Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλημερες - καλημερες.

Γ@μω τον καιρο μου μεσα, σημερα. Αυτη η μουντιλα, αυτη η ζεστη θερμοκηπιου σε συνδυασμο με με την υγρασια. Δεν υποφερεται!!!

Ημουν ο γκρινιαρης και μολις τελειωσα!!!

Δημοσ.

Στο ποστ 32986 , το μέλος Αχ!ιλλέας, επικαλέστηκε την τουβλοσύνη μου, καθώς και την στοκοσύνη του μέλους ΑλέκοςΧρΧρΧρ.

Ενίσταμαι έστω και καθυστερημένα -μια και το ποστ έχει εντιτοποιηθεί... :mad:

ο Αλέκος δεν είναι στόκος

Κατά τ' άλλα, καλημέρες Κε papahlamida

"αν είσαι και παπάς...με την αράδα σου θα πας..."

...Αν όμως είσαι παπαχλαμύδας, με τα χλαμύδια θα πας ; ! ...απορία...:rolleyes:

Δημοσ.

ουφ κι ανησύχησα...

(ωραία τότε, γιατί το "με τη χλαμύδα σου θα πας", κάνει και καλύτερη ρίμα...btw, επίθετο ή nick ; κιθαρίστας ή ντράμερ ; παπάς ή ζευγάς ; :-) )

...ε ρε απορίες που 'χει ο κόσμος πουρνό-πουρνό...:rolleyes:

καλημέρα και στον τρενατζή ANHLIKOS

Δημοσ.

Το λέω και εγώ κατηγορηματικά... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!

καλημέρες... αν δεν ανοίγουν τα μάτια, με safe mode κάνουμε δουλειά;

Δημοσ.
ουφ κι ανησύχησα...

(ωραία τότε, γιατί το "με τη χλαμύδα σου θα πας", κάνει και καλύτερη ρίμα...btw, επίθετο ή nick ; κιθαρίστας ή ντράμερ ; παπάς ή ζευγάς ; :-) )

...ε ρε απορίες που 'χει ο κόσμος πουρνό-πουρνό...:rolleyes:

καλημέρα και στον τρενατζή ANHLIKOS

Nick... ;)

Δημοσ.

...γαμώ τις δουλειές κάνεις...

γαμωδουλειές δλδ....

* το αποπάνω πήγαινε στον σαλαμαλεκουμ....

** ...τί μανία σας έχει πιάσει όλους να με τριπλάρετε τελευταία όταν πάω να ποστάρω κάτι χωρίς quote και γίνεται το ποστ σαλάτα...................................Ο Φλωρινιώτης

flwrm.jpg

τ' άρχισε όλα...............

*** btw Aλέκε, εστάλη ; Αν ναι, με τα "2α" στοιχεία ; (ξέρω, ακόμη δεν έχεις ξυπνήσει.........)

**** ...και πώς σου προέκυψε το εν λόγω nick, mr pappas ?

Δημοσ.
*** btw Aλέκε, εστάλη ; Αν ναι, με τα "2α" στοιχεία ; (ξέρω, ακόμη δεν έχεις ξυπνήσει.........)

ΟΚΙ! δεν το έστειλα ακόμα... σήμερα είμαι παραπατόντας... tomorrow

Δημοσ.

Nα,τη μιά σε κόβω τρεις χαράματα στο μετερίζι,την άλλη δέκα το βράδυ,μετά με το γαλατά παρέα,ύστερα με τα μεσημεριανατζίδικα...

Στα πρόθυρα της καταστολής σε κόβω,αυτά όλα σου χαλάνε τον κιρκαδικό ρυθμό και θα χρειαστείς γενναίες δόσεις ενισχυτών νευροδιαβίβασης για να στανιάρεις.

luv.

Δημοσ.

Μέρα.

Wash δεν φταίω εγώ αν περνάς κλιμακτήριο. :P

Αν και Αλέκο ήταν ένα χιουμοριστικό πόστ. :-D

Θύμισέ μου όμως wash, να σου στείλω ένα μπουκέτο λουλούδια.....;) ξέρεις εσύ, ε; :-D

Δημοσ.
Nα,τη μιά σε κόβω τρεις χαράματα στο μετερίζι,την άλλη δέκα το βράδυ,μετά με το γαλατά παρέα,ύστερα με τα μεσημεριανατζίδικα...

Στα πρόθυρα της καταστολής σε κόβω,αυτά όλα σου χαλάνε τον κιρκαδικό ρυθμό και θα χρειαστείς γενναίες δόσεις ενισχυτών νευροδιαβίβασης για να στανιάρεις.

luv.

μπα, μια πίπα από κάποια που έχω κατά νου, και θα έρθω στα ίσα μου

...εσύ το έχεις συνειδητοποιήσει, ότι μια και είσαι στο κατόπι μου, διατρέχεις παρόμοιους κινδύνους ;

Δημοσ.

...εσύ το έχεις συνειδητοποιήσει, ότι μια και είσαι στο κατόπι μου, διατρέχεις παρόμοιους κινδύνους ;

Όχι χαζούλη,δεν διατρέχω τέτοιο κίνδυνο,μιας και αφενός είμαι μόνιμα+μακροχρόνια παντρεμμένος και αφ΄ετέρου κοιμάμαι σταθερά νωρίς τις τελευταίες δεκαετίες,με ελάχιστες παρασπονδίες...:-D

Απλά κοιτάω και πέρα απ' τα posts σας,την ώρα που βολεύει εμένα!;)

Btw,τέλος παρέμβασης,plz keep posting.B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...