Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρείτε σε ποιο site είδα αυτή τη διαφήμιση και κερδίστε ένα κουτί κουραμπιέδες νέας Καρβάλης...

1.jpg

(η απάντηση μόλις ξανακάτσω σε πισι γιατί σχόλασα)

Εδώ !!! :P

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα παίξουν τις αντιστίξεις του Bach με ηλεκτρονικά όπως στον τελευταίο δίσκο τους.
ειδικά με τον Bach τον οποίο λατρεύω, οι Laibach έκαναν τρελή δουλειά.

Πράγματι, το είχα ακούσει αυτό, και μου φάνηκε οτι προορίζεται περισσότερο για τους φαν του Μπάχ, παρά για τους φαν των Λάιμπαχ.

Δημοσ.

Όχι πάντως στο site που λέει καβαλιώτικο ποδΌΦαιρο (δεν είναι τυπο... φίξ ίτ)

Ετούτονα με το ουκουλέλε τι σκατά.. Παντού τον βλέπω τελευταία τον καμμένο.. Μόδες..

Δημοσ.
Αλεξ δεν ξέρω αλλά αυτή η "περίδεση χωρίς νάρκωση" πολύ καλή μου χτυπάει στο μάτι.Εκεί πάει ο HAL για απαγγείωση?

Εδώ !!! :P

Χα! Αθώα μου παιδιά... ο κύριος

Ετούτονα με το ουκουλέλε τι σκατά.. Παντού τον βλέπω τελευταία τον καμμένο.. Μόδες..

μου το παίζει και αθώος ... ντεμέκ όλο μπροστά του το βλέπει... ΧΑ!

ιδού... τα αίσχη !!!

2.png

3.png

edit:

Όχι πάντως στο site που λέει καβαλιώτικο ποδΌΦαιρο (δεν είναι τυπο... φίξ ίτ)

που το λέει ραααα;;;;

edit2: άκυρο... το βρήκα

Δημοσ.

Βρείτε μου κάποιος γαμώ το χαϊρι μου το τόπικ με τις φωτό από την μηχανές μας ... 10 ώρες ψάχνω...

Δημοσ.
Μόλις μπινελίκωσα την κουμπάρα του μαλακά του αφεντικού μου... μπήκε στο γραφείο και άφησε την πόρτα ανοιχτή... ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΖΩΑ!!!

Ο βλαμμένος ο αφεντικός τσιμουδιά φυσικά... σου λέει αυτό μια μπουνιά άνθρωπος μπορεί να είναι (3/4 της μπουνιάς είμαι για την ακρίβεια) αλλά είναι και χαζό (μεγάλο δίκιο έχει)...

...αυτό μου έφερε στο μυαλό (μιας και βλέπω πιάσατε τα τραγούδια σήμερα), στο περίπου κάτι από Διάφανα Κρίνα :

"

"........

Με πιάσανε που λέτε οι ευαισθησίες μου... και λέω δεν βάζεις κάνα bannerάρι κοινωνικής προσφοράς στην σελίδα σου;

Βάζω λοιπόν "60 λεπτά για την γη" (άσχετα αν δεν θα πάρω μέρος... ντεμέκ ναούμ). Με συνεπήρε το πάθος και λέω ... "δεν βάζεις και μια greenpeace;" παλιό μέλος της... είχα στείλει μια φορά λεφτά και ένιωθα εντάξει με τον εαυτό μου...

Στέλνω ένα email αλλά επειδή χτες ήτο αργία λέω θα αργήσουν να μου απαντήσουν, ας βάλω μόνος μου.

Το βάζω (εκεί που είναι τώρα της Unicef) και όλα καλα...

Μου έρχεται σήμερα απάντηση ότι δεν έχουν να μου στείλουν μπάνερ. Δεν πειράζει απαντάω εγώ, έβαλα δικό μου. Μου ξαναπαντάνε ότι πρέπει να το κατεβάσω... δεν είναι δικό τους λέει και γενικά δεν βάζουν μπάντερ...

Τι στραβόξυλα είναι αυτοί ρε; Εγώ φταίω που έγινα ευαίσθητος... σιχτίρι!

greenpeacelogo.jpg

...ε ;

Κι ένα χωρίς κουόουτ, αφιερωμένο στην Μία, Μοναδική, Μεγάλη Μικρή Λουλού....

aironmaidenkillers.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...