alexzzz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Λοιπόν... στις 6 θα έρθει ο κολλητός για fifa και στις 8 παίζει η Εθνική... πριν και μετά έχει και πάλι μπάλα... τι ωραίο Σάββατο.
slygeo87 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Ενδιαφέρεται κανείς να μου μεταφράσει αγγλικούς υπότιτλους και να μου στείλει το αρχείο;Λέμε τώρα...
alexzzz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Πωωω... slygeo87 κουράστηκα και βαρέθηκα μόνο που το διάβασα. Αφού να φανταστείς από την βαρεμάρα μου βλέπω όλες τις ταινίες χωρίς υπότιτλους πλέον... βαριέμαι να ψάξω.
slygeo87 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δεν υπάρχουν Ελληνικοί...και βαριέμαι να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες...καλά αν υπάρχει κανείς που ψήνεται..θα το εκτιμούσα δεόντως. =ρ
Achilles Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Πες μας την ταινία και την ακριβής έκδοση, π.χ. xvid dvdrip από Vomit μήπως και το έχουμε... Αλλιώς, ούτε για μια χούφτα δολάρια. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:12 ---------- Λοιπόν... στις 6 θα έρθει ο κολλητός για fifa και στις 8 παίζει η Εθνική... πριν και μετά έχει και πάλι μπάλα... τι ωραίο Σάββατο. Την ζωή σου να 'κανα ρε πόστη... Αλλά τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα.........μάλλον όχι.
alexzzz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Αλλιώς, ούτε για μια χούφτα δολάρια. ε... εκεί που πήγε το δολάριο...
little loulou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Eμ που πας να βρείς βουλεια χωρις να εχεις τα απαραίτητα προσόντα;; Ψηνεσαι να πάρεις τη θεση του vatos στο ιντερνετ καφε; ψηνομαι..ψηνομαι..αλλα μονο για τις ωρες 8-4:-D α!να σας πω και το σημαντικοτερο νεο της ημερας..κρυωσα
UpToDate_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 ψηνομαι..ψηνομαι..αλλα μονο για τις ωρες 8-4:-Dα!να σας πω και το σημαντικοτερο νεο της ημερας..κρυωσα Ωραιος... Θελω και εγω...αλλα απο δευτερα και μετα μπας και χασω και λιγο μαθημα
alexzzz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Να κάνω κάνα τοστάκι ή να παραγγείλω κάνα γύρο; ή καμιά πίτσα; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:52 ---------- Πάππου... πρέπει να ήρθε το κουτί στην δουλειά. Πήρα τώρα έναν συνάδελφο να μου πει αν σχολίασε κάτι ο τρόμπας ο αφεντικός μου και με ρώτησε αν παρήγγειλα αυτοκίνητο με courier...
Achilles Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Αφού τους είπα ΟΧΙ παράδοση το Σαββάτο. Λες και ήξερα πως θα την κοπανήσεις. Σχολίασε τίποτα;
little loulou Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Να κάνω κάνα τοστάκι ή να παραγγείλω κάνα γύρο; ή καμιά πίτσα; Xμμμ..τωρα με βαζεις σε διλημμα..αλλα ενταξει!παραγγειλε μου πιτσες! Πάππου... πρέπει να ήρθε το κουτί στην δουλειά. Πήρα τώρα έναν συνάδελφο να μου πει αν σχολίασε κάτι ο τρόμπας ο αφεντικός μου και με ρώτησε αν παρήγγειλα αυτοκίνητο με courier... τι;;;ποιος;;;;;;που;;;; ποιος σου εστειλε κατι τοσο μεγαλο? θελω κι εγω! @uptodate_:το γεγονος οτι εισαι λιγο συναχομενος,σε ποναει ο λαιμος και εχεις δεκατα δεν σημαινει κιολας οτι ειναι λογος για να χασεις τα μαθηματα σου! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:07 ---------- αχιλλεα!!!!!!!!!!εσυ ησουν????????:confused::confused: θελω κι εγω!!!!!:cry:
alexzzz Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Σχολίασε τίποτα; Μπα... και πάλι έκανε την πάπια... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:11 ---------- @ λιτλ λουλου... ο ακίλις μόνο μεγάλα στέλνει (φιξντ ιτ... καντε το ότι θέλετε... εγώ παίζω φίφα)
Achilles Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μικρή Λουλού, έχεις pm. :o:o Ακέκο, σου χαρίζω ένα fixed. Πρώτη και τελευταία φορά.
UpToDate_ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 @uptodate_:το γεγονος οτι εισαι λιγο συναχομενος,σε ποναει ο λαιμος και εχεις δεκατα δεν σημαινει κιολας οτι ειναι λογος για να χασεις τα μαθηματα σου! Μονο 15 αδικαιολογητες εχω κανει...πρεπει να συμπληρωσω εχω και 2 μερες να αλλονιζω χωρις απουσιες μετα το Πασχα(τιμητικες βλεπεις...) Δεν προλαβαινω....!
klainmaingr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 για πεταλουδιτσες και λουλουδακια..για περισσοτερες πληροφοριες ρωτα τον κλαιν..αυτος ξερει! Ανακοίνωση: Ποτέ δεν έγινε booty call απο το μέλος klaingr προς το μέλος littleloulou (ακόμα). Οι πεταλουδίτσες και τα λουλουδάκια είναι inside joke. Ευχαριστώ. Απο το γραφείο του κ.klainmaingr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.