papahlamidas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 To worms έχει κατέβει απο το πρωί στο σπίτι..Είμαι έτοιμος για επικές μάχες (καλα ακόμα ούτε κάν το εγκατέστησα αλλα λέμε τώρα) Καλημέρα... Μπίτς παρέιντ στο άλτερ.. Άχχχ φαίη.. άάάάχχχ... Ποιο Worms παίζουμε ? World Party?
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
status Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Να τα τα ανώνυμα δέματα....τι έχει μέσα ρε; καπότες; ;Ρ
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ...δεν ξέρω..................να το ανοίξω ;! άμα πάντως έχει απ' αυτό που είπες...........θα χρησιμοποιήσω όλο και καμμία για τον αποστολέα....
status Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ...δεν ξέρω..................να το ανοίξω ;! άμα πάντως έχει απ' αυτό που είπες...........θα χρησιμοποιήσω όλο και καμμία για τον αποστολέα.... Άνοιξε το το πολύ πολύ να έχει βάκιλο του άνθρακα :Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δεν βρήκα άνθρακα αλλά και αυτό θα κάνει καλα τη δουλεια του πιστευω..
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ...του άνθρακος το παλεύω... Του Αχιλλέως δεν ξέρω...... Τεσπα, κομμάτια να γίνει, άλλωστε ΔΕΝ είναι ΣΗΜΕΡΑ Πρωταπριλιά...
status Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ...του άνθρακος το παλεύω... Του Αχιλλέως δεν ξέρω...... Τεσπα, κομμάτια να γίνει, άλλωστε ΔΕΝ είναι ΣΗΜΕΡΑ Πρωταπριλιά... Ούτε εγώ...ειδικά όταν βγαίνει έξω με τα ξώφτερνα..:Ρ (έχω κολλήσει το ξέρω:Ρ)
little loulou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Τεσπα, κομμάτια να γίνει, άλλωστε ΔΕΝ είναι ΣΗΜΕΡΑ Πρωταπριλιά... τι εχει μεσα τελικα?τι εχει? τι εχει?
status Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 τι εχει μεσα τελικα?τι εχει? τι εχει? Ναρκωτικά.....:Ρ
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Λεπόν... .......Θησαυρός ο άνθρακας ! ...δεν είχε ούτε καποτ εεεεεε προφυλακτικά, ούτε καμμιά σαγιονάρα φαγωμένη απ' τις Αχίλλειες φτέρνες - ΠΗΧΤΡΑ στο μύκητα (όπως φοβόμουν)... ...αλλά ήτο γεμάτο (και γαμάτο) καλούδια... Ορίστε μία πικ όχι ότι είμαι αχάριστος, αλλά θα μπορούσες να βάλεις μέσα και το cd με το Nokia PC Suite από το ολοκαίνουριό (μοντέλο 2004) μου Nokia 6630 , με (σχεδόν όλο) το περιεχόμενο : (όχι Αλέκο, εμένα με πρόσεξε, δεν έβαλε έρμα, δε χρειάζομαι κάδο...) ...κινητά...καλώδια...webcams...καλώδια...κάρτες μνήμης MMC...φορτιστές σπιτιώνε...φορτιστές αυτοκινήτωνε (δε νομίζω να μπορέσω να το φορτίσω στη μπαταρία που έχει το μηχανάκι, αλλά θα το παλέψω...)...καλώδια...hdd coolers...(..καλώδια είπα ; διότι πολλά είχε μέσα...) Πω πω τον πόστη.......άμα χώραγε και η γυναίκα του θα την έβαζε κι αυτήν... (το έρμα που λέγαμε...) Της Παναγιάς τα μάτια! ...Και ΧΩΡΙΣ τίποτα ύποπτο.......ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ίσως χωρίς....σε σημείο που ήμουν έτοιμος να του το παραπονεθώ, στο στυλ "δε μ' αγαπάς".... ...αλλά επειδή ήμουν σίγουρος ότι μάλλον θα λάβω απάντηση του στυλ "σκύψε να σ' αγαπήσω", δεν είπα τπτ... ......'Νταξ, υπήρξε και μία επίσημη εξήγηση : Βασικά δεν είχα κουράγιο να περιλάβω και σένα, γιατί μέχρι τις 2,5 τα ξημερώματα πακετάριζα το δέμα του πόστη. Είχα εξαντληθεί και είπα εσένα να σε περιλάβω την 2η φορά. Απογοητεύτηκες; Ήθελες και συ το πείραγμά σου; Για πες αν φτάσαν όλα σώα και δεν έγιναν αχταρμάς όπως του πόντιου.... ...το χειρότερο είναι, ότι πλέον είναι ξεκάθαρο : ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ και μας τα κάνει....Τς Τς Τς... ...όλλα τζετ καρντάση... Δεν έχω λόγια
Achilles Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Αχάριστε. :-D ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:18 ---------- Και οι 2 σας, ρόμπα με κάνατε...
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ...το κατέβασα ήδη γιαβρίμ' , αλλιώς πως θα είχα βγάλει την πικ να σε χαρώ;! btw, μη πέσετε να τον φάτε "δώσε και σε 'μενα μπάρμπα" το "μπαρμπα" δεν είναι απλά μέρος της γνωστής σε όλους φράσης, είναι ηλικιακά αποκαλυπτικό διότι ο στόκος και 'γω, έτυχε να τον πετύχουμε σε ιδιαίτερη στιγμή, και απροκάλυπτα και σχεδόν γύφτικα (ειδικά εγώ) να του αποσπάσουμε υπόσχεση ότι θα μας προικίσει.... * btw ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ, ΓΙΑΤΙ δεν έχεις διεύθυνση αποστολέα πάνω ; ! ...και μιας και είπα "αποστολέα" : ...και μετά παραπονιόταν ο Αλέκος για το "όνομα"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.