elven Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 εγώ είμαι εδώ αλλά δεν σας την χαλάω παίρνω μάτι μόνο Καρφώθηκες,κρύψου πίσω απο τους θάμνους,εγώ εκεί ήμουν και νόμιζαν ότι είμαι offline
Chrisxxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 ηρθε και ο γ@μ@τος-λοκος... Γιατι φευγεις απο τη δουλεια ρααααα;;; Θα παρει τελικα τη θεση σου η little- ll???
Garnele Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Σήμερα το πρωί μου έκλεψαν ποδήλατο (για δεύτερη φορά) μέσα από την αποθήκη της πολυκατοικίας. Μετά από μια μακρά περιπλάνηση σε γκετοχωριά, εργατικές συνοικίες και έρημα πάρκα με ένα τζακ στο χέρι να κλαίω τη μοίρα μου -το αγαπάω πολύ αυτό το ποδήλατο- αποφάσισα να το ξεχάσω και βγήκα απογοητευμένη και εξαθλιωμένη (και) για (άλλα) ξίδια. Ενώ τα έπινα λοιπόν, γνώρισα τον τυπά που κάνει τη συγκεκριμένη μπίζνα μεταχειρισμένων στην πόλη. Άμα σε θέλει τελικά... χικ.
Lilith19 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Χμμ.Νομίζω πως μετά την ιστορία της garnele,άρθηκε κάθε άρνηση σχετικά με την κατανάλωση ποτού απόψε.Danke schön
Chrisxxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Χμμ.Νομίζω πως μετά την ιστορία της garnele,άρθηκε κάθε άρνηση σχετικά με την κατανάλωση ποτού απόψε.Danke schön Join us! 210 64 52 972 ξέχασε να στο γράψει...
Vatos_locos Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 ηρθε και ο γ@μ@τος-λοκος... Γιατι φευγεις απο τη δουλεια ρααααα;;; Θα παρει τελικα τη θεση σου η little- ll??? μπα δεν ξέρω ποιος θα πάρει την θέση μου, φεύγω γιατί τελειώνει η αναβολή μου και γιατί βαρέθηκα τα βράδια λέω να το γυρίσω πρωινά
Chrisxxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Η νυχτα ειναι ωραια!!! Θα ξαναγυρισεις!!! πιασε και εσυ μια τεκιλα και join us!! Δηλαδη πας στρατο;; Και ποιος θα απανταει στα πιμι σου;;
Garnele Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Χμμ.Νομίζω πως μετά την ιστορία της garnele,άρθηκε κάθε άρνηση σχετικά με την κατανάλωση ποτού απόψε.Danke schön Πιες πιες. Εγώ είμαι στο post drunk στάδιο, οπότε πάω να την πέσω διότι η υπερένταση πλησιάζει. Καληνύχτα εβριμπάντι. =*
Vatos_locos Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Η νυχτα ειναι ωραια!!! Θα ξαναγυρισεις!!! πιασε και εσυ μια τεκιλα και join us!! Δηλαδη πας στρατο;; Και ποιος θα απανταει στα πιμι σου;; τεκίλα χαλαρά έπιανα αλλά δεν έχει εδώ τώρα στο μαγαζί και είμαι και μόνος μου τελείως χαλαρά κοπάναγα κανένα μπουκάλι ακόμα δεν πάω στρατό αλλά το έχω στο πρόγραμμα σύντομα ούτως η άλλος πρέπει να γίνει και αυτό
Chrisxxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ωστε μα ς εγκαταλείπεις Αντε και μαυροσκουφης στην Αυλωνα σου ευχομαι
Vatos_locos Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 και εγώ !! αν σκεφτείς οτι το πρώτο χαρτί έσκασε και έλεγε ΚΕΕΔ πεύκο...
Lilith19 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Παιδάκια,ξέρετε αν γίνεται να πληρωθούν λογαριασμοί ρεύματος και νερού ενός σπιτιού που βρίσκεται στην τάδε πόλη,σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ άλλης πόλης?Σημειωτέον ότι οι λογαριασμοί έχουν λήξει.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 εχω την εντυπωση οτι γινεται για τη ΔΕΗ τουλαχιστον... Για το νερο δεν ασχοληθηκα ποτε... Γιατι δεν πινεις;; ανησυχω!!!
Lilith19 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δεν πίνω?Το όνομα σαμπούκα,φίλτατε,σου λέει κατί?
Chrisxxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 χμμμ, καποια περιοχη της Ιταλιας Απο τα αγαπημενα ποτα για το χειμώνα και ειδικα σε σφηνακι (Aναμμένο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.