alexzzz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 alexzzz, τι έκανε η ομάδα; Κερδίσαμε; ρεπό είχαμε φαϊρ... μας έμειναν 2 παιχνίδια και 1 αναβολής για να τελειώσει το μαρτύριο. Btw είδα ένα ματς σήμερα... πεθαμένοι vs κλινικά νεκροί... αν δεν είχα σπόρια στο πρώτο ημίχρονο θα είχα για πρώτη φορά κοιμηθεί σε εξέδρα...
klainmaingr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Αν δεν είχα τον υπολογιστή να χαζεύω θα είχα κοιμηθεί και εγώ με την βλακοταινία τηs ΝΕΤ.. Δεν τα παλεύω τα γερμανικά λέμε.. :\
alexzzz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Του χρόνου θα τα πάμε τέλεια όμως!!! Σίγουρα θα πάμε καλύτερα... γιατί χειρότερα δεν γίνεται. Ψάχνω- ψάχνω προπονητή και δεν βρίσκω... φαϊρ... από τακτική πως πας ;
MsquitoPrincess Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Κάτσε ρε συ.Της ομάδας τι της είσαι?Μεγαλομέτοχος?Νόμιζα εσύ προπονείς τα πιτσιρίκια.
alexzzz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Κάτσε ρε συ.Της ομάδας τι της είσαι?Μεγαλομέτοχος?Νόμιζα εσύ προπονείς τα πιτσιρίκια. Διοίκηση, τρεχαντήρι, χαμάλης... τους μικρούς τους "προπόνησα" μια φορά γιατί έπαιζαν 2 τμήματα μαζί και είχαμε ένα μικρό πρόβλημα με την κλωνοποίηση του coach...
soturin Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 θυμάμαι ιστόρια αδερφού για φίλο φίλου που κυκλοφορούσε και έδινε κάρτα "Τάδε Τυπόπουλος, αθλητικός παράγοντας" πες μου ότι δεν ήσουν εσύ (ήταν από βόρεια γι' αυτό)
alexzzz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 θυμάμαι ιστόρια αδερφού για φίλο φίλου που κυκλοφορούσε και έδινε κάρτα "Τάδε Τυπόπουλος, αθλητικός παράγοντας" πες μου ότι δεν ήσουν εσύ (ήταν από βόρεια γι' αυτό) με την ομάδα να κάνει εδώ και καιρό μόνο φυσαρμόνικες λες να μοιράζω και κάρτες ;;;
klainmaingr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Σας ικετεύω δείτε τα μούτρα του δημοσιογράφου στο άλτερ... ΠΛΙΖ!
klainmaingr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Ναι.. Ο πλέον βλακόφατσας της ελληνικής τηλεόρασης τώρα και στο μουσάτο του/παραμελημένο του look.. Πώς διάβολο τους βάζουν αυτούς και τους βλέπει ο κόσμος;
alexzzz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Το "γνωστός ηθοποιός" μου άρεσε... πα ποίος εν;
soturin Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Ναι.. Ο πλέον βλακόφατσας της ελληνικής τηλεόρασης τώρα και στο μουσάτο του/παραμελημένο του look..Πώς διάβολο τους βάζουν αυτούς και τους βλέπει ο κόσμος; πίνου για να ξεχνω τουν πόοονου... ΠΙνου!
alexzzz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 πίνου για να ξεχνω τουν πόοονου... ΠΙνου! αφορμή ψάχνεις για να πιεις μωρή κουφάλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.