Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε Γουος, ανεπροκοπο καθικι (με το μπαρδον, νο οφφενς), 4 σοκολατακια θα μου δωσεις εμενα? Και καλα τα ροζ ξερουμε τα παιρνει κατευθειαν και ασυζητητι ο Αλεξης...αλλα εγω μονο 4? :mad::devil:

ντον γουόρι πάντρε, έχω καταλάβει ότι παπατσακαλίζεις, οπότε δεν παρεξηγώ...

...όσο για τη μοιρασιά, νο οφένς κι από 'μένα, αλλά εκείνη την ώρα 3 του ευχηθήκαμε, κι επειδή χώρισα του Αλέκος με βάση το χρώμα (τα του ρόζαρος τω ρόζαρι), έκανε πιο εντύπωση να συνεχίσει ο χωρισμός. Εσύ ως (γκρίζος) λύκος, πήρες τ' ανοιχτόχρωμα...

(θα μπορούσα βέβαια να κρατήσω εγώ τ' ανοιχτόχρωμα, και να σου αφήσω την άλλη ομάδα.............αλλά για μαλάκες ψάχνεις; )

Δημοσ.
το βλέπετε ΟΛΟΙ το φιξντ ;

τι είδες πάλι ρε πουστόπαιδο;

Αυτό. :o

Αυτήν την εβδομάδα κάνω διατριβή στα είδη των π@υτσ@κεφάλων...

Fixed. :-D

χαχαχαχαχαχαχχαχχα

Δημοσ.

είμαι τυχερός που το vbullet κάνει κονξες και δεν μου έρχονται άμεσα οι ειδοποιήσεις...

Δημοσ.
ντον γουόρι πάντρε, έχω καταλάβει ότι παπατσακαλίζεις, οπότε δεν παρεξηγώ...

...όσο για τη μοιρασιά, νο οφένς κι από 'μένα, αλλά εκείνη την ώρα 3 του ευχηθήκαμε, κι επειδή χώρισα του Αλέκος με βάση το χρώμα (τα του ρόζαρος τω ρόζαρι), έκανε πιο εντύπωση να συνεχίσει ο χωρισμός. Εσύ ως (γκρίζος) λύκος, πήρες τ' ανοιχτόχρωμα...

(θα μπορούσα βέβαια να κρατήσω εγώ τ' ανοιχτόχρωμα, και να σου αφήσω την άλλη ομάδα.............αλλά για μαλάκες ψάχνεις; )

Εσυ για αυτο πηρες τα σκατοχρωμα ? :lol::lol::lol::lol:

Νταξ, τωρα χαρηκα παλι και δεν στεναχωριεμαι :-D

Δημοσ.
Συγνώμμη ρε dude, αλλά το συγκεκριμένο router πιο πολύ για Transformer κάνει. :-D

καλά αυτό δε με χαλάει, τη δουλειά του να κάνει :-)

βρε εγώ ο macακας πως βρέθηκα με macbook και 2 iphone ενώ μου την δίνει αυτή η εταιρία δεν κατάλαβα...

δύστυχε, βρέθηκες...

έρχονταν γκόμενες με μπικίνι και σου τα χαρίζανε;

πάει το επίπεδο του οφτόπικ, καταβαραθρώθηκε...

το ποιο;

Δημοσ.

Hai guise, έχω 24 mbps Conn-X με 1 mbps upload. Υπάρχει κάποιο πακέτο (χωρίς να αλλάξω ISP) με παραπάνω upload (το κέρατό μου μέσα); :-)

Δημοσ.
δύστυχε, βρέθηκες...

έρχονταν γκόμενες με μπικίνι και σου τα χαρίζανε;

για να δεις πόσο τρόμπας είμαι... έδωσα και λεφτά

• Super Moderators
Δημοσ.
Hai guise, έχω 24 mbps Conn-X με 1 mbps upload. Υπάρχει κάποιο πακέτο (χωρίς να αλλάξω ISP) με παραπάνω upload (το κέρατό μου μέσα); :-)

ναι μισθωμένη γραμμή...σου δίνουν και τσάμπα lexotanil για την τιμή :P

δεν νομίζω ότι υπάρχει ISP στην Ελλάδα που να δίνει adsl2+ με Annex M (για έως 3.5mbit upload) και αν το δώσει θα είναι σε εταιρικό πακέτο με ανάλογη τιμή λογικά...

Δημοσ.
Εσυ για αυτο πηρες τα σκατοχρωμα ? :lol::lol::lol::lol:

Νταξ, τωρα χαρηκα παλι και δεν στεναχωριεμαι :-D

χαχ ναι το σκατόπαιδο.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...