N1ghtW0lf Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Εβαλα το worms...βρηκα και ακρη για host...αμα ειναι πειτε μου να κανονισουμε απο αυριο γιατι αποψε ειμαι κομματια
teo64x Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Οκ, θα δούμε. Ένας (έστω και σε κομμάτια) παραπάνω στο γκρουπ των καμένων.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Εγω πάντως Soturin εδω και 2μιση χρονια ειμαι κατοχος αυτου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613668
dark_banishing Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Nightwolf μπες στο #partytime να τεστάρουμε αν μπορείς να χοστάρεις.
N1ghtW0lf Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 dark_banishing, θα το τεσταρουμε αυριο αν ειναι, αποψε δεν αντεχουν τα ματια μου με τιποτα. Εφυγα εγω...καληνυχτα everybody
dark_banishing Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 dark_banishing, θα το τεσταρουμε αυριο αν ειναι, αποψε δεν αντεχουν τα ματια μου με τιποτα. Εφυγα εγω...καληνυχτα everybody Ok goodnight man!
klainmaingr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Up and running worms.... Bring it on bitches (εδσφξκλασδκξφασλκξ)
darklordvader77 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Thanks και σε όσους τέσταραν τον ftp μου, αναρωτιέμαι αν έπιασαν το max της σύνδεσης τους γιατί δεν είδα κανένα πάνω από 200kb/s¨.. 449.5-449.9 Κb/s not bad!
little loulou Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 γεννηθηκα για την...καταααστροφη!παμ!παμ! δεν μπορω να κοιμηθω παλι..σκεψεις..σκεψεις..σκεψεις.. και κανει και ζεστη!!! ειμαι με παραθυρο ανοιχτο και κοντομανικο εχω σκασει!!! request:καποιος..καπου..καποτε ειχε δωσει το λινκ ενος παιχνιδιου οπου ηταν ενα ανθρωπακι που κουνιοταν πανω,κατω,δεξια,αριστερα,εκανε ακροβατικα,ψαλιδια,σπαγγατο..τρελα πραγματα!κι ο παιχτης επρεπε να αποφυγει τα καρφια που παιχτανε.κι ειχε και τελεια μουσικη υποκρουση!!!θυμαμαι πως το ειχε ποσταρει καποιος που βαριοταν στη δουλεια..αλλα ειστε και πολλοι!!!δεν θυμαμαι! οποιος καταλαβε ας δωσει το λινκ..ευχαριστω
darklordvader77 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 μεχρι 950kb/s παει κανονικα.. αλλα για ftp καλα ειναι! ασε που θα ξαναρχισω το jagged alliance 2 (αμα προλαβω κ ειμαι αρκετα γρηγορος) ασχετο, ψηνομαι κ γω για worms (παντα νικαγα τους φιλους) αλλα αμα παιξω σημερα/αυριο/επομενο μηνα θα με κυνηγανε.. 2 πελατες που μου τα χουν πρήξει, κ οι 3 Ελένες της ζωής μου (γατούλα(οπως λεει ο μακης)/κολλητή/αφεντικινα) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:57 ---------- προσεχως... ερχεται κ καυτο thread! θελω τη συμμετοχη κ κυριως την γνωμη αντρων κ γυναικων..
klainmaingr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ll μάλλον λές το ragdoll massacre ή κάπως έτσι. Είχα λιώσει αρκετά τότε. Κάνε ένα google search σάν ragdoll games ή massacre και θα το βρείς. Είμαι απο iphone τώρα κ δέν βολεύομαι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:06 ---------- Θέλεις τη συμμετοχή αντρών και γυναικών ε; Δύσκολα βάζεις. Να ζητούσες τπτ σε νεμπλόνιο ή σε ζέργκ να το καταλάβω Το αφρενζικό69 που είναι; μπανιά;
darklordvader77 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 μωρε περιμενε λεω... πιστευω οτι οσες (ποσες 10 ενεργες?) υπαρχουν δε μπορει, καπως θα δικαιολογησουν τα..αδικαιολογητα! ειναι θεμα που αφορα τις γυναικες!! περιμενω απαντησεις φιλοσοφικου, ρητορικου, παραψυχολογικου, ακόμη και ανεξηγητου τυπου! τι να λεμε τωρα.. ψηθηκες, ε???
little loulou Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 αρκετα καηκα με το παιχνιδι..ευχαριστω κλαιν! μωρε περιμενε λεω... πιστευω οτι οσες (ποσες 10 ενεργες?) υπαρχουν δε μπορει, καπως θα δικαιολογησουν τα..αδικαιολογητα! ειναι θεμα που αφορα τις γυναικες!! περιμενω απαντησεις φιλοσοφικου, ρητορικου, παραψυχολογικου, ακόμη και ανεξηγητου τυπου! τι να λεμε τωρα.. ψηθηκες, ε??? για πες..για πες..τι αφορα?
darklordvader77 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 τωρα δε ξερω.. να ανοιξω thread καινουριο κ να ξεσκιστει, κ να κλειδωθει στο τελος, αλλα να μεινει για τις επομενες γενεες του insomnia (paredwse junior,Hal 9000 junior κ δε συμαζευεται ) ή να το πω εδω μεσα κ να ξεσκιστει ακομη περισσότερο αλλα να ξεχαστει? μμμμ.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:08 ---------- καληνυχτιζω απ τη μερια μου.. σε 4,5 ωρες πάααλι εγερση γ@μω τα ωραρια μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.