frenzy Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ξενέρωμα η πρωταπριλιά σήμερα, μετά τα περσινά περίμενα πως ο Hal τουλάχιστον θα έκανε μπαν όλους τους μοντς ή κάτι τέτοιο
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ξενέρωμα η πρωταπριλιά σήμερα, μετά τα περσινά περίμενα πως ο Hal τουλάχιστον θα έκανε μπαν όλους τους μοντς ή κάτι τέτοιοΠού το ξέρεις.Μπορεί να τους έχει μπαννάρει και να χει βάλει ψέμματα ότι είναι αμπαννάριστοι στο στάτους.
alexzzz Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 πέρσι δεν ήταν η τούρκικη χακεριά; ή τα έχω κάνει άνω- κάτω στο μυαλό μου;
frenzy Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Πού το ξέρεις.Μπορεί να τους έχει μπαννάρει και να χει βάλει ψέμματα ότι είναι αμπαννάριστοι στο στάτους. Τι σχέση έχει ο στάτους; πέρσι δεν ήταν η τούρκικη χακεριά; ή τα έχω κάνει άνω- κάτω στο μυαλό μου; ναι
teo64x Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 ναι Το ναι δε στέκει ως ενιαία απάντηση σε δύο αλληλοσυγκρουόμενες ερωτήσεις.
frenzy Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ένα καλό ψέμα ρε παιδιάαααα. Να πει ο Λούσιφερ πως είναι στρέητ, ο Πάρεδωσε πως είναι χριστιανός, ο κλαιν πως είναι άντρας, ο γουος πως δεν είναι λυκάνθρωπος, κάτι... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:01 ---------- Το ναι δε στέκει ως ενιαία απάντηση σε δύο αλληλοσυγκρουόμενες ερωτήσεις. επειδή είναι πρωταπριλιά στέκει
papahlamidas Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δεν έχω πιστοποιητικό γεννήσεως μαζί μου ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.