adi32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Περίεργα πράγματα που κανείς (σχεδόν) δεν γνωρίζει: H κραυγή μιας πάπιας δεν κάνει ηχώ και κανείς δεν ξέρει το γιατί. Μέσα σε 10 λεπτά, ένας τυφώνας προκαλεί περισσότερη ενέργεια απ' ότι όλα τα όπλα. Κατά μέσο όρο, 100 άνθρωποι πνίγονται και πεθαίνουν κάθε χρόνο με το στυλό τους. Σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι φοβούνται περισσότερο τις αράχνες απ' το να πεθάνουν. Το 90% των ταξιτζήδων στη Νέα Υόρκη είναι μετανάστες που έχουν στην πραγματικότητα ξεμπαρκάρει. Το 35% των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα γραφεία γνωριμιών είναι ήδη παντρεμένοι. Οι ελέφαντες είναι τα μόνα ζώα που δεν μπορούν να πηδήξουν. Μονάχα ένας άνθρωπος στα δύο δισεκατομμύρια θα ζήσει μέχρι τα 116 ή περισσότερο. Είναι δυνατόν να βάλει κάποιος μια αγελάδα ν' ανέβει τις σκάλες αλλά είναι αδύνατον να την κάνει να τα κατέβει. Οι γυναίκες ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους δύο φορές περισσότερο απ' τους άνδρες. Είναι σωματικώς αδύνατον να γλύψει κανείς τον αγκώνα του. Η κεντρική βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα χώνεται στο έδαφος κατά μια σπιθαμή το χρόνο καθώς όταν χτίστηκε οι τεχνικοί ξέχασαν να λάβουν υπόψιν τους το βάρος των βιβλίων που θα γέμιζαν το κτίριο. Ένα σαλιγκάρι μπορεί να κοιμάται για 3 χρόνια. Τα μάτια σου έχουν το ίδιο μέγεθος μ' αυτό που είχαν όταν γεννήθηκες. Η μύτη και τ' αυτιά σου όμως δεν παύουν ποτέ να μεγαλώνουν. Τρελό!!! Η ηλεκτρική καρέκλα επινοήθηκε από έναν οδοντογιατρό!!! Όλες οι πολικές αρκούδες είναι αριστερόχειρες Στην αρχαία Αίγυπτο οι ιερείς ξερίζωναν όλες τις τρίχες του σώματός τους, ακόμα και αυτές των φρυδιών και των βλεφαρίδων. Το μάτι μιας στρουθοκαμήλου είναι πιο χοντρό απ' το μυαλό της. Ένας κροκόδειλος δεν μπορεί να βγάλει τη γλώσσα του. Ο αναπτήρας επινοήθηκε πριν από τα σπίρτα. ----Σχεδόν όλοι όσοι διάβασαν αυτό το mail προσπάθησαν να γλείψουν τον αγκώνα τους.---
jason_rethymno Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 ----Σχεδόν όλοι όσοι διάβασαν αυτό το mail προσπάθησαν να γλείψουν τον αγκώνα τους.--- Εγώ πάντως δεν προσπάθησα
alexzzz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Παίρνεις λοιπόν το κουτί και βλέπεις αυτό ακόμα δεν με ρώτησε κανείς αλλά τι διάολο... πόσο θα κρατηθούν... Μετά ανοίγεις το κουτί και αρχίζεις και βλέπεις αυτά είναι καλόοοοοος άνθρωπος... επίσης ξέχασα να σας πω αν σας στείλει πακέτο ο παππούς, φροντίστε να έχετε μεγάλο κάδο αλλά δυστυχώς Ακίλις, έγινε τζακασιά... από την μεταφορά έσπασε το μπροστινό καπάκι φωτορομάντζο όβερ...
liopyr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 αν σας στείλει πακέτο ο παππούς, φροντίστε να έχετε μεγάλο κάδο Εμένα μου έχει στείλει, και το έχω κουβαλήσει μάλιστα με το μηχανάκι..! (μόνος μου)
teo64x Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 H κραυγή μιας πάπιας δεν κάνει ηχώ και κανείς δεν ξέρει το γιατί.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 εχουμε το ιδιο κουτί παντως τα άλλα δεν τα σχολιαζω...
alexzzz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Εμένα μου έχει στείλει, και το έχω κουβαλήσει μάλιστα με το μηχανάκι..!(μόνος μου) Εγώ έφερα κλάρκ... με τρίπλεξ ιστό εχουμε το ιδιο κουτί παντως τα άλλα δεν τα σχολιαζω... Τότε θα μπορείς να μου πεις που μπορώ να βρω μπροστινό καπάκι που έσπασε, ε; Και εσύ Άλτερ... ξέρεις;
pillopoulos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο το μουλαρι κι εδω και λιγες μερες παροτι συνδεομαι σε σερβερ στις πηγες του καθε αρχειου που παω να κατεβασω μενει στο 0/120 για παραδειγμα.Τι φταιει;
firewalker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Υπάρχει τρόπος υπολογισμού του κόστους εκτελωνισμού από Καναδά; Τα πάντα περνάνε από τελωνείο; Ανεξαρτήτου τιμής; Αν μου στείλουν για παράδειγμα μερικά dvds μέσα σε ένα φάκελο, όχι πάνω από 30 ευρό, θα πάει στο τελωνείο;
liopyr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Εγώ έφερα κλάρκ... με τρίπλεξ ιστό Τότε θα μπορείς να μου πεις που μπορώ να βρω μπροστινό καπάκι που έσπασε, ε; Και εσύ Άλτερ... ξέρεις; heh, (τυχαίο σίγουρα) αλλά κι εγώ έχω αυτό το κουτί στο 2o Pc. Τώρα για πορτάκι δύσκολα τα πράματα. Αμα σε ενοχλεί τόσο, ξύλωσε το και στείλτο μαζί με τις κούτες για ανακύκλωση.
alexzzz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 heh, (τυχαίο σίγουρα) αλλά κι εγώ έχω αυτό το κουτί στο 2o Pc.Τώρα για πορτάκι δύσκολα τα πράματα. Αμα σε ενοχλεί τόσο, ξύλωσε το και στείλτο μαζί με τις κούτες για ανακύκλωση. εντελώς τυχαίο... κρίμα όμως το πορτάκι ρε... και στο ebay δεν βρίσκω... φακ
liopyr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 εντελώς τυχαίο... κρίμα όμως το πορτάκι ρε... και στο ebay δεν βρίσκω... φακ Μαλακία είναι το πορτάκι έτσι κι αλλιώς. Αν το βγάλεις δεν θα φαίνεται ασχημα πάντως στο συγκεκριμένο κουτί imho. Θα ξύλωνα και θα σου έστελνα το δικό μου, (ναι, τόσο γαμάτος είμαι), αλλά υπάρχει πρόβλημα ενδιάμεσα καθώς το 2o Pc μου πλέον δεν μου ανήκει... (αλλά το συντηρώ). Παραπάνω διευκρινήσεις δεν θα δοθούν.
alexzzz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Θα το δοκιμάσω μετά... θα κάνουμε quiz!!! (δεν θα ρωτήσουμε Άλτερ... δεν θα γίνουμε αδιάκριτοι... περιμένουμε πιεμ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.