MsquitoPrincess Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Βαριέμαι τόσο ,που αντί να πιάσω το χτυπητήρι και να φτιάξω φραπέ,απλά ανακάτεψα με το καλαμάκι.Ακολούθησε προσθήκη μισού κιλού γάλατος για καμουφλάζ. Και να ρωτήσω το εξής.Εδώ και κάμποσο καιρό ,όταν κατεβάζω μέσω firefox πετάει ό,τι να ναι ταχύτητες.Παλιότερα, όλα τα αρχεία αθροιστικά τα έδειχνε σε "σωστές" ταχύτητες.Τώρα κάνει κάνει κάτι τέτοια: Η γραμμή είναι στο 1 megabit.Γιατί δείχνει ό,τι να ναι?
status Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!!! Εγινε ο διπλασιασμος μήπως;;; Απρίλιο νομίζω ξεκινάει σιγάαααα σιγάα..:Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Αυριο έχουμε πρωταπριλιά... και είναι γνωστό οτι στο Ρεθυμνο είναι αιώνες μπροστα αρα εχω δίκιο...
MsquitoPrincess Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Όχι.Ο ρούτερ έχει data rate στα 1024 και όταν κατεβάζω από τόρρεντς οι ταχύτητες πάνε ως 110 KB/s μαξ.Μάλλον τον παίζει ο φαηρφοξ. Και μην ακούσω πάλι για όπερες κλπ ε =ρ είναι γνωστό οτι στο Ρεθυμνο είναι αιώνες μπροστα αρα εχω δίκιο... Πασίγνωστο Xρήστο.Τίγκα.
status Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Αυριο έχουμε πρωταπριλιά... και είναι γνωστό οτι στο Ρεθυμνο είναι αιώνες μπροστα αρα εχω δίκιο... Πλάκα πλάκα πως γίνεται στο Ρέθυμνο να έχει τόσες γυναικάρες και κατ' αναλογία με το Ηράκλειο να έχει περισσότερες συκιές;
MsquitoPrincess Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 συκιές;???Εγώ γιατί δεν έχω πάρει είδηση κάτι?
status Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ???Εγώ γιατί δεν έχω πάρει είδηση κάτι? Είπα κατ' αναλογία όχι ότι είναι και λιβάδι..:Ρ
MsquitoPrincess Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Urban legends που προκύπτουν από την επιθυμία για επίδειξη της και καλά κατοχής περισσότερης τεστοστερόνης =ρ
status Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Urban legends που προκύπτουν από την επιθυμία για επίδειξη της και καλά κατοχής περισσότερης τεστοστερόνης =ρ Βασικά εγώ γεμάτο πούστηδοι είναι αλλά τέλος πάντων, για να το λες κάτι θα ξέρεις:ρ
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Βασικά εγώ γεμάτο πούστηδοι είναι αλλά τέλος πάντων, για να το λες κάτι θα ξέρεις:ρ no need to fix nοthing...
alexzzz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 ...το χειρότερο είναι, ότι πλέον είναι ξεκάθαρο : ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ και μας τα κάνει....Τς Τς Τς... και εγώ αυτό κατάλαβα... πως τα κατάφερε έτσι ο πόστης; Και οι 2 σας, ρόμπα με κάνατε... παρόλο που τα κατάφερνες και μόνος σου μια χαρά... * btw ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ, ΓΙΑΤΙ δεν έχεις διεύθυνση αποστολέα πάνω ; ! καθαρίζω εγώ... μόλις πάω σπίτι και την βρω.
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 σωστόςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
status Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 no need to fix nοthing... Είμαι στη δουλειά ρε ρεμάλι :ΡΡΡ
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Είμαι στη δουλειά το ρεμάλι :ΡΡΡ καλώς τότε ......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.