jakegate7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 να τα εκατοστήσεις papahlamidas, ότι επιθυμείς!
alexzzz Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 πρωταπριλιάτικα τις λέει τις ευχές ο jake... μην ψαρώνεις
teo64x Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δεν έχω πιστοποιητικό γεννήσεως μαζί μου ... Και να μας το έδειχνες, σίγουρα shooped θα ήταν. Χρόνια πολλά πάντως.
klainmaingr Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 frenzy god damn you... Καλημέρα καλό μήνα κτλ... Χρόνια πολλά παπαχλαμίδα αν όντως έχει γενέθλια
frenzy Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 frenzy god damn you...Καλημέρα καλό μήνα κτλ... παντρεμένος είμαι. God certainly didn't bless me... καλό μήνα κοριτσάρα μου (Μελισσανίδης)
Achilles Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ γιατί έχω... Και τα γλυκά ΠΟΥ είναι βρε παπαχλαμίδα; Χρόνια πολλά.....τσιγκούνη. παντρεμένος είμαι. God certainly didn't bless me... καλό μήνα κοριτσάρα μου (Μελισσανίδης) :lol: Me too. Κατά τα άλλα culoμήνας...με το καλημέρα.
insomniaK Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 To http://www.slang.gr/ έγινε συνδρομητικό, με τιμή ευκαιρίας το απεριόριστοι ορισμοί για έναν μήνα (€67,60 - έκπτωση 35%!) Θυμάμαι πως τα μέλη έβαζαν τους ορισμούς και ο ιδιοκτήτης εξηγεί πως πρέπει να πουλήσει τον κόπο τους διότι: εν μέσω οικονομικής κρίσης, κι ενώ οι απαιτήσεις του ιστοτόπου έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα σημαντικά, τόσο σε χρόνο από την πλευρά μας, όσο και σε κόστος, το slang.gr γίνεται συνδρομητικό. Black list κι αυτό... ΥΓ Χρόνια πολλά, σε όσους γιορτάζουν.
klainmaingr Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Υπήρχε τέτοιο site? Πέρασε και δεν ακούμπησε
washcloud Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 what?! this is μπλάσφεμι κλάιν ! (έλα ρε δεν ήξερες το slang? μιλάμε για πόρωση)
status Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Υπήρχε τέτοιο site? Πέρασε και δεν ακούμπησε Φτού σου ρεμάλι τελειωμένο...ακόμα κ εγώ το ξέρω αυτό το σάϊτ..:Ρ
o_magazatoras Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Όχι ρε,μάλλον πρωταπριλιάτικο είναι.Σιγά μη βάλουν και διόδιο.
alexzzz Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ε, ναι... πρωταπριλιάτικο είναι... αλλά ο Κλαϊν πραγματικά δεν το ήξερε...
klainmaingr Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Ίσως επειδή με αφήνει αδιάφορο Alexzzz αυτό το ετοίμαζα για σένα σε άλλο τόπικ το οποίο σβήστηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.