Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μα δεν έχει παραγγείλει ακόμα...

Οχι σήμερα το παράγγειλα.

Ακόμα δεν έχει έρθει.

ΑΑΑααααΑΑΑ!!! Πάντως το eshop μετά από 5-6 εργάσιμες το στέλνει πίσω... δις ιζ στάνταρτ

---

κοίτα ρε'να πούστη... ποιος θα ο διαβάσει όλο αυτό ρε;;; :mad:

Δημοσ.

αντικαταβολή είπε Αλέκε...όχι e-shop point (AN μιλάς για ησόπ πόιντ)

το όπερ και σημαίνει κούριερ

το οποίον επίσης σημαίνει πως σε παίρνει να κλαφτείς στην κούριερ, κι άμα είσαι τυχερούμπας θα στο κάνουν το κονέ

επειδή όμως παίζουν διάφορα με την απόδοση των φράγκων της αντικαταβολής, που αφορούν και σταθμό αποστολής, και σταθμό παράδοσης, τον μήνα τον κόβω χλωμό ( ε μορ ριαλίστικ σενάριο είναι από βδομάδα-10 μέρες έως άντε 2 βδομάδες. Αλλά είναι στο χέρι τους - εννοώ του σταθμού στον οποίο αραχνιάζει το πακετάκι)

κατά τ' άλλα κλάψου τους, πάνε με ξυραφάκι στα χέρια, και ζήτα να στο κρατήσουν το δυνατόν περισσότερο

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται καν να κλαφτείς ραααα.... λες ότι δεν τα έχεις τώρα και ότι θα περάσεις εσύ. Και πάλι όμως 5-6 μέρες το κρατάνε, μετά το ζητάνε πίσω. Τουλάχιστον έτσι έγινε σε γνωστή μου.

Δημοσ.
Δεν χρειάζεται καν να κλαφτείς ραααα.... λες ότι δεν τα έχεις τώρα και ότι θα περάσεις εσύ. Και πάλι όμως 5-6 μέρες το κρατάνε, μετά το ζητάνε πίσω. Τουλάχιστον έτσι έγινε σε γνωστή μου.

Καρα-οfftopicαριό.! :Ρ

Δημοσ.

...άμα μιλάμε για ΚΟΥΡΙΕΡ (το ξαναλέω), εξαρτάται όπως είπα απ' το σταθμό στον οποίον βρίσκεται η πακετούμπα.

Διότι αντικαταβολή μηνζ, ο σταθμός αποστολής, πρέπει ν' αποδώσει τα γκαφρά στον αποστολέα, τον οποίον ανάλογα την περίπτωση τον έχει στο σβέρκο του.

Ένα το κρατούμενο.

Επίσης μηνζ ότι ο σταθμός παράδοσης έχει κι αυτός στο σβέρκο του, ΚΑΙ τον σταθμό αποστολής "άντε ρε μαλάκες, τί γίνεται με 'κεινη την αντικαταβολή;", ΚΑΙ πιθανώς τον αποστολέα "θα σας *μπιιιππππ* τη *μπιιιιιπ* που σας *μπιιιιιπ*, τα λεφτά μου θέλω, ή το πακέτο μου".

Άλλο κρατούμενο αυτό.

Εν τω μεταξύ, αναλόγως τον αποστολέα (περιπλέκεται ίσως - ή αντιθέτως γίνεται πιο απλό, όταν μιλάμε για τεράαααστιες εταιρίες, με τις οποίες ίσως παίζουν "ειδικές στάνταρ συμφωνίες", στις οποίες δε χωράνε παραθυράκια χρονοκαθυστέρησης), στο σβέρκο και των δυο προηγούμενων σταθμών, παίζει ν' ανασαίνει ΚΑΙ η μαμά-εταιρία-κούριερ, με όχι ιδιαίτερα ευχάριστο τρόπο. Αναλόγως πάλι την κατάσταση.

Το δε περιθώριο μήνα που επιθυμεί ο J.R. , είναι σε γενικές γραμμές κομμάτι "Far Our" κατάσταση :

Αν δεν υπάρχουν ειδικές ρήτρες, κι αν ο αποστολέας δε ζαλίζει @@ , ο σταθμός παράδοσης θα προσπαθήσει να το κρατήσει "όσο παραπάνω γίνεται" (...αλλά και να το πασάρει στον jason όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να του πάρει τα φράγκα, και μετά με την ησυχίαααααααααα του να τα αποδώσει στον σταθμό αποστολής. Διότι έτσι "δουλεύουν" : με την τάση να μαζεύουν όσο γρηγορότερα λεφτά -άρα και να μη στέλνουν τα πακέτα άμεσα πίσω- και με αυτά να....καλύπτουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους ως "επαγγελματίες"...Το ίδιο πάνω-κάτω θα κάνει κι ο σταθμός αποστολής, όταν λάβει τα φράγκα). Αν δεν τους "ενοχλήσει" κανείς (πράγμα ψιλο-απίθανο), στο κρατάνε "όσο θέλεις". Όμως "πρακτικά", το πολύ 2 βδομάδες το κάνουν. Μετά, πίσω. ΕΚΤΟΣ κι αν συνεννοηθεί (κλαφτεί), και μπορέσουν να το κρατήσουν τον μήνα που θέλει.

Άρα στην περίπτωσή του, το κλάψιμο εκτός από κάτι που και επιβάλλεται να κάνει, και ο μόνος τρόπος που του μένει είναι, χωρίς καν στην τελική να του εξασφαλίζει αποτέλεσμα...

* ...στον αποπάνω "μύλο", να προστεθεί ότι δεν είναι και τόσο επιθυμητή η επιστροφή, διότι τα μεταφορικά (όχι βέβαια το ύψος που θα πληρώσει ο j.r.), "τα τρώει στον κ...." ο σταθμός αποστολής............

Δημοσ.

...καλό αυτό το "γαμώ τα σεντόνια σου"...

Θα το υιοθετήσω - στο στυλ

"γαμώ την Παναχαϊκή σου" (no offence pappou_souli και λοιποί...η έκφραση το λέει, όχι εγώ)

"γαμώ την πανακόλα σου"

"το σπίτι σου"

"το/την/τον _ _ _ _ _ _ _ _ (συμπληρώστε ελεύθερα)"

....

:-)

Δημοσ.

σε λίγο τελειώνει το φορμάτ σε ένα λάπτοπ από την εποχή του χαλκού... μιλάμε για ηχορύπανση όχι αστεία.

Δημοσ.

alexzzz γ$#@$ την κοινωνία...

Σε ποιόν άλλονα θα έπεφτε η πρωκτολογική διαφήμιση; :P

Ξέρεις σου βγάζει διαφημίσεις ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σου :P

Δημοσ.
alexzzz γ$#@$ την κοινωνία...

Σε ποιόν άλλονα θα έπεφτε η πρωκτολογική διαφήμιση; :P

Ξέρεις σου βγάζει διαφημίσεις ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σου :P

Σύμφωνα με αυτά που βάζει ο ιδιοκτήτης της σελίδας... μην μπερδεύεσαι :P

Δημοσ.

Σούτ μπορεί να μπερδευτεί κανένας και να τον πείσω :P

Βασικά είναι ανάλογα με το περιεχόμενο κατα βάση...

Οκ.. είναι βλογ του κώλου.. κάτι μας είπε. :P

Δημοσ.

Εμένα στην σελίδα της ομάδας έβγαζε στην χάση και στην φέξη "φανέλες ΑΕΚ"... να έχεις το ΠΑΟΚ από πάνω και κάτω αυτό...

ε, μετά με σουτάρανε και ησύχασα

Δημοσ.
ΑΑΑααααΑΑΑ!!! Πάντως το eshop μετά από 5-6 εργάσιμες το στέλνει πίσω... δις ιζ στάνταρτ

Hello!!! This is Jason... Πρώτα ρωτάμε.

Δημοσ.

Χρησιμοποιεί κανείς από σας τον νέο picasa;

Μέχρι χτες νόμιζα ότι είναι όπως παλιά αλλά τον έβαλα για κάποια δουλειά που τον ήθελα και τον άνοιξα κατά λάθος... στην προβολή φωτό (και όχι εκεί που ψάχνει για να σου τις οργανώσει) έχει γίνει κορυφαίο! Και το λέω εγώ που το irfan view δεν το άλλαζα με τίποτα.

Αισθητά πιο γρήγορο από ότι έχω δοκιμάσει και όμορφο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...