Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σελίδα που προσπαθείτε να δείτε δεν μπορεί να εμφανιστεί επειδή χρησιμοποιεί μια μη έγκυρη ή μη υποστηριζόμενη μορφή συμπίεσης.

* Επικοινωνήστε με τους ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας για να τους πληροφορήσετε για το πρόβλημα.

Όλα αυτά στο pc games section του insomnia.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εδώ γιατί το γράφεις;;; δεν θα το δει κανείς... οι μοντ εδώ και καιρό δεν πατάνε άλλο εδώ... θέλουν να δουν που θα φτάσει η κατρακύλα μας.

Δημοσ.
και στόχο στην ζωή μου έχω να γίνω σημείο τζι!

φόρμουλα βλέπω μόνο όταν κοιμάμαι... με νανουρίζει το βζζζζζζζζζζζζζιιιιιιιιιινγκ

Και εδώ γιατί το γράφεις;;; δεν θα το δει κανείς... οι μοντ εδώ και καιρό δεν πατάνε άλλο εδώ... θέλουν να δουν που θα φτάσει η κατρακύλα μας.

με σκοτωνει αυτο το παιδι!:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Ειρωνικό ήταν το σχόλιο ρε κατσάμπα, τώρα ξύπνησες?

Δεν φτάνει που στο φτιάχνει τσάμπα, του τα σούρνεις κιόλας...

Αχάριστε!

ενωείτε οτι θα του βάλω της φωνές μου έστειλε και sms μου ζήταγε συγνώμη :P

Πόσο καιρό θέλει προσοχή, αλήθεια, για να ρθει στα ίσα του?

καμια 15αριά μέρες μέχρι να σταματήσεις την bepanthol μετά αλλάζεις δέρμα και είσαι οκ

~3 εβδομάδες θέλουν περιποίηση, τυχόν ιδρώτας δεν είναι ευπρόσδεκτος, παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο δεν είναι πολύ σοφή κίνηση, όπως και το μπανάκι στην θάλασσα.

Γενικά μαλακία να χτυπας ταττού καλοκαίρι.

με πρόλαβε η κουφάλα

αψου!!εριγασα παιδια μου κι η φωνη μου εγινε σαν του νταλικερι..:-(

@Vatos: ρα παλι δεν με ειδοποιησες..:mad: καλα να παθεις!:P και σημερα ειναι κυριακη!ειναι δυνατον να ανοιξει το μαγαζι για να σου κανει το ταττου?:P

καλημερα:-)

Σάββατα και Κυριακές το χτυπάμε που είναι κλειστό το μαγαζί για να μην μας ενοχλούν και να μπορώ να πονάω με την ησυχία μου χωρίς να γίνομαι ρόμπα

Δημοσ.

Και να ρωτήσω κάτι άλλο επί των ταττού.Απλά μπαίνει μπεπανθόλ πάνω?Γάζες και τέτοια πράματα για να προστατευθεί από τριβές με ρούχα κλπ,όχι?

Δημοσ.

τίποτα ένα νάιλον μόνο όταν το τελειώσεις για να μην λερώνεσαι από τα αίματα για λίγες ώρες και μετά μόνο bebanthol

το λέρωμα δεν το γλυτώνεις γιατί βγάζει χρώμα και μένει και η λαδίλα της bebanthol αλλά γενικά δεν έχει πρόβλημα από τριβές κλπ σε λογικά πλαίσια πάντα πχ δεν κάνει να το ξύνεις τις πρώτες μέρες

Δημοσ.
δεν κάνει να το ξύνεις τις πρώτες μέρες

Δεν παλεύεται κάτι πρέπει να κάνεις όμως. Το καλύτερο είναι να το χτυπάς απαλά ταπ ταπ με τα δάχτυλα.

Δημοσ.
Αρχικά καταχωρημένο από alexzzz

με σκοτωνει αυτο το παιδι! :lol::lol::lol:

γκέησες και γκέηδες τρέχουν πάνω-κάτω, επαναστάσεις, χακέματα, στυγερά εγκλήματα...

Σα δελτίο ειδήσεων έχουμε καταντήσει

Θα τον γ@μήσω τον πούστη τον φίλο μου πάλι τον πήρε ο ύπνος :@ ποτέ δεν θα το τελειώσω το τατου :-(

κάνε φίλο, να δεις καλό...

καμια 15αριά μέρες μέχρι να σταματήσεις την bepanthol μετά αλλάζεις δέρμα και είσαι οκ

[...]

Σάββατα και Κυριακές το χτυπάμε που είναι κλειστό το μαγαζί για να μην μας ενοχλούν και να μπορώ να πονάω με την ησυχία μου χωρίς να γίνομαι ρόμπα

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τίποτα ένα νάιλον μόνο όταν το τελειώσεις για να μην λερώνεσαι από τα αίματα για λίγες ώρες και μετά μόνο bebanthol

...ρε συ Πάνο...μπας και τελικά στο βαράει ο Αλέκος το τατού ;! :fear:

το λέρωμα δεν το γλυτώνεις γιατί βγάζει χρώμα και μένει και η λαδίλα της bebanthol αλλά γενικά δεν έχει πρόβλημα από τριβές κλπ σε λογικά πλαίσια πάντα πχ δεν κάνει να το ξύνεις τις πρώτες μέρες
ε κάπως έτσι εγώ την έβρισκα χαϊδεύοντας το :lol:

...μιλάς ΠΑΝΤΑ για μπράτσο εδώ............έτσι ; ;:rolleyes:

Δημοσ.
εννοάτε οτι μιλάω για μπράτσο που πήγε το μυαλό σου :P

Ξέρεις που το έχει το μυαλό του ο wash...

Τι ρωτάς τα αυτονόητα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...