status Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 υπάρχει Θεία Δίκη. . . Και θείος Δίκη.. :Ρ Παίζει να κοιμηθηκα συνολο μιση ωρα Ενα κουνουπι, ναι, ναι κουνούπι (όχι το γνωστο που γυριζει στο φορουμ), αληθινο κουνουπι εκανε βόλτες γυρω από το αυτί μου (μα καλα που βρεθηκε τετοια εποχη)!!! :mad: :mad: Και στις 7 η γνωστη με τα αυτα τα κλαμποειδη τραγουδια! Στις 7!!! Να εχεις 1 ωρα ζωης εεε υπνου και η αλλη να βαζει τερμα δυνατα μουσικη... Μα καλα 7 το πρωι τερμα δυνατα μουσικη;;;; Aργκχχχχχχ, εγω αυτή ή θα τη γ....σω ή θα τη σκοτώσω... το 2ο τη γριουλα απο πάνω σιγουρο που ξυπναει καθε πρωι στις 6 και κανει τις δουλειες της... ΘΑΝΑΤΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ!!!! Καλο πρωι και σε εσας... Να καθαρίσεις τα αφτιά σου...και να βάλεις ωτοασπίδες :ρ Γ....μα τη να πάει ευχαριστημένη κ εσύ ότι έκανες ένα καλό στην ζωή σου :Ρ Καλημέρααααααααα :Ρ
Chrisxxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Να καθαρίσεις τα αφτιά σου...και να βάλεις ωτοασπίδες :ρ Aν είναι υπονοούμενο για να κάνω μπάνιο σε πληροφορώ οτι δεν πρόκειται.. Και άλλοι προσπάθησαν να με πείσουν με πιο δόλια μέσα..
status Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Aν είναι υπονοούμενο για να κάνω μπάνιο σε πληροφορώ οτι δεν πρόκειται.. Και άλλοι προσπάθησαν να με πείσουν με πιο δόλια μέσα.. Εχ...προσπάθησα...τι να κάνω :ρ
alexzzz Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 ΧΑ! όχι μόνο δεν το άφησα στην δουλειά αλλά πρέπει να το έσβησα κιόλας το armagedon... πάμε ξανά λοιπόν... άντε καλημέρα
status Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 ΧΑ! όχι μόνο δεν το άφησα στην δουλειά αλλά πρέπει να το έσβησα κιόλας το armagedon... πάμε ξανά λοιπόν... άντε καλημέρα Καλημέρα, καλό μήνα...καλά κρασιάαααα :Ρ Ρα πα καλά ρα; :Ρ
alexzzz Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 έλα μου ντε... σήμερα όμως θα το κρατήσω 2 φορές. Και σε zip και σε iso...
status Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 έλα μου ντε... σήμερα όμως θα το κρατήσω 2 φορές. Και σε zip και σε iso... Εύγε Νέε μου :ρ
N1ghtW0lf Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Μεεεεεεεερααααααααααααααααα...........καληηηηη....
alexzzz Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 θέλει ο πατερ να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει...
N1ghtW0lf Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Που να τη βρεις τη χαρα οταν με το καλημερα ριχνεις και τσακωμο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.