little loulou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Το λέω και εγώ κατηγορηματικά... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ! δεν εισαι? ---- μηνυμα προς τον αχιλλεα!!!!!: αχιλλεααα!! ειναι ζητημα ζωης και θανατου ακους wash?! πρεπει να ποσταρεις οποσδηποτε μια φωτο σου!
Achilles Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Είμαι έτοιμος για το βράδυ!!! Τα κατέβασα!!! :confused: Σόρυ, δεν κρατήθηκα.....μόνο του πήγαινε το πληκτρολόγιο..... Υπόσχομαι να μην ξανακάνω fixed... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:40 ---------- little loulou..... σιγά σιγά, τρόμαξα. Πιες μια τζούρα καφέ και ξαναγράψε το ποστ σου.....
little loulou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 little loulou..... σιγά σιγά, τρόμαξα. Πιες μια τζούρα καφέ και ξαναγράψε το ποστ σου..... μα..μα..μα..δεν καταλαβαινεις την σοβαροτητα της καταστασης!!! εκει που ημουν πανω στο ροζ συννεφακι μου και κοιμομουν..τσουπ!!! εμφανιζεσαι εσυ με ενα παιδακι στον ωμο κι ετρωγες ενα λουκανικο!:fear: ------------- αυτο ηταν..μεινανε αφωνοι ολοι..
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ΟΚΙ! δεν το έστειλα ακόμα... σήμερα είμαι παραπατόντας... tomorrow α μη σκας, όσο το καθυστερήσεις, τόσο καλύτερα πουρ μουά (γιατί ακόμα δεν σκάλωσα τον "μπακαπ", και μη γίνει καμμιά στραβή...) Άμα θες, κάνε την κίνηση και μεθαύριο Θύμισέ μου όμως wash, να σου στείλω ένα μπουκέτο λουλούδια..... ξέρεις εσύ, ε; για να μην ψηθεί κανείς "μα ΤΙ καλό παιδί αυτός ο Αχιλλέας - και τι ευαίσθητο!!!" τα λουλούδια που λέει, θέλει να τα βάζει στους όχι δεν το λέω... των παραληπτών, όπως ήθελε ο Ψινάκης στου Μικρούτσικου, συνοδεία Βόσσου και "Θα 'Ναι Σα Να Μπαίνει Η Άνοιξη"... όποιος αμφιβάλλει, έχω σχετικές πιεμεϊκές αποδείξεις Αλλίως τον φανταζόμουν το ερχομό της Άνοιξης 2009..... Όχι χαζούλη,δεν διατρέχω τέτοιο κίνδυνο,μιας και αφενός είμαι μόνιμα+μακροχρόνια παντρεμμένος και αφ΄ετέρου κοιμάμαι σταθερά νωρίς τις τελευταίες δεκαετίες,με ελάχιστες παρασπονδίες...Απλά κοιτάω και πέρα απ' τα posts σας,την ώρα που βολεύει εμένα! ..."ο βρεγμένος τη βροχή δε τη φοβάται" κι έτσι ε ; ...εκείνο το "μόνιμα" βέβαια.....πολύ εύκολα σα να το είπες...τεσπα btw, ΚΑΛΑ που μου 'ρθε φλασιά - όλο έλεγα θα σου στείλω ένα πιεμ να σ' ευχαριστήσω για 'κεινο το τιπ περί jdownloader που μου 'χες προτείνει προ αμνημονεύτων μηνών για rsοδουλειές, αλλά δεν πρόκοψα ο άχρηστος....Το οποίο παρεπιπτόντως μου 'χει δώσει χρόνια....αγανάκταγα πάντα χωρίς account....και ήμουν ΤΟΣΟ ρεμάλι για να την ψάξω για κανένα σχετικό προγραμματάκι μόνος μου...θενκς μέητ....άμα έχεις συχνά λόξυγγες τον τελε καιρό, είμαι εγώ που ανοίγω το jdownloader και κάθε φορά σε σκέφτομαι... * Λουλούκι, μαζέψου βρε ** Αχιλλέα......έσπειρες με αυτό το fixed.... *** Aλέκο.......από 'δω και πέρα την υπογραφή σου και τα post σου να προσέχεις που τα βάζεις πουλόπομ'....
Achilles Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 μα..μα..μα..δεν καταλαβαινεις την σοβαροτητα της καταστασης!!! εκει που ημουν πανω στο ροζ συννεφακι μου και κοιμομουν..τσουπ!!! εμφανιζεσαι εσυ με ενα παιδακι στον ωμο κι ετρωγες ενα λουκανικο!:fear: Ωχ, το βλέπω το fixed να ΄ρχεται. Κατά τα άλλα, παιδάκι έχω και το χαίρομαι...αλλά θα προτιμούσα να έτρωγα τσουρεκάκι με γλάσο του Τερκενλή στο όνειρό σου... Φώτο μου, χλωμό έως αδύνατο να ποστάρω εδώ.
MsquitoPrincess Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Τέτοια και τόσα φίξντ που χεις κάνει αχιλλέα, μπολντ θα στο κάνουν ,όχι φιξντ =ρ Το χετε κάνει "απαραίτητη η γονική συναίνεση " ρε το θρεντ =ρ
status Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Είμαι έτοιμος για το βράδυ!!! Το κατέβασα!!! μετ'ά της 11 θα μπω εγώ πάντως.!
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Τέτοια και τόσα φίξντ που χεις κάνει αχιλλέα, μπολντ θα στο κάνουν ,όχι φιξντ =ρ Το χετε κάνει "απαραίτητη η γονυπετής συναίνεση " ρε το θρεντ =ρ fixed α, και μπορεί εσύ ως κουνούπα που σέβεται τον εαυτό της, να κουτουλάς τις λάμπες, αλλά εμείς με τη φωτιά δεν παίζουμε...
little loulou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 * Λουλούκι, μαζέψου βρε μα εγω..δεν ηθελα να θιξω τον αχιλλεα.. απλα ειδα στο ονειρο μου ενα προς τον ξανθο χαζοχαουμενο μπαμπα,λιιιγο αφρατουλη κι οχι παχουλο οπως λενε οι φημες με ενα παιδακι στα χερια και μαλιστα με μπουκλωτο μαλλι και απλα μου εκανε εντυπωση πως ειδα στο ονειρο μου ενα ατομο που δεν γνωριζω κι απλα ηθελα να δω αν οντως ηταν ο αχιλλεας..
MsquitoPrincess Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Ξέρει αυτός. Ε όσο και να ξέρει αυτός, δε νομίζω να έκανες ποτέ κάποιο φιξντ που να εκθέτει ανεπανόρθωτα κάποιο μέλος.Όλα στα πλαίσια του χούμορ δε γίνονται?Ε καταπληκτικέ ακίλλις?
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μικρολουλουκάκι, δεν είπα ότι τον έθιξες... μην εκτίθεσαι, λέω Ε όσο και να ξέρει αυτός, δε νομίζω να έκανες ποτέ κάποιο φιξντ που να εκθέτει ανεπανόρθωτα κάποιο μέλος.Όλα στα πλαίσια του χούμορ δε γίνονται?Ε καταπληκτικέ ακίλλις? ...μπράβο το καλό το κορίτσι. Έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.