status Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ορίστε. Διαλέξτε ! Είναι Βελγικές... Πολύχρονος τέκνον μου..:Ρ (Βελγικές γιαλαντζί πρώτη φορά βλέπω...:Ρ)
alexzzz Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Τωρα βρηκες να πουλησεις το iphone ρε? Οταν εψαχνα εγω να παρω ενα....φτου σου! και πάλι το σκέφτομαι... τεσπα... αν είναι να φύγει, ας φύγει Thanks alexzzzΜε καθυστέρηση μιας μέρας... αυτό το παιδί να λέει αυτό ακριβώς την ώρα που θέλω να το πω και εγώ... βρήκα νέο άλτερ: άμα στο λέγαμε χθες, ίσα που δε θα μας πίστευες όμως...Πολύχρωμος λοιπόν....
washcloud Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ορίστε. Διαλέξτε ! Είναι Βελγικές... ...κύριε papahlamidas..............μας κακομαθαίνετε! αυτό το παιδί να λέει αυτό ακριβώς την ώρα που θέλω να το πω και εγώ... βρήκα νέο άλτερ: ...μπορείς λοιπόν από 'δω και πέρα να δουλεύεις απερίσπαστος.....Εσύ απλά να μου λες τόπικ, και θα ποστάρω εγώ στο πόδι σου
Achilles Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Του χρόνου, μην ξηλωθείς τόσο πολύ, έρχονται και δύσκολοι καιροί...
papahlamidas Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Θα κεράσω ρακές όταν πάω να βρω τον Status...
soturin Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 και εγώ το σκέφτομαι, αλλά θέλει ψάξιμο... πόσο μπορείς να περιμένεις soturin? μετά το πάσχα θα πάρω... ρε μαν, πες και κάτι να βοηθήσεις όπως ο πόνδικας Εγω πάντως Soturin εδω και 2μιση χρονια ειμαι κατοχος αυτου και ειμαι πολυ ευχαριστημενος http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613668 το worms τώρα... τρέχα γύρευε, με το πρόγραμμα που έχω δεν είναι να μιλάμε για τέτοια. Αλλά όταν είμαι διαθέσιμος θα ακονίσω τις μπανάνες μου και θα σας έρθω
status Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Θα κεράσω ρακές όταν πάω να βρω τον Status... Σχετικές φωτογραφίες σύντομα..:Ρ
pappous_soulis Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Τι έγινε ρε alexzZzZ και πουλάς το iPhone? ρε μαν, πες και κάτι να βοηθήσεις Συγνώμμη ρε dude, αλλά το συγκεκριμένο router πιο πολύ για Transformer κάνει.
alexzzz Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Τι έγινε ρε alexzZzZ και πουλάς το iPhone? πήρα ένα w595 και λέω να το δώσω... αλλά το σκέφτομαι ρε γαμώτο... απόmacοποίηση τώρα
pappous_soulis Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 πήρα ένα w595 και λέω να το δώσω... αλλά το σκέφτομαι ρε γαμώτο... απόmacοποίηση τώρα Και τι θα πει ο Macης για όλα αυτά?
alexzzz Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 βρε εγώ ο macακας πως βρέθηκα με macbook και 2 iphone ενώ μου την δίνει αυτή η εταιρία δεν κατάλαβα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.