teo64x Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Στάτους, καλό το οπλάκι σου, αλλά θες να σου δείξω τις μπανάνες μου;
Chrisxxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Χαιρομαι που κάποιοι εξοπλίζονται για την επανασταση Και καποιοι σκοτωνουν moderators εστω και εικονικα Καλά παμε... Μενει να πείσουμε τον αρχηγο να ξεχασει τα ροζ Mac και θα ειμαστε ετοιμοι.
klainmaingr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 wow!! dammit!! Όπλο είναι αυτό στην τσέπη σου ή χάρηκες που με είδες; Μεγειές! μεγειές!
liopyr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Με αφορμή τον διαγωνισμό του Σκαι για τους 100 πιο σπουδαίους Έλληνες, σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε έναν αντίστοιχο διαγωνισμό, ο οποίος όμως θα αφορά τους 100 πιο Μαλάκες Έλληνες της Ιστορίας μας ΓΑΜΑΤΟΣ διαγωνισμός σε Blog.... RoFL, ζήτημα να μου ξεφύγανε 2-3 που δεν αρπάξαν ψήφο. (ναι ρε, ο ένας ήταν ο Μπαγιεβιτς).
little loulou Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Το νέο μου μωρό ! :)Umarex CPSort! μονο εγω ανησυχω δηλαδη που πηρε οπλο ο στατους?
liopyr Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 μονο εγω ανησυχω δηλαδη που πηρε οπλο ο στατους? Όχι.
alexzzz Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Το νέο μου μωρό ! :)Umarex CPSort! πως φαίνεται το Κρητικόπουλο... Τώρα που μου το θυμίσανε....Αλέκο..Τα ντίμπλ που είναι; :Ρ Τώρα που μου το "θύμισες"... έρχονται! Μενει να πείσουμε τον αρχηγο να ξεχασει τα ροζ Mac και θα ειμαστε ετοιμοι. ένα iphone υπόθεση είναι... (ναι ρε, ο ένας ήταν ο Μπαγιεβιτς). αετζήδες... πεταμένα λεφτά [...] γειααααα.... τι κάνεις;;;;;; καλάαααααααααα ;;;
ANHLIKOS Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Τι εγινε κουμπαρια ξαναρχισαμε την επανασταση και βγαλαμε τα κουμπουρια? Να βγαλω τα ψαροντουφεκα? Αεροβολα ειναι και αυτα! Na το χαιρεσαι Status και μακρια απο αδεσποτα.
little loulou Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 γειααααα.... τι κάνεις;;;;;; καλάαααααααααα ;;; waaaaaaash! ο αλεξ με πειραζει! --------------- και συμφωνω με τον anhliko! μακρια απο αδεσποτα..ξερεις ποσα γατακια εχασαν τα ματακια τους απο κατι αλητες που το βρισκουν διασκεδαστικο? και φυσικα δεν αναφερομαι σε εσενα στατους..
washcloud Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 μονο εγω ανησυχω δηλαδη που πηρε οπλο ο στατους? κι ο Αλέκος ..και τώρα που τα λέμε..εσύ γιατί ;
darklordvader77 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Κλειδωμα ρεκορ σημειωθηκε μολις πριν 2 ωρες! οποτε να δωσω μια τελευταια απαντηση μιας κ δε προλαβα.. ειχα παει super market.. frenzy, πιστευω να τα λεγες αυτα στην πλακα, γιατι αν κρινει καποιος ενα ατομο απ το nick του, πρεπει να ναι pathetic! α, κ πληροφοριακα, δεν ειμαι star trek nerd (αλλά star wars fan!) little loulou, δεν ειπα οτι αυτο θα το κανουν ολες, αλλα πολλα απ αυτα, θα τα κανουν στη διαρκεια της ζωης τους (π.χ. Γεννα) ή απο παιδια (σκουλαρικια, αποτριχωσεις κτλ.) με αλλα λογια το point δεν το πιασες.. γενικα το ανοιξα το thread με σοβαρη κ καλη διαθεση οσον αφορα τα κωμικα σχολια, αλλα in the end it's pretty fucked up (and locked) thread.. κ με το δικιο του κυριου Lucifer, αν ημουν mod θα μουν ο paredwse. ακους εκει 3 καλες απαντησεις σε 2 σελιδες..
status Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 προβλέπεται worms σήμερα ή να βάλω ταίνια? Ασφαλώςςς !!!
little loulou Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 ..και τώρα που τα λέμε..εσύ γιατί ; απλα δεν το θεωρω φυσιολογικο-λογικο να εχει καποιος οπλο στο σπιτι του..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.