Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τhanks :-) Το αναβαλω εδω και μια βδομαδα... Σημερα ΠΡΕΠΕΙ να γινει... Εκτος και αν αυριο το παω σερι και... οχι οχι ΠΡΕΠΕΙ να γινει σημερα!!!

Δημοσ.

Τρίτη 31/3 ώρα: 08:20

Vatos: "άντε μαλάκα Παντελή last βάρδια και σήμερα το βράδυ και τέλος θα με δεις το πρωί της Τετάρτης και μετά ποτέ ξανά"

Παντελής: "Σταματάς ρε ;! οκ θα έρθω πιο νωρίς την Τετάρτη να πιούμε και καφέ να σε χαιρετήσω"

Τετάρτη: 01/4 ώρα: 8:15

Vatos: " Μα καλά ρε Πάνο τον πίστεψες τι μαλάκας είσαι Παντελής είναι αυτός θα αργήσει "

Παντελής : "......" άφαντος άργησε

tip: η βάρδια αλλάζει στις 8

Δημοσ.

Παίζει να κοιμηθηκα συνολο μιση ωρα :-( :mad:

Ενα κουνουπι, ναι, ναι κουνούπι (όχι το γνωστο που γυριζει στο φορουμ), αληθινο κουνουπι εκανε βόλτες γυρω από το αυτί μου (μα καλα που βρεθηκε τετοια εποχη)!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Και στις 7 η γνωστη με τα αυτα τα κλαμποειδη τραγουδια! Στις 7!!! Να εχεις 1 ωρα ζωης εεε υπνου και η αλλη να βαζει τερμα δυνατα μουσικη... :-( :mad: Μα καλα 7 το πρωι τερμα δυνατα μουσικη;;;; :mad: Aργκχχχχχχ, εγω αυτή ή θα τη γ....σω ή θα τη σκοτώσω... το 2ο τη γριουλα απο πάνω σιγουρο που ξυπναει καθε πρωι στις 6 και κανει τις δουλειες της... :mad: ΘΑΝΑΤΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!

Καλο πρωι και σε εσας... :-)

Δημοσ.

Το εκλεισε!!! η ρο...ιανα το εκλεισε!!! ειμαι στα ορια του εγκεφαλικου!!!:mad: :mad: Αφηνω στον Ακίλις τη συλλογη μου απο προφιτερολ και στη Λιλιθ την καβα με την ελπιδα μια μερα να γραφτεί στους Α.Α. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...