Chrisxxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Χμμμ, ναι καλα... Παντως πρεπει να διευκρινιστει αν μιλαμε για πατιναζ με Κωσταλα ή χωρις γιατι μιλάμε για διαφορετικό αθλημα.. * Γουος μην πετάγεσαι ρε
status Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Σε κανέναν δεν αρέσει το πατινάζ.. Αλλα απο το να έχω την tv ανοιχτή για να βλέπω ζούγκλα και τον παπαδόπουλο προτιμώ να βλέπω στριφογυριστούς (γυναικείους)κάλους..Πλάκα πλάκα είναι απο τα πλέον αποκαλυπτικά αθλήματα... Όποιος δεν βλέπει πατινάζ είναι πόστης! Γκούχου!! Για πες τι παίζει με χολ ιδιόκτητο ηράκλειο και μη ρωτάς πολλά =ρ Δεν παίζει..ΧΑ! Βασικά δεν ξέρω και κανένα να έχει γραμμή στην ΧΟΛ... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:35 ---------- οκ κατάλαβα είσαι του 50-50 :Ρ
MsquitoPrincess Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δεν παίζει..ΧΑ! Βασικά δεν ξέρω και κανένα να έχει γραμμή στην ΧΟΛ...Η cyta ξέρεις?Η μόνο οτέ ξέρεις να παίζει κομπλε?
status Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Η cyta ξέρεις?Η μόνο οτέ ξέρεις να παίζει κομπλε? Οτε παίζει, φόρθνετ με τα κλασσικά θέματα αλλά σίτα δεν έχει ακουστή κάτι προς το παρόν
washcloud Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Χμμμ, ναι καλα... Παντως πρεπει να διευκρινιστει αν μιλαμε για πατιναζ με Κωσταλα ή χωρις γιατι μιλάμε για διαφορετικό αθλημα.. * Γουος μην πετάγεσαι ρε ...εγώ πάντως και βρογχίτιδα να έχει ο Κωστάλας, το σώου θα το δω. Α όλα κι όλα. ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ καϋμό το 'χα Chris.......
Chrisxxx Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Εννοείται με κωστάλα! Αλλα στο mute Πήγα να σου δώσω έξοδο διαφυγής με τον Κωσταλα αλλά δεν... λυπαμαι...
klainmaingr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Εσύ κάτσε βλέπε κάτς με υπερμυώδης τύπους να πλακώνονται και μπάλα με άμπαλους τύπους να κυνηγιούνται πάνω κάτω.. Εγώ θα συνεχίσω να προτιμώ οτιδήποτε έχει να κάνει με γυναίκες και πόσο μάλλον όταν φοράνε ελάχιστα.. () έτυχε και δεν είχα αλλάξει κανάλι προχθές και είδα τη σαβούρντα αλλα ντάξ.. γέλιο έχει το όλο
teo64x Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά ψηθείτε για Worms Armageddon.
Lucifer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 O status είναι ψημένος, παίξαμε και ένα τριπλό με ένα φιλαράκι μου, τους πήρα τα σώβρακα. Μένει άλεξ και κλάημάη, εκ των οποίων ο τελευταίος ψήνεται για σφαγή το βράδυ.
liopyr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Eγώ έπαιζα κάποτε το WormsWorldParty που είχε και ελληνικό mode. Kαμικααααάζιιιιιι! Μαλάααακα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.