klainmaingr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Καλημέρα... Τι πάς να κάνεις ρε άπιστε!?! Έλα ηρέμησε.. άφησε το ιπηονε κάτω και όλα θα πάνε καλά... Ηρέμησε..
Achilles Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Καλημέρα...Τι πάς να κάνεις ρε άπιστε!?! Έλα ηρέμησε.. άφησε το ιπηονε κάτω και όλα θα πάνε καλά... Ηρέμησε.. Άστον ρε klain να γίνει άντρας...
alexzzz Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 ο Ακίλις φταίει... μου ασκεί πίεση Κλαϊν... το βράδυ να δοκιμάσουμε το skype από iphone σε iphone...
Achilles Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 πάει...τον χαλάσατε Άστον να δει πως είναι.....και από την άλλη μεριά.....της ζωής.
klainmaingr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 alexzzz ναι και γώ το έβαλα χθές αλλα δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα... Once you go mac you never go back
washcloud Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 αυτό θα κάνω... θα γίνω άντρας... hell yeah ο Ακίλις φταίει... μου ασκεί πίεση Άστον να δει πως είναι.....και από την άλλη μεριά.....της ζωής. ...εν τω μεταξύ, όλ' αυτά μου θύμισαν το παλιό καλό : Ο πιτσιρικάς είναι χωμένος στο pc μια ζωή, κι ο φάδερ έχει αρχίσει ν' ανησυχεί : δεν βγαίνει, δε μιλάει για γκόμενες, δεν τον παίρνουν τηλέφωνο γκόμενες, δεν ΕΧΕΙ γκόμενα.... Παίρνει την απόφαση, τον πιάνει και του λέει : "Άκου να δεις αγόρι μου, δεν γίνεται άλλο έτσι. Σήμερα που είναι και Σάββατο, θα σου δώσω λεφτά να βγεις. Πρέπει σιγά-σιγά να γνωρίσεις και 'συ τον έρωτα" "Μα..." κάνει ο πιτσιρικάς. "Δεν έχει μα, πάει και τελείωσε, σήμερα δεν έχει κομπιούτερ - ΘΑ ΒΓΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ!". Και βγαίνει κατά τις 8. Και πάει 10. Και 11. Και 12 και 1. Κι ο πιτσιρικάς πουθενά, και το κινητό κλειστό. Στις 4 που τον ζώνουν τα φίδια, ο πατέρας ετοιμάζεται να βγει να τρέξει σε αστυνομίες και νοσοκομεία, αλλά ίσα εκείνη την ώρα χτυπάει την πόρτα ο μικρός. Ο οποίος δείχνει λες και όργωνε όλη μέρα. "..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΜΑΣ ΚΟΨΟΧΟΛΙΑΣΕΣ !!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!!" "...Άσε μπαμπά, σήμερα γνώρισα τον έρωτα..." "...ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΕ ΜΟΥ, ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ!; ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ!" "...Άσε μπαμπά, αύριο, γιατί τώρα πονάει πολύ ο κώλος μου..."
Chrisxxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Wash εχεις να μοιραστεις κατι αλλο για τη ζωη σου μαζι μας? χιχιιχιχιχι
alexzzz Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 θα γελούσα αλλά φοβάμαι ότι θα το πάρετε σαν ομολογία...
washcloud Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Wash εχεις να μοιραστεις κατι αλλο για τη ζωη σου μαζι μας? χιχιιχιχιχι ...βεβαίως, συνταγές πχ
N1ghtW0lf Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 το βράδυ να δοκιμάσουμε το skype από iphone σε iphone... Να δοκιμασουμε και απο iphone σε Νοκια? Ρε Γουος, ανεπροκοπο καθικι (με το μπαρδον, νο οφφενς), 4 σοκολατακια θα μου δωσεις εμενα? Και καλα τα ροζ ξερουμε τα παιρνει κατευθειαν και ασυζητητι ο Αλεξης...αλλα εγω μονο 4? ---------- Post added at 13:12 ---------- ...βεβαίως, συνταγές πχ Γιαξξξξ ....
alexzzz Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Θα το δοκιμάζαμε ρε ντροπή της αρχιεπισκοπής αλλά αφού σχολίασες τα σοκολατάκια... να μιλήσεις με τον εργοδότη σου.
N1ghtW0lf Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Απολυυυυυυομαιιιιιιιιιιι........αποοολυυυυυυοοοομαιιιιιιιιιι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.