Lilith19 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Αμφιταλαντεύομαι..Σαμπούκα και πάλι για την συνέχεια η κάτι άλλο??
Chrisxxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ταιριαζει!!! καληνυχτα απο μενα σε 2μιση ωρες πρεπει να ξυπνησω
Lilith19 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ναί και εγώ το έχω πεί άπειρες φορές και ξύπνησα..Δεν Ελπίζω να έχεις διαφορετική τύχη chris!
Chrisxxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Τhanks Το αναβαλω εδω και μια βδομαδα... Σημερα ΠΡΕΠΕΙ να γινει... Εκτος και αν αυριο το παω σερι και... οχι οχι ΠΡΕΠΕΙ να γινει σημερα!!!
Lilith19 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Aledjo,σκέψου ότι εχω πιεί,και πάλι,αδυνατώ ν'απαντήσω. Ζομγκκκ,πάω για ύπνο
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 χαχαχα, το ακουσα :lol: καημενε aledje, η lilith δεν μασαει με τετοια απο συμφωνικη της Βιεννης και ανω
Vatos_locos Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Τρίτη 31/3 ώρα: 08:20 Vatos: "άντε μαλάκα Παντελή last βάρδια και σήμερα το βράδυ και τέλος θα με δεις το πρωί της Τετάρτης και μετά ποτέ ξανά" Παντελής: "Σταματάς ρε ;! οκ θα έρθω πιο νωρίς την Τετάρτη να πιούμε και καφέ να σε χαιρετήσω" Τετάρτη: 01/4 ώρα: 8:15 Vatos: " Μα καλά ρε Πάνο τον πίστεψες τι μαλάκας είσαι Παντελής είναι αυτός θα αργήσει " Παντελής : "......" άφαντος άργησε tip: η βάρδια αλλάζει στις 8
Chrisxxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Παίζει να κοιμηθηκα συνολο μιση ωρα Ενα κουνουπι, ναι, ναι κουνούπι (όχι το γνωστο που γυριζει στο φορουμ), αληθινο κουνουπι εκανε βόλτες γυρω από το αυτί μου (μα καλα που βρεθηκε τετοια εποχη)!!! :mad: :mad: Και στις 7 η γνωστη με τα αυτα τα κλαμποειδη τραγουδια! Στις 7!!! Να εχεις 1 ωρα ζωης εεε υπνου και η αλλη να βαζει τερμα δυνατα μουσικη... Μα καλα 7 το πρωι τερμα δυνατα μουσικη;;;; Aργκχχχχχχ, εγω αυτή ή θα τη γ....σω ή θα τη σκοτώσω... το 2ο τη γριουλα απο πάνω σιγουρο που ξυπναει καθε πρωι στις 6 και κανει τις δουλειες της... ΘΑΝΑΤΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ!!!! Καλο πρωι και σε εσας...
Chrisxxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Το εκλεισε!!! η ρο...ιανα το εκλεισε!!! ειμαι στα ορια του εγκεφαλικου!!! :mad: Αφηνω στον Ακίλις τη συλλογη μου απο προφιτερολ και στη Λιλιθ την καβα με την ελπιδα μια μερα να γραφτεί στους Α.Α.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.