alexzzz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 λοιπον..ομολογω οτι ΤΩΡΑ καταλαβα την υπογραφη του αλεξ..τοσο καιρο διαβαζα Maca-ρια απο μας!!! κι οχι "μακρια απο μας":o για αυτο μου εκανε εντυπωση οταν κατηγορουσες τα Mac.. κάθε μέρα με κάνεις να σκέφτομαι όλο και πιο πολύ ότι είσαι πόντια... αν επιβεβαιώσω κάτι τέτοιο σε παντρεύομαι .
UpToDate_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 κάθε μέρα με κάνεις να σκέφτομαι όλο και πιο πολύ ότι είσαι πόντια... αν επιβεβαιώσω κάτι τέτοιο σε παντρεύομαι . να κλεισω εγω την εκκλησια;;
UpToDate_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 βρε κάτσε να την βρούμε πρώτα... ....... ~το ρολοι μην ξεχασετε να βαλετε μια ωρα μπροστα~ αν και του pc ρυθμιζεται αυτοματα
little loulou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 βρε κάτσε να την βρούμε πρώτα... πφφ.. αλλα λεει τη μια φορα κι αλλα την αλλη.. ανδρες..
alexzzz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 πφφ.. αλλα λεει τη μια φορα κι αλλα την αλλη..ανδρες.. είσαι πόντια; είπα αν είσαι πόντια...
little loulou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 4μιση πηγε αλεξ..ωρα για υπνο! αιντε πουλοπομ..
washcloud Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 ρολογια προσπαθει να μου πουλησει??? ...περίπου... λοιπον..ομολογω οτι ΤΩΡΑ καταλαβα την υπογραφη του αλεξ.. τοσο καιρο διαβαζα Maca-ρια απο μας!!! κι οχι "μακρια απο μας":o για αυτο μου εκανε εντυπωση οταν κατηγορουσες τα Mac.. Αρχικά καταχωρημένο από washcloud don't worry, όλοι έτσι είχαμε ψωνιστεί την πρώτη φορά που το προσέξαμε... οντως..κι εγω την ειχα πατησει.. ............ γυναικες.. κάθε μέρα με κάνεις να σκέφτομαι όλο και πιο πολύ ότι είσαι πόντια... αν επιβεβαιώσω κάτι τέτοιο σε παντρεύομαι . ...αν μετά από το προ-προηγούμενο quote, θες ΑΚΟΜΑ επιβεβαίωση για το αν είναι ή όχι Πόντια,,,,,,,δεν είσαι απλά Πόντιος....είσαι Υπερ-Πόντιος...
Chrisxxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 μην στεναχωριεσαι!!! θα σου φερω εγω δωρακι το καλοκαιρι που θα ανεβω! Ναι ελα το καλοκαιρι που μαλλον δεν θα ειμαι Θεσσ.
status Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Τι έγινε ρε παιδιά;;; μου κλέψαν την υπογραφή; http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2639172&postcount=2 Δεν στη κλέψανε...στη ζηλέψανε... Αλεξζζζ= σημείο αναφοράς..:Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Αν αρχίσει να ποστάρει ο συγκεκριμένος και ροζ κινητά κάτι υποπτο συμβαίνει... Βλέπω Two and a half men! η σειρά τα σπάει απλώς δεν προβλέπεται ύπνος σημερα
john2gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Τρούφα από του Μπαρμπαρήγου rulez λέμε, έτσι status; . Μας γ@μησε κι η αλλαγή της ώρας, πφφφφφφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.