Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μπινελίκωσα την κουμπάρα του μαλακά του αφεντικού μου... μπήκε στο γραφείο και άφησε την πόρτα ανοιχτή... ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΖΩΑ!!!

Ο βλαμμένος ο αφεντικός τσιμουδιά φυσικά... σου λέει αυτό μια μπουνιά άνθρωπος μπορεί να είναι (3/4 της μπουνιάς είμαι για την ακρίβεια) αλλά είναι και χαζό (μεγάλο δίκιο έχει)...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
A, δεν μπαινοβγαινεις στο msn επειδη ετσι γουσταρεις δηλαδη. :P

Αυτο με λένε όλοι σήμερα απο το πρωί :-(

Αλεχζζζ έτσι ρε.. επίθεση :P

Δημοσ.
Lol... Όχι ΠΟΤΕ έχουμε..

Hol περιμένουμε μήπως και δούμε άσπρη μέρα...

Εδώ παίζουν και μλκείες με τα ρεύματα/τριφασικά κτλ οπότε άσχετα αμα έχουμε γαμω τα ups/σταθεροποιητές τα spike τα τρώει συνέχεια..

Νεύρα.. Πολλά νεύρα.

Άδικα περιμένεις :)

Δημοσ.

Tellas σπίτι.. είμαι καλά.. αλλα στη δουλειά, εδώ που είμαστε δεν έχει ιδιόκτητο.. η μόνη με ιδιόκτητο είναι η τραγική η hol.. Αν δεν έχω αποσυνδέσεις δε με νοιάζει.. άς έχει και 900 ping και να κλειδώνει στα 512.

Δημοσ.

ψητό κοτόπουλο (το πάνω μέρος του μπουτιού) μαριναρισμένο σε κρεμμύδι λεμόνι δεντρολίβανο θυμάρι λάδι για 2 μέρες μαζί με ρύζι με confit κρεμμυδιού

Δημοσ.

Καλώς τα παιδια΄! ΛΛ το φάκτ στην υπογραφή σου για τα ντράμς είναι ριάλ; Άν θές να ξεκινήσεις έχει κάτι παιδικά στα ξθμβο με 50 ευρώ :P

Και επίσης ποτέ δεν είναι κακή ιδέα το guitar hero full band..

Σήμερα βαράω 08:00-18:00

Αν βαρέθηκα; Ε ναι... Τούφα εσύ κ ο πόστης έχετε βαλθεί να μας ξελιγώσετε :\

Δημοσ.
Καλώς τα παιδια΄! ΛΛ το φάκτ στην υπογραφή σου για τα ντράμς είναι ριάλ; Άν θές να ξεκινήσεις έχει κάτι παιδικά στα ξθμβο με 50 ευρώ :P

Και επίσης ποτέ δεν είναι κακή ιδέα το guitar hero full band..

Σήμερα βαράω 08:00-18:00

Αν βαρέθηκα; Ε ναι... Τούφα εσύ κ ο πόστης έχετε βαλθεί να μας ξελιγώσετε :\

εδω εχω μαθει να παιζω και τραγουδια απο Ιron Maiden!!!!:-D:-D:-D

να τραγουδαω ξερω,ντραμς μαθαινω,ηλεκτρικη κιθαρα μαθαινω..τι αλλο μου λειπει?ειμαι ετοιμη να φτιαξω συγκροτημα που να αποτελειται μονο απο ενα ατομο!:lol:

εμενα!:-D

προς το παρον βολευομαι με τα μεγαλα ντραμς κλαιν...:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...