Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ωχ αμαν, αν ειναι να μελεταμε Δευτεριατικα την Παρασκευη...

Ασχημα τα πραγματα κουμπάροι!!!

Έτσι είναι αυτά σε πιάνει ανυπομονησία... :-D

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Που είναι οι μέρες που δράκοι πάλευαν με μάγους πάνω από την παραλία με τις καυτές ξανθιές με τα μπικίνι...

• Super Moderators
Δημοσ.
Που είναι οι μέρες που δράκοι πάλευαν με μάγους πάνω από την παραλία με τις καυτές ξανθιές με τα μπικίνι...

wat? when? where?

Δημοσ.

To 2o θα πραγματοποιηθεί σίγουρα. Για το 1ο μας λείπουν οι μάγοι :-(

καλημέρες :-)

Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις ότι όλες οι εικόνες φαίνονται σαν να έχουν ναυτία, συνηθίζετε η έλλειψη κόκκινου στην οθόνη...

Δημοσ.

Δεν ξέρω. Αγνοήστε τον αποπάνω και απαντήστε σε μένα: στο καινούριο σπίτι δώθε, το νοίκι περιλαμβάνει καλωδιακή τηλεόραση. Αυτό είναι ένα πράμα ας πούμε σαν δορυφορική ξερωγώ κιέτσι ή είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και θα 'ναι ας πούμε όλα στα δανέζικα οπότε να μην ψωνίσω τηλεόραση;

Δημοσ.

Κάτσε να κοιτάξω και θα σου πω. Ξέρεις ποιά εταιρεία;

Άκυρη ερώτηση, μια εταιρεία είναι μονοπώλιο

Στη Δανίασχεδόν όλα ψοφιακά είναι, οπότε οπότε μάλλον αυτό εννοούν

Δημοσ.
Δεν ξέρω. Αγνοήστε τον αποπάνω και απαντήστε σε μένα: στο καινούριο σπίτι δώθε, το νοίκι περιλαμβάνει καλωδιακή τηλεόραση. Αυτό είναι ένα πράμα ας πούμε σαν δορυφορική ξερωγώ κιέτσι ή είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και θα 'ναι ας πούμε όλα στα δανέζικα οπότε να μην ψωνίσω τηλεόραση;

μετακόμισες δάνεια? τελοσπάντων δεν είμαι και ειδήμων αλλα εδώ στο βέλγιο η καλωδιακή έχει καμια 100ria κανάλια (αναλόγως την εταιρία) δεν είναι δορυφορική. πιάνει συγκεκριμένα πράματα και δεν αλλάζουν. άμα θες βεβαια πληρώνεις extra για κάποια επιπλέον κανάλια λογικά θα έχει και κανάλια από άλλες χώρες όπως bbc, νορβηγικά, κρατικά από άλλες χώρες κτλ για ερτ sat δεν υπόσχομαι τίποτα γιατί δεν έχουν σύμβαση με όλες τις εταιρίες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...