klainmaingr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Η σελίδα που προσπαθείτε να δείτε δεν μπορεί να εμφανιστεί επειδή χρησιμοποιεί μια μη έγκυρη ή μη υποστηριζόμενη μορφή συμπίεσης. * Επικοινωνήστε με τους ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας για να τους πληροφορήσετε για το πρόβλημα. Όλα αυτά στο pc games section του insomnia.
alexzzz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Και εδώ γιατί το γράφεις;;; δεν θα το δει κανείς... οι μοντ εδώ και καιρό δεν πατάνε άλλο εδώ... θέλουν να δουν που θα φτάσει η κατρακύλα μας.
little loulou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 και στόχο στην ζωή μου έχω να γίνω σημείο τζι! φόρμουλα βλέπω μόνο όταν κοιμάμαι... με νανουρίζει το βζζζζζζζζζζζζζιιιιιιιιιινγκ Και εδώ γιατί το γράφεις;;; δεν θα το δει κανείς... οι μοντ εδώ και καιρό δεν πατάνε άλλο εδώ... θέλουν να δουν που θα φτάσει η κατρακύλα μας. με σκοτωνει αυτο το παιδι!:lol:
Vatos_locos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Ειρωνικό ήταν το σχόλιο ρε κατσάμπα, τώρα ξύπνησες? Δεν φτάνει που στο φτιάχνει τσάμπα, του τα σούρνεις κιόλας... Αχάριστε! ενωείτε οτι θα του βάλω της φωνές μου έστειλε και sms μου ζήταγε συγνώμη Πόσο καιρό θέλει προσοχή, αλήθεια, για να ρθει στα ίσα του? καμια 15αριά μέρες μέχρι να σταματήσεις την bepanthol μετά αλλάζεις δέρμα και είσαι οκ ~3 εβδομάδες θέλουν περιποίηση, τυχόν ιδρώτας δεν είναι ευπρόσδεκτος, παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο δεν είναι πολύ σοφή κίνηση, όπως και το μπανάκι στην θάλασσα. Γενικά μαλακία να χτυπας ταττού καλοκαίρι. με πρόλαβε η κουφάλα αψου!!εριγασα παιδια μου κι η φωνη μου εγινε σαν του νταλικερι..@Vatos: ρα παλι δεν με ειδοποιησες.. καλα να παθεις! και σημερα ειναι κυριακη!ειναι δυνατον να ανοιξει το μαγαζι για να σου κανει το ταττου? καλημερα Σάββατα και Κυριακές το χτυπάμε που είναι κλειστό το μαγαζί για να μην μας ενοχλούν και να μπορώ να πονάω με την ησυχία μου χωρίς να γίνομαι ρόμπα
MsquitoPrincess Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Και να ρωτήσω κάτι άλλο επί των ταττού.Απλά μπαίνει μπεπανθόλ πάνω?Γάζες και τέτοια πράματα για να προστατευθεί από τριβές με ρούχα κλπ,όχι?
andreapaog328 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 κρασάρει το pc σε κανέναν όταν ξεκινάει το PES2009 ή εγώ είμαι ο γκαντέμης της παρέας?
Vatos_locos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 τίποτα ένα νάιλον μόνο όταν το τελειώσεις για να μην λερώνεσαι από τα αίματα για λίγες ώρες και μετά μόνο bebanthol το λέρωμα δεν το γλυτώνεις γιατί βγάζει χρώμα και μένει και η λαδίλα της bebanthol αλλά γενικά δεν έχει πρόβλημα από τριβές κλπ σε λογικά πλαίσια πάντα πχ δεν κάνει να το ξύνεις τις πρώτες μέρες
MsquitoPrincess Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Μάλιστα.Ευχαριστώ για τις πληροφορίες =)
freedubus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 δεν κάνει να το ξύνεις τις πρώτες μέρες Δεν παλεύεται κάτι πρέπει να κάνεις όμως. Το καλύτερο είναι να το χτυπάς απαλά ταπ ταπ με τα δάχτυλα.
Vatos_locos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 ε κάπως έτσι εγώ την έβρισκα χαϊδεύοντας το
washcloud Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Αρχικά καταχωρημένο από alexzzz Και εδώ γιατί το γράφεις;;; δεν θα το δει κανείς... οι μοντ εδώ και καιρό δεν πατάνε άλλο εδώ... θέλουν να δουν που θα φτάσει η κατρακύλα μας. με σκοτωνει αυτο το παιδι! :lol: γκέησες και γκέηδες τρέχουν πάνω-κάτω, επαναστάσεις, χακέματα, στυγερά εγκλήματα... Σα δελτίο ειδήσεων έχουμε καταντήσει Θα τον γ@μήσω τον πούστη τον φίλο μου πάλι τον πήρε ο ύπνος :@ ποτέ δεν θα το τελειώσω το τατου κάνε φίλο, να δεις καλό... καμια 15αριά μέρες μέχρι να σταματήσεις την bepanthol μετά αλλάζεις δέρμα και είσαι οκ [...] Σάββατα και Κυριακές το χτυπάμε που είναι κλειστό το μαγαζί για να μην μας ενοχλούν και να μπορώ να πονάω με την ησυχία μου χωρίς να γίνομαι ρόμπα :lol::lol::lol::lol::lol: τίποτα ένα νάιλον μόνο όταν το τελειώσεις για να μην λερώνεσαι από τα αίματα για λίγες ώρες και μετά μόνο bebanthol ...ρε συ Πάνο...μπας και τελικά στο βαράει ο Αλέκος το τατού ;! το λέρωμα δεν το γλυτώνεις γιατί βγάζει χρώμα και μένει και η λαδίλα της bebanthol αλλά γενικά δεν έχει πρόβλημα από τριβές κλπ σε λογικά πλαίσια πάντα πχ δεν κάνει να το ξύνεις τις πρώτες μέρες ε κάπως έτσι εγώ την έβρισκα χαϊδεύοντας το ...μιλάς ΠΑΝΤΑ για μπράτσο εδώ............έτσι ; ;
Vatos_locos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 εννοάτε οτι μιλάω για μπράτσο που πήγε το μυαλό σου
Achilles Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 εννοάτε οτι μιλάω για μπράτσο που πήγε το μυαλό σου Ξέρεις που το έχει το μυαλό του ο wash... Τι ρωτάς τα αυτονόητα;
Chrisxxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Ησουν για πολυ fixed σημερα παντως Vatos... αλλά ο ΑΚιλις πήρε άδεια για σημερα.
Achilles Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Ήρθα και ξαναφεύγω... Ο Vatos είναι καλό παιδί ρε, όχι σαν μερικούς μερικούς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.