washcloud Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ρε Γουος, ανεπροκοπο καθικι (με το μπαρδον, νο οφφενς), 4 σοκολατακια θα μου δωσεις εμενα? Και καλα τα ροζ ξερουμε τα παιρνει κατευθειαν και ασυζητητι ο Αλεξης...αλλα εγω μονο 4? ντον γουόρι πάντρε, έχω καταλάβει ότι παπατσακαλίζεις, οπότε δεν παρεξηγώ... ...όσο για τη μοιρασιά, νο οφένς κι από 'μένα, αλλά εκείνη την ώρα 3 του ευχηθήκαμε, κι επειδή χώρισα του Αλέκος με βάση το χρώμα (τα του ρόζαρος τω ρόζαρι), έκανε πιο εντύπωση να συνεχίσει ο χωρισμός. Εσύ ως (γκρίζος) λύκος, πήρες τ' ανοιχτόχρωμα... (θα μπορούσα βέβαια να κρατήσω εγώ τ' ανοιχτόχρωμα, και να σου αφήσω την άλλη ομάδα.............αλλά για μαλάκες ψάχνεις; )
alexzzz Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Αυτήν την εβδομάδα κάνω διατριβή στα είδη των πονοκεφάλων...
Achilles Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 το βλέπετε ΟΛΟΙ το φιξντ ; τι είδες πάλι ρε πουστόπαιδο; Αυτό. Αυτήν την εβδομάδα κάνω διατριβή στα είδη των π@υτσ@κεφάλων... Fixed. χαχαχαχαχαχαχχαχχα
leftermann Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 πάει το επίπεδο του οφτόπικ, καταβαραθρώθηκε...
alexzzz Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 είμαι τυχερός που το vbullet κάνει κονξες και δεν μου έρχονται άμεσα οι ειδοποιήσεις...
Achilles Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Πες τα βρε leftermann, το έχουν κάνει να μην διαβάζεται πλέον.......παρά μόνο από ομοιοπαθείς. :-D:-D
N1ghtW0lf Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 ντον γουόρι πάντρε, έχω καταλάβει ότι παπατσακαλίζεις, οπότε δεν παρεξηγώ... ...όσο για τη μοιρασιά, νο οφένς κι από 'μένα, αλλά εκείνη την ώρα 3 του ευχηθήκαμε, κι επειδή χώρισα του Αλέκος με βάση το χρώμα (τα του ρόζαρος τω ρόζαρι), έκανε πιο εντύπωση να συνεχίσει ο χωρισμός. Εσύ ως (γκρίζος) λύκος, πήρες τ' ανοιχτόχρωμα... (θα μπορούσα βέβαια να κρατήσω εγώ τ' ανοιχτόχρωμα, και να σου αφήσω την άλλη ομάδα.............αλλά για μαλάκες ψάχνεις; ) Εσυ για αυτο πηρες τα σκατοχρωμα ? :lol::lol: Νταξ, τωρα χαρηκα παλι και δεν στεναχωριεμαι
soturin Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Συγνώμμη ρε dude, αλλά το συγκεκριμένο router πιο πολύ για Transformer κάνει. καλά αυτό δε με χαλάει, τη δουλειά του να κάνει βρε εγώ ο macακας πως βρέθηκα με macbook και 2 iphone ενώ μου την δίνει αυτή η εταιρία δεν κατάλαβα... δύστυχε, βρέθηκες... έρχονταν γκόμενες με μπικίνι και σου τα χαρίζανε; πάει το επίπεδο του οφτόπικ, καταβαραθρώθηκε... το ποιο;
teo64x Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Hai guise, έχω 24 mbps Conn-X με 1 mbps upload. Υπάρχει κάποιο πακέτο (χωρίς να αλλάξω ISP) με παραπάνω upload (το κέρατό μου μέσα);
alexzzz Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 δύστυχε, βρέθηκες... έρχονταν γκόμενες με μπικίνι και σου τα χαρίζανε; για να δεις πόσο τρόμπας είμαι... έδωσα και λεφτά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Hai guise, έχω 24 mbps Conn-X με 1 mbps upload. Υπάρχει κάποιο πακέτο (χωρίς να αλλάξω ISP) με παραπάνω upload (το κέρατό μου μέσα); ναι μισθωμένη γραμμή...σου δίνουν και τσάμπα lexotanil για την τιμή δεν νομίζω ότι υπάρχει ISP στην Ελλάδα που να δίνει adsl2+ με Annex M (για έως 3.5mbit upload) και αν το δώσει θα είναι σε εταιρικό πακέτο με ανάλογη τιμή λογικά...
washcloud Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Εσυ για αυτο πηρες τα σκατοχρωμα ? :lol::lol: Νταξ, τωρα χαρηκα παλι και δεν στεναχωριεμαι χαχ ναι το σκατόπαιδο.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.