leftermann Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 μέρα πολικό αρκουδάκι και πονηρό διαβολάκι. Μουχαχαχαχα...
Chrisxxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Καλημέρα αναμονη - αναμονη - αναμονη και ιστοριουλα που θα ακολουθησει σε λιγο.
Achilles Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Καλημέρα αναμονη - αναμονη - αναμονη και ιστοριουλα που θα ακολουθησει σε λιγο. [Μητσοτάκης mode] Εύχομαι το toshiba να μην είναι doa, και να το ευχαριστηθείς πραγματικά. [/Μητσοτάκης mode] Μέρα και στους υπόλοιπους καμένους.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Να σε καλα τριγωνικέ Ακίλις. Λοιπον η ιστοριούλα: Πρέπει να είναι μια κοπελίτσα μεταξυ 15-30, παντρεμένη ή όχι η οποία είναι πιθανό να μενει στην πολυκατοικεία σε ενα από τα διαμερίσματα του πάνου οροφου ή στη διπλανη πολυκατοικεια. Αυτη 1 φορά το μηνα κάτι παθαίνει και βάζει μπιτάκια κανα 3ωρο σε max ενταση και ακούει όλο το τετράγωνο (μας ξυπνάει γιατί ξεκινα στις 7 ) κάθε φορά και για 20-30' βάζει ενα περίεργο που τραγουδάει ενας με βραχνη φωνή μάλλον στα Ρωσικα ή σε κάποια άλλη γλώσσα, το οποιο πρέπει να είανι διασκευη από κάποιο παλιο τραγούδι που το εκαναν μπιτ ή οχι... Ε, αυτό το τραγούδι θέλω να μάθω πως λέγεται...
papahlamidas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Να σε καλα τριγωνικέ Ακίλις. Λοιπον η ιστοριούλα: Πρέπει να είναι μια κοπελίτσα μεταξυ 15-30, παντρεμένη ή όχι η οποία είναι πιθανό να μενει στην πολυκατοικεία σε ενα από τα διαμερίσματα του πάνου οροφου ή στη διπλανη πολυκατοικεια. Αυτη 1 φορά το μηνα κάτι παθαίνει και βάζει μπιτάκια κανα 3ωρο σε max ενταση και ακούει όλο το τετράγωνο (μας ξυπνάει γιατί ξεκινα στις 7 ) κάθε φορά και για 20-30' βάζει ενα περίεργο που τραγουδάει ενας με βραχνη φωνή μάλλον στα Ρωσικα ή σε κάποια άλλη γλώσσα, το οποιο πρέπει να είανι διασκευη από κάποιο παλιο τραγούδι που το εκαναν μπιτ ή οχι... Ε, αυτό το τραγούδι θέλω να μάθω πως λέγεται... Ρε ποιος το γα#$@#$ το κομμάτι για το κορμί να μας πεις... Μα καλά πως παίζει να είναι από 15 εώς 30 σε ηλικία? Τόσο δύσκολο είναι να υπολογιστεί η ηλικία της? Εγώ θα πρότεινα να πας να την ρωτήσεις αυτοπροσώπως και μετά να της πεις να πάτε και για ποτό...
alexzzz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μα καλά πως παίζει να είναι από 15 εώς 30 σε ηλικία? είναι +- άπειρο...
Chrisxxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 ΔΕν την έχω δει απλως μαντευω... αν συναντηθουμε δεν θα εχουμε καλα ξεμπερδεματα.
MsquitoPrincess Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Να σε καλα τριγωνικέ Ακίλις. Λοιπον η ιστοριούλα: Πρέπει να είναι μια κοπελίτσα μεταξυ 15-30, παντρεμένη ή όχι η οποία είναι πιθανό να μενει στην πολυκατοικεία σε ενα από τα διαμερίσματα του πάνου οροφου ή στη διπλανη πολυκατοικεια. Αυτη 1 φορά το μηνα κάτι παθαίνει και βάζει μπιτάκια κανα 3ωρο σε max ενταση και ακούει όλο το τετράγωνο (μας ξυπνάει γιατί ξεκινα στις 7 ) κάθε φορά και για 20-30' βάζει ενα περίεργο που τραγουδάει ενας με βραχνη φωνή μάλλον στα Ρωσικα ή σε κάποια άλλη γλώσσα, το οποιο πρέπει να είανι διασκευη από κάποιο παλιο τραγούδι που το εκαναν μπιτ ή οχι... Ε, αυτό το τραγούδι θέλω να μάθω πως λέγεται... Ψυχαναγκασμός μου μυρίζει.Όπως είπε ο papahlamidas, ο τρόπος να μάθεις τίτλο είναι η επί προσωπικού ερώτηση. Επίσης,πόσο τα σπάει το adblock plus.Το πιο χρήσιμο addon της χιλιετίας.Για να μην πω της δεκαετίας και φανώ υπερβολική =ρ
little loulou Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 είναι +- άπειρο... :lol::lol::lol: απλα παιζει να μην την εχει δει ο κρις για αυτο το ειπε ετσι.. και για σημερα εχω παλι μια απορια..μπαινω στην ιστοσελιδα της χρυσης ευκαιριας και δημοσιευω μια αγγελια,ωραια?ωραια..αυτη δημοσιευεται αμεσως?πρεπει να περιμενω καποιο διαστημα?επισης πρεπει καθε βδομαδα να την ξαναβαζω την αγγελια? edit:χα!ειδατε?ειχα δικιο για την κοπελια τελικα!
Chrisxxx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Αυτη η τάση να απαντάς στις ερωτησεις σου με σκοτώνει... ωραία; ωραια. :lol: Ηρθε το λαπτοπακι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.