Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγώ είμαι εδώ αλλά δεν σας την χαλάω παίρνω μάτι μόνο :P

Καρφώθηκες,κρύψου πίσω απο τους θάμνους,εγώ εκεί ήμουν και νόμιζαν ότι είμαι offline

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
:-( ηρθε και ο γ@μ@τος-λοκος... Γιατι φευγεις απο τη δουλεια ρααααα;;; Θα παρει τελικα τη θεση σου η little- ll???
Δημοσ.

Σήμερα το πρωί μου έκλεψαν ποδήλατο (για δεύτερη φορά) μέσα από την αποθήκη της πολυκατοικίας. Μετά από μια μακρά περιπλάνηση σε γκετοχωριά, εργατικές συνοικίες και έρημα πάρκα με ένα τζακ στο χέρι να κλαίω τη μοίρα μου -το αγαπάω πολύ αυτό το ποδήλατο- αποφάσισα να το ξεχάσω και βγήκα απογοητευμένη και εξαθλιωμένη (και) για (άλλα) ξίδια. Ενώ τα έπινα λοιπόν, γνώρισα τον τυπά που κάνει τη συγκεκριμένη μπίζνα μεταχειρισμένων στην πόλη.

Άμα σε θέλει τελικά... χικ.

Δημοσ.

Χμμ.Νομίζω πως μετά την ιστορία της garnele,άρθηκε κάθε άρνηση σχετικά με την κατανάλωση ποτού απόψε.Danke schön

Δημοσ.
Χμμ.Νομίζω πως μετά την ιστορία της garnele,άρθηκε κάθε άρνηση σχετικά με την κατανάλωση ποτού απόψε.Danke schön

Join us!

210 64 52 972 ξέχασε να στο γράψει... :-)

Δημοσ.
:-( ηρθε και ο γ@μ@τος-λοκος... Γιατι φευγεις απο τη δουλεια ρααααα;;; Θα παρει τελικα τη θεση σου η little- ll???

μπα δεν ξέρω ποιος θα πάρει την θέση μου, φεύγω γιατί τελειώνει η αναβολή μου και γιατί βαρέθηκα τα βράδια λέω να το γυρίσω πρωινά

Δημοσ.

Η νυχτα ειναι ωραια!!! Θα ξαναγυρισεις!!! πιασε και εσυ μια τεκιλα και join us!! :-)

Δηλαδη πας στρατο;; Και ποιος θα απανταει στα πιμι σου;;

Δημοσ.

Πιες πιες. Εγώ είμαι στο post drunk στάδιο, οπότε πάω να την πέσω διότι η υπερένταση πλησιάζει. Καληνύχτα εβριμπάντι. =*

Δημοσ.
Η νυχτα ειναι ωραια!!! Θα ξαναγυρισεις!!! πιασε και εσυ μια τεκιλα και join us!! :-)

Δηλαδη πας στρατο;; Και ποιος θα απανταει στα πιμι σου;;

τεκίλα χαλαρά έπιανα αλλά δεν έχει εδώ τώρα στο μαγαζί και είμαι και μόνος μου τελείως χαλαρά κοπάναγα κανένα μπουκάλι

ακόμα δεν πάω στρατό αλλά το έχω στο πρόγραμμα σύντομα ούτως η άλλος πρέπει να γίνει και αυτό

Δημοσ.

Παιδάκια,ξέρετε αν γίνεται να πληρωθούν λογαριασμοί ρεύματος και νερού ενός σπιτιού που βρίσκεται στην τάδε πόλη,σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ άλλης πόλης?Σημειωτέον ότι οι λογαριασμοί έχουν λήξει.

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι γινεται για τη ΔΕΗ τουλαχιστον... Για το νερο δεν ασχοληθηκα ποτε...

Γιατι δεν πινεις;; ανησυχω!!!

Δημοσ.

χμμμ, καποια περιοχη της Ιταλιας :-) Απο τα αγαπημενα ποτα για το χειμώνα και ειδικα σε σφηνακι :-D (Aναμμένο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...