Vatos_locos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 πείτε μου τι σκατά κάνω λάθος Grrrr όσους έστησα παίζουν μια χαρά αυτός μόνο δεν θέλει με τίποτα :S Status: Resolving address of vatos.dyndns.orgStatus: Connecting to 94.65.3.230:1025... Status: Connection established, waiting for welcome message... Response: 220 NET Disk FTP Server ready. Command: USER Vatos_locos Response: 331 User name okay, need password. Command: PASS ********* Response: 230 User logged in, proceed. Status: Connected Status: Retrieving directory listing... Command: PWD Response: 257 "/" is current directory. Command: TYPE I Response: 200 Type set to I. Command: PASV Response: 227 Entering Passive Mode (192,168,1,253,80,19). Status: Server sent passive reply with unroutable address. Passive mode failed. Command: PORT 192,168,100,110,4,136 Response: 200 Command okay. Command: LIST Error: Connection timed out Error: Failed to retrieve directory listing
klainmaingr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Άν κάποιος πάει ξερω γω να πυροβολήσει για εκφοβισμό/πλάκα/μόστρα... Αλλα μένει σε πολυκατοικία οπότε και βρίσκει ταβάνι.. Υπάρχει περίπτωση η σφαίρα να χτυπήσει αυτόν που κάθεται στον καναπέ απο πανώ;
teo64x Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Άν κάποιος πάει ξερω γω να πυροβολήσει για εκφοβισμό/πλάκα/μόστρα...Αλλα μένει σε πολυκατοικία οπότε και βρίσκει ταβάνι.. Υπάρχει περίπτωση η σφαίρα να χτυπήσει αυτόν που κάθεται στον καναπέ απο πανώ; Πριν το patch για την έκδοση 2.x, το να πυροβολείς στο ταβάνι δεν έκανε τίποτα. Δες εδώ.
Achilles Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Άν κάποιος πάει ξερω γω να πυροβολήσει για εκφοβισμό/πλάκα/μόστρα...Αλλα μένει σε πολυκατοικία οπότε και βρίσκει ταβάνι.. Υπάρχει περίπτωση η σφαίρα να χτυπήσει αυτόν που κάθεται στον καναπέ απο πανώ; Ούτε με σφαίρες.
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μαλακία είναι το πορτάκι έτσι κι αλλιώς.Αν το βγάλεις δεν θα φαίνεται ασχημα πάντως στο συγκεκριμένο κουτί imho. Θα ξύλωνα και θα σου έστελνα το δικό μου, (ναι, τόσο γαμάτος είμαι), αλλά υπάρχει πρόβλημα ενδιάμεσα καθώς το 2o Pc μου πλέον δεν μου ανήκει... (αλλά το συντηρώ). Παραπάνω διευκρινήσεις δεν θα δοθούν. έτσι ειν' η ζωή φίλε μου... Λοιπον Φρενζι είσαι τυχερός πήρα τηλ. τη μαδερ και μου είπε δεν ντρεπεσαι ρε γαιδουρι τόσο καιρό εχεις να πάρεις τηλ. για το μουρο κουβεντα.. το πήρα screenshot, να το κοιτάω να στρώνω κάθε φορά που δεν έχω κέφια... έγραψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςς Έχω ένα πρόβλημα.Ξεκινάω να απαντήσω σε διάφορα post, και λίγο πριν το τέλος το μετανιω ψυχολογικό μου φαίνεται.....μάλλον δεν την αγαπάς πια
klainmaingr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Το ίδιο ισχύει και για τους πλαινούς τοίχους; Το λέω γιατί οι διπλανοί πλακώνονται σε καθημερινή βάση και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Ευχαριστώ για τις διαφωτιστικότατες απαντήσεις σας
Chrisxxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 καλου κακου να πηγαινεις με ερπινγκ οπου χρειαζεται παντως
frenzy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Το ίδιο ισχύει και για τους πλαινούς τοίχους; Το λέω γιατί οι διπλανοί πλακώνονται σε καθημερινή βάση και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Ευχαριστώ για τις διαφωτιστικότατες απαντήσεις σας Koίτα με εννιάρι δεν περνάει τίποτα. Άμα έχει κανα καλάσνικοφ φόρα κράνος και αλεξικέραυνο να είσαι σίγουρος
Lilith19 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Το λέω γιατί οι διπλανοί πλακώνονται σε καθημερινή βάση Υπάρχει περίπτωση η σφαίρα να χτυπήσει αυτόν που κάθεται στον καναπέ απο πανώ; Είσαι σίγουρος οτι αυτο δεν το θέλουμε,ε?
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Αχιλλέα, πάνε ρε δες τα εισερχόμενά σου, μη γαμήσω κα'να vBulletin
Achilles Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Αχιλλέα, πάνε ρε δες τα εισερχόμενά σου, μη γαμήσω κα'να vBulletin Οκ...........
aledjo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Αλεκος Ζαζοπουλος - Ελικοπτερο η νεα μεγαλη επιτυχια που θα ακουσουμε παντου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.