ANHLIKOS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Καλημερες - καλημερες. Γ@μω τον καιρο μου μεσα, σημερα. Αυτη η μουντιλα, αυτη η ζεστη θερμοκηπιου σε συνδυασμο με με την υγρασια. Δεν υποφερεται!!! Ημουν ο γκρινιαρης και μολις τελειωσα!!!
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Στο ποστ 32986 , το μέλος Αχ!ιλλέας, επικαλέστηκε την τουβλοσύνη μου, καθώς και την στοκοσύνη του μέλους ΑλέκοςΧρΧρΧρ. Ενίσταμαι έστω και καθυστερημένα -μια και το ποστ έχει εντιτοποιηθεί... ο Αλέκος δεν είναι στόκος Κατά τ' άλλα, καλημέρες Κε papahlamida "αν είσαι και παπάς...με την αράδα σου θα πας..." ...Αν όμως είσαι παπαχλαμύδας, με τα χλαμύδια θα πας ; ! ...απορία...
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ουφ κι ανησύχησα... (ωραία τότε, γιατί το "με τη χλαμύδα σου θα πας", κάνει και καλύτερη ρίμα...btw, επίθετο ή nick ; κιθαρίστας ή ντράμερ ; παπάς ή ζευγάς ; ) ...ε ρε απορίες που 'χει ο κόσμος πουρνό-πουρνό... καλημέρα και στον τρενατζή ANHLIKOS
alexzzz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Το λέω και εγώ κατηγορηματικά... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ! καλημέρες... αν δεν ανοίγουν τα μάτια, με safe mode κάνουμε δουλειά;
papahlamidas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ουφ κι ανησύχησα... (ωραία τότε, γιατί το "με τη χλαμύδα σου θα πας", κάνει και καλύτερη ρίμα...btw, επίθετο ή nick ; κιθαρίστας ή ντράμερ ; παπάς ή ζευγάς ; ) ...ε ρε απορίες που 'χει ο κόσμος πουρνό-πουρνό... καλημέρα και στον τρενατζή ANHLIKOS Nick...
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ...γαμώ τις δουλειές κάνεις... γαμωδουλειές δλδ.... * το αποπάνω πήγαινε στον σαλαμαλεκουμ.... ** ...τί μανία σας έχει πιάσει όλους να με τριπλάρετε τελευταία όταν πάω να ποστάρω κάτι χωρίς quote και γίνεται το ποστ σαλάτα...................................Ο Φλωρινιώτης τ' άρχισε όλα............... *** btw Aλέκε, εστάλη ; Αν ναι, με τα "2α" στοιχεία ; (ξέρω, ακόμη δεν έχεις ξυπνήσει.........) **** ...και πώς σου προέκυψε το εν λόγω nick, mr pappas ?
o_magazatoras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 @wash:Πως τα καταφέρνεις με το τουρμπολάγκ;
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ...εννοείς i've been miserableusered ; * 33 K GET (powered by soturin)
alexzzz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 *** btw Aλέκε, εστάλη ; Αν ναι, με τα "2α" στοιχεία ; (ξέρω, ακόμη δεν έχεις ξυπνήσει.........) ΟΚΙ! δεν το έστειλα ακόμα... σήμερα είμαι παραπατόντας... tomorrow
o_magazatoras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Nα,τη μιά σε κόβω τρεις χαράματα στο μετερίζι,την άλλη δέκα το βράδυ,μετά με το γαλατά παρέα,ύστερα με τα μεσημεριανατζίδικα... Στα πρόθυρα της καταστολής σε κόβω,αυτά όλα σου χαλάνε τον κιρκαδικό ρυθμό και θα χρειαστείς γενναίες δόσεις ενισχυτών νευροδιαβίβασης για να στανιάρεις. luv.
Achilles Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέρα. Wash δεν φταίω εγώ αν περνάς κλιμακτήριο. Αν και Αλέκο ήταν ένα χιουμοριστικό πόστ. Θύμισέ μου όμως wash, να σου στείλω ένα μπουκέτο λουλούδια..... ξέρεις εσύ, ε;
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Nα,τη μιά σε κόβω τρεις χαράματα στο μετερίζι,την άλλη δέκα το βράδυ,μετά με το γαλατά παρέα,ύστερα με τα μεσημεριανατζίδικα... Στα πρόθυρα της καταστολής σε κόβω,αυτά όλα σου χαλάνε τον κιρκαδικό ρυθμό και θα χρειαστείς γενναίες δόσεις ενισχυτών νευροδιαβίβασης για να στανιάρεις. luv. μπα, μια πίπα από κάποια που έχω κατά νου, και θα έρθω στα ίσα μου ...εσύ το έχεις συνειδητοποιήσει, ότι μια και είσαι στο κατόπι μου, διατρέχεις παρόμοιους κινδύνους ;
o_magazatoras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ...εσύ το έχεις συνειδητοποιήσει, ότι μια και είσαι στο κατόπι μου, διατρέχεις παρόμοιους κινδύνους ; Όχι χαζούλη,δεν διατρέχω τέτοιο κίνδυνο,μιας και αφενός είμαι μόνιμα+μακροχρόνια παντρεμμένος και αφ΄ετέρου κοιμάμαι σταθερά νωρίς τις τελευταίες δεκαετίες,με ελάχιστες παρασπονδίες... Απλά κοιτάω και πέρα απ' τα posts σας,την ώρα που βολεύει εμένα! Btw,τέλος παρέμβασης,plz keep posting.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.