frenzy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο το μουλαρι κι εδω και λιγες μερες παροτι συνδεομαι σε σερβερ στις πηγες του καθε αρχειου που παω να κατεβασω μενει στο 0/120 για παραδειγμα.Τι φταιει; Υπάρχει τρόπος υπολογισμού του κόστους εκτελωνισμού από Καναδά; Τα πάντα περνάνε από τελωνείο; Ανεξαρτήτου τιμής; Αν μου στείλουν για παράδειγμα μερικά dvds μέσα σε ένα φάκελο, όχι πάνω από 30 ευρό, θα πάει στο τελωνείο; Μαζί με το μούρο, αποτελούν τα σημαντικότερα αναπάντητα ερωτήματα του θρεντ. Μόνο στο Λούσιφερ απαντάνε
Chrisxxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Τότε θα μπορείς να μου πεις που μπορώ να βρω μπροστινό καπάκι που έσπασε, ε; πόσα ΣΤην τιμή βάλε και το κόστος του ροζ σπρει
Chrisxxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Λοιπον Φρενζι είσαι τυχερός πήρα τηλ. τη μαδερ και μου είπε δεν ντρεπεσαι ρε γαιδουρι τόσο καιρό εχεις να πάρεις τηλ. για το μουρο κουβεντα..
liopyr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 frenzy οι απορίες σου δρουν ως antispam. Έχω αρχίσει και πιστεύω πως είσαι βαλτός, μία με τα strings (όχι αυτά που φαντάζεστε οι υπόλοιποι) μία με το μούρο... Ρώτα κάτι πιο απλό, π.χ πόσο συχνά κλάνουν οι γυναίκες...
Achilles Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Παίρνεις λοιπόν το κουτί και βλέπεις αυτό ακόμα δεν με ρώτησε κανείς αλλά τι διάολο... πόσο θα κρατηθούν... Μετά ανοίγεις το κουτί και αρχίζεις και βλέπεις αυτά είναι καλόοοοοος άνθρωπος... επίσης ξέχασα να σας πω αν σας στείλει πακέτο ο παππούς, φροντίστε να έχετε μεγάλο κάδο αλλά δυστυχώς Ακίλις, έγινε τζακασιά... από την μεταφορά έσπασε το μπροστινό καπάκι φωτορομάντζο όβερ... :-D Θα τους ..... χωρίς σάλιο στο courier. Εμένα μου έχει στείλει, και το έχω κουβαλήσει μάλιστα με το μηχανάκι..!(μόνος μου) Κατά alexzzz, ο παππούς είμαι εγώ. Μήπως μπερδεύτηκες με τον παππού Σούλη;
liopyr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 :-DΘα τους ..... χωρίς σάλιο στο courier. Κατά alexzzz, ο παππούς είμαι εγώ. Μήπως μπερδεύτηκες με τον παππού Σούλη; Nαι, δεν ήξερα πως είσαι και εσύ της τρίτης ηλικίας. Παίρνω πίσω ότι έχω αναφέρει για την αγαμία σου, και από εδώ και πέρα κατανόηση.
frenzy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Chris, sorry αδερφέ. Δεν ήθελα να σε μπλέξω frenzy οι απορίες σου δρουν ως antispam.Έχω αρχίσει και πιστεύω πως είσαι βαλτός, μία με τα strings (όχι αυτά που φαντάζεστε οι υπόλοιποι) μία με το μούρο... Ρώτα κάτι πιο απλό, π.χ πόσο συχνά κλάνουν οι γυναίκες... Να ρωτήσω: Πόσο συχνότερα κλάνουν οι γυναίκες στην Βόρεια Ελλάδα από τις Νότιες, if so? Αναπτύξτε
Chrisxxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Eπειδη εδώ τρώμε πιο πικάντικα φαγητά κλανουν περισσότερο. Οι ωραιες δεν κλάνουν ποτε.
frenzy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Να ρε συ ρωτάω και δεν απαντάνε. Ο άλλος ψάχνει κηπουρό στο ινσόμνια ναουμ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:45 ---------- Πόσο συχνότερα κλάνουν οι γυναίκες στην Βόρεια Ελλάδα από τις Νότιες, if so? Αναπτύξτε Eπειδη εδώ τρώμε πιο πικάντικα φαγητά κλανουν περισσότερο. Οι ωραιες δεν κλάνουν ποτε. Ήτανε τρικ κουέστιον. Η μόνη σωστή απάντηση που πρέπει να δώσει άντρας είναι: -Από τότε που με γνωρίσανε ΠΟΛΥ και οι Β και οι Ν. Η μόνη σωστή απάντηση που πρέπει να δώσει γυναίκα είναι: -Καθόλου και οι Β και οι Ν
Achilles Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Nαι, δεν ήξερα πως είσαι και εσύ της τρίτης ηλικίας. Παίρνω από πίσω ότι έχω αναφέρει για την αγαμία σου, και από εδώ και πέρα κατανόηση. Fixed. Άντε να μην ξεσπάσω πάνω σου...
alexzzz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 δεν ντρεπεσαι ρε γαιδουρι τόσο καιρό εχεις να πάρεις τηλ. για το μουρο κουβεντα.. ... και πως το κάνεις συνέχεια να μην ενώνονται τα 2 πόστ σου ραααα;;; Κατά alexzzz, ο παππούς είμαι εγώ. Μήπως μπερδεύτηκες με τον παππού Σούλη; Και εγώ που νόμιζα ότι έχεις μοιράσει την πραγμάτια σου σε όλο το insomnia
status Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Eπειδη εδώ τρώμε πιο πικάντικα φαγητά κλανουν περισσότερο. Οι ωραιες δεν κλάνουν ποτε. Indeed κατόπιν παρατήρησης μου στην ευρύτερη περιοχή του πρωκτού, στης όμορφες παρατηρείτε η απουσία της κωλοτρυπίδας, κατόπιν τούτου τα εκ του εντέρου παραγόμενα αέρια βγαίνουν υπό τη μορφή πάρλας από το στόμα με αποτέλεσμα πολλά Μ/sec.! :Ρ
alexzzz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Indeed κατόπιν παρατήρησης μου στην ευρύτερη περιοχή του πρωκτού, στης όμορφες παρατηρείτε η απουσία της κωλοτρυπίδας, κατόπιν τούτου τα εκ του εντέρου παραγόμενα αέρια βγαίνουν υπό τη μορφή πάρλας από το στόμα με αποτέλεσμα πολλά Μ/sec.! :Ρ είμαστε πλέον σίγουροι... η κουμπάρα δεν είναι άλλο στην Κρήτη
status Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 είμαστε πλέον σίγουροι... η κουμπάρα δεν είναι άλλο στην Κρήτη 1ον ποιος σου είπε ότι έχω σκοπό να παντρευτώ... 2ον ποιος σου είπε ότι θα παντρευτώ (ΑΝ παντρευτώ τη συγκεκριμένη κοπέλα!:Ρ) 3ον που συμπέρανες ότι έφυγε; Από μερικά μπινελίκια κ προστυχιές; :Ρ Σάματης θα κωλώσω άμα είναι εδώ; :Ρ (καλά είστε παιδιά μου; )
alexzzz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Πρώτα από όλα... είσαι εδώ. Επίσης... τόσες μέρες ναι... κώλονες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.