Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

dark_banishing, θα το τεσταρουμε αυριο αν ειναι, αποψε δεν αντεχουν τα ματια μου με τιποτα.

Εφυγα εγω...καληνυχτα everybody

Δημοσ.

Thanks και σε όσους τέσταραν τον ftp μου, αναρωτιέμαι αν έπιασαν το max της σύνδεσης τους γιατί δεν είδα κανένα πάνω από 200kb/s¨..

449.5-449.9 Κb/s not bad!

Δημοσ.

γεννηθηκα για την...καταααστροφη!παμ!παμ!

δεν μπορω να κοιμηθω παλι..σκεψεις..σκεψεις..σκεψεις..

και κανει και ζεστη!!!

ειμαι με παραθυρο ανοιχτο και κοντομανικο:-(

εχω σκασει!!!

request:καποιος..καπου..καποτε ειχε δωσει το λινκ ενος παιχνιδιου οπου ηταν ενα ανθρωπακι που κουνιοταν πανω,κατω,δεξια,αριστερα,εκανε ακροβατικα,ψαλιδια,σπαγγατο..τρελα πραγματα!κι ο παιχτης επρεπε να αποφυγει τα καρφια που παιχτανε.κι ειχε και τελεια μουσικη υποκρουση!!!θυμαμαι πως το ειχε ποσταρει καποιος που βαριοταν στη δουλεια..αλλα ειστε και πολλοι!!!δεν θυμαμαι!:P

οποιος καταλαβε ας δωσει το λινκ..ευχαριστω:-)

Δημοσ.

μεχρι 950kb/s παει κανονικα.. αλλα για ftp καλα ειναι! ασε που θα ξαναρχισω το jagged alliance 2 :-D (αμα προλαβω κ ειμαι αρκετα γρηγορος:X)

ασχετο, ψηνομαι κ γω για worms (παντα νικαγα τους φιλους) αλλα αμα παιξω σημερα/αυριο/επομενο μηνα θα με κυνηγανε.. 2 πελατες που μου τα χουν πρήξει, κ οι 3 Ελένες της ζωής μου (γατούλα(οπως λεει ο μακης)/κολλητή/αφεντικινα)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:57 ----------

προσεχως... ερχεται κ καυτο thread! θελω τη συμμετοχη κ κυριως την γνωμη αντρων κ γυναικων..

Δημοσ.

Ll μάλλον λές το ragdoll massacre ή κάπως έτσι. Είχα λιώσει αρκετά τότε. Κάνε ένα google search σάν ragdoll games ή massacre και θα το βρείς. Είμαι απο iphone τώρα κ δέν βολεύομαι :P

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:06 ----------

Θέλεις τη συμμετοχή αντρών και γυναικών ε; Δύσκολα βάζεις. Να ζητούσες τπτ σε νεμπλόνιο ή σε ζέργκ να το καταλάβω :P

Το αφρενζικό69 που είναι; μπανιά;

Δημοσ.

μωρε περιμενε λεω... πιστευω οτι οσες (ποσες 10 ενεργες?) υπαρχουν δε μπορει, καπως θα δικαιολογησουν τα..αδικαιολογητα!

ειναι θεμα που αφορα τις γυναικες!! περιμενω απαντησεις φιλοσοφικου, ρητορικου, παραψυχολογικου, ακόμη και ανεξηγητου τυπου! τι να λεμε τωρα..

ψηθηκες, ε???:-D

Δημοσ.

αρκετα καηκα με το παιχνιδι..:Pευχαριστω κλαιν!:-)

μωρε περιμενε λεω... πιστευω οτι οσες (ποσες 10 ενεργες?) υπαρχουν δε μπορει, καπως θα δικαιολογησουν τα..αδικαιολογητα!

ειναι θεμα που αφορα τις γυναικες!! περιμενω απαντησεις φιλοσοφικου, ρητορικου, παραψυχολογικου, ακόμη και ανεξηγητου τυπου! τι να λεμε τωρα..

ψηθηκες, ε???:-D

για πες..για πες..τι αφορα?:-)

Δημοσ.

τωρα δε ξερω.. να ανοιξω thread καινουριο κ να ξεσκιστει, κ να κλειδωθει στο τελος, αλλα να μεινει για τις επομενες γενεες του insomnia (paredwse junior,Hal 9000 junior κ δε συμαζευεται :P) ή να το πω εδω μεσα κ να ξεσκιστει ακομη περισσότερο αλλα να ξεχαστει? μμμμ.. :rolleyes:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:08 ----------

καληνυχτιζω απ τη μερια μου.. σε 4,5 ωρες πάααλι εγερση γ@μω τα ωραρια μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...