ 15-30, παντρεμένη ή όχι η οποία είναι πιθανό να μενει στην πολυκατοικεία σε ενα από τα διαμερίσματα του πάνου οροφου ή στη διπλανη πολυκατοικεια. Αυτη 1 φορά το μηνα κάτι παθαίνει και βάζει μπιτάκια κανα 3ωρο σε max ενταση και ακούει όλο το τετράγωνο (μας ξυπνάει γιατί ξεκινα στις 7 :-() κάθε φορά και για 20-30' βάζει ενα περίεργο που τραγουδάει ενας με βραχνη φωνή μάλλον στα Ρωσικα ή σε κάποια άλλη γλώσσα, το οποιο πρέπει να είανι διασκευη από κάποιο παλιο τραγούδι που το εκαναν μπιτ ή οχι... Ε, αυτό το τραγούδι θέλω να μάθω πως λέγεται...

Δημοσ.

Λοιπον η ιστοριούλα:

Πρέπει να είναι μια κοπελίτσα μεταξυ 15-30, παντρεμένη ή όχι η οποία είναι πιθανό να μενει στην πολυκατοικεία σε ενα από τα διαμερίσματα του πάνου οροφου ή στη διπλανη πολυκατοικεια. Αυτη 1 φορά το μηνα κάτι παθαίνει και βάζει μπιτάκια κανα 3ωρο σε max ενταση και ακούει όλο το τετράγωνο (μας ξυπνάει γιατί ξεκινα στις 7 :-() κάθε φορά και για 20-30' βάζει ενα περίεργο που τραγουδάει ενας με βραχνη φωνή μάλλον στα Ρωσικα ή σε κάποια άλλη γλώσσα, το οποιο πρέπει να είανι διασκευη από κάποιο παλιο τραγούδι που το εκαναν μπιτ ή οχι... Ε, αυτό το τραγούδι θέλω να μάθω πως λέγεται...

Ρε ποιος το γα#$@#$ το κομμάτι για το κορμί να μας πεις...

Μα καλά πως παίζει να είναι από 15 εώς 30 σε ηλικία?

Τόσο δύσκολο είναι να υπολογιστεί η ηλικία της?

Εγώ θα πρότεινα να πας να την ρωτήσεις αυτοπροσώπως και μετά να της πεις να πάτε και για ποτό... :P

Δημοσ.

Λοιπον η ιστοριούλα:

Ψυχαναγκασμός μου μυρίζει.Όπως είπε ο papahlamidas, ο τρόπος να μάθεις τίτλο είναι η επί προσωπικού ερώτηση.

Επίσης,πόσο τα σπάει το adblock plus.Το πιο χρήσιμο addon της χιλιετίας.Για να μην πω της δεκαετίας και φανώ υπερβολική =ρ

Δημοσ.
είναι +- άπειρο...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

απλα παιζει να μην την εχει δει ο κρις για αυτο το ειπε ετσι..:P

και για σημερα εχω παλι μια απορια..μπαινω στην ιστοσελιδα της χρυσης ευκαιριας και δημοσιευω μια αγγελια,ωραια?ωραια..αυτη δημοσιευεται αμεσως?πρεπει να περιμενω καποιο διαστημα?επισης πρεπει καθε βδομαδα να την ξαναβαζω την αγγελια?:rolleyes:

edit:χα!ειδατε?ειχα δικιο για την κοπελια τελικα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...