antreaslam Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Με αφορμή τον διαγωνισμό του Σκαι για τους 100 πιο σπουδαίους Έλληνες, σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε έναν αντίστοιχο διαγωνισμό, ο οποίος όμως θα αφορά τους 100 πιο Μαλάκες Έλληνες της Ιστορίας μας ΓΑΜΑΤΟΣ διαγωνισμός σε Blog....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 seriously GODLIKE! respect στα παιδιά... (καλά το 100. Άγνωστος Μαλάκας , τα σπάσε)
Achilles Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Με αφορμή τον διαγωνισμό του Σκαι για τους 100 πιο σπουδαίους Έλληνες, σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε έναν αντίστοιχο διαγωνισμό, ο οποίος όμως θα αφορά τους 100 πιο Μαλάκες Έλληνες της Ιστορίας μας ΓΑΜΑΤΟΣ διαγωνισμός σε Blog.... Τι να πρωτοδιαλέξεις... Θα ήθελα να ψηφίσω τουλάχιστον τους μισούς...
klainmaingr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Το καλό είναι οτι μπορείς να βάλεις διάφορους.. Πρέπει να έβαλα καμια 10ρια σίγουρα.. Απο που να ξεκινήσεις.. Με στεναχώρησε και έδωσα disrespect που δεν είναι μέσα σε αυτούς ο ΑΡΧΙμ@λακας ο Λαζόπουλος.. Αλλα τι να κάνεις...
Chrisxxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Τι να πρωτοδιαλέξεις... Θα ήθελα να ψηφίσω τουλάχιστον τους μισούς... Ας ψηφίσω. Achilles.. εχμμμ. πως ειναι το επιθετο σου;; :lol::lol::lol: είμαι πολυ γ@μ@τος τελικά Klain σταματα να πηγαινεις ταξιδια!! Ζηλεύουμε!! Το καλο ειναι οτι θα εχει καλο καιρο το πασχα αφου θα λειπεις και δεν θα πας για τεννις :-D
klainmaingr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο Μέχρι στιγμής 1-2 καλές μέρες να έχω σταυρώσει.. Όλες τις άλλες (άσχετα αμα σε όλη την πόλη είναι χαρα θεού) εκεί που θα είχα μάθημα θα είχε αέρα και βροχή Να δείς και αύριο το μεσημέρι έτσι ακριβώς θα είναι... Quote for truth. Όσο για τα ταξίδια.. Αν τα ξεκινήσεις είναι δύσκολο να τα σταματήσεις.. Βέβαια δε μένει φράγκο.. αλλα το γουστάρω τουλάχιστον
Chrisxxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Θα πας σίγουρα; Να τους ενημερώσω να αλλάξουν την πρόβλεψη; http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=2&gid=734077&nDate=1
status Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Όσο για τα ταξίδια.. Αν τα ξεκινήσεις είναι δύσκολο να τα σταματήσεις.. Βέβαια δε μένει φράγκο.. αλλα το γουστάρω τουλάχιστον Σαν τα πρεζόνια ένα πράγμα...να πας στο ΚΕΘΕΑ τότε :Ρ
klainmaingr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Κρίς πάρε πέστους.. 15:00 ΝΤΑΝΓΚ θα βρέξει... Στάτους :ρ
status Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Κρίς πάρε πέστους.. 15:00 ΝΤΑΝΓΚ θα βρέξει...Στάτους :ρ Έλα τι είναι; σε λίγο θα σας δείξω το νέο μου απόκτημα
klainmaingr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ελπίζω να είναι γκομενικό γιατί αν είναι κάνα 1080p wireless transfer device θα βρίζω τις νερντιές μας
status Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Το νέο μου μωρό ! :)Umarex CPSort! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:23 ---------- Ξεχνάς, δεν ασχολούμαι μόνο με gadgets ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:42 ---------- Τώρα που μου το θυμίσανε....Αλέκο..Τα ντίμπλ που είναι; :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.