Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κομπλεδισταν...παω να το ψαξω ! ;)

Thanx, mate!

Τίποτα..αν είναι κανονίζουμε ένα παιχνίδι στα γρήγορα με τον Αλέκο.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
κλασσικα..ο καθενας θα λεει τη δικια του ωρα κι ο αλεξ θα ψαχνεται..:P

γειάαααα... τι κάνεις;;;;;

Δημοσ.

Μία μέρα έλειψα και το κάνατε μπ@δρ@λο :P

πάλι μου στείλανε pm για βοήθεια ελπίζω να μην το έχετε οργανώσει :P

καλησπέρα σας και φεύγω

είμαι από τις 8:15 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ στο Hilton τώρα έφτασα σπίτι μου και φεύγω πάλι

Βέγγος mode

Δημοσ.
Για σκουληκια? Εχω προβλημα, με πεταει desktop μολις παω να το ξεκινησω

Κάνε με add στο εμεσεν:Ρ

• Super Moderators
Δημοσ.
Ειναι DVDrip quality ?

WORKPRINT.XviD-OPTiC

Από όσο είδα από το Sample μια χαρά ποιότητα είχε...στον γνωστό Ελληνικό τράκ(τ)ερ! :Ρ

είναι σχετικά καλή ποιότητα...απλά είναι "workprint"...δεν έχουν τελειώσει όλα τα visual effects δεν είναι στην τελική μορφή της η ταινία...

πάντως έπεσε τρελό leak, έχει να πέσει τρελό μαμήσι αν τον βρουν αυτόν που το έκανε :P

Δημοσ.

Λοιπόν, όποτε θέλετε πείτε μου για Worms. Κατά προτίμηση, σε 60+ λεπτά από τώρα, για να φάω και καμιά πίτσα πρώτα (ναι, σας βασανίζω) (μην τολμήσει κανείς να κάνει fix, θα γίνει του Helm's Deep).

Δημοσ.
Λοιπόν, όποτε θέλετε πείτε μου για Worms. Κατά προτίμηση, σε 60+ λεπτά από τώρα, για να φάω και καμιά πίτσα πρώτα (ναι, σας βασανίζω) (μην τολμήσει κανείς να κάνει fix, θα γίνει του Helm's Deep).

:lol: Eeee τα θέλει ο..... σου!!:lol::lol::lol:

Γεια σου ρε Τεο αρχοντα!

Καιρο εχουμε να τα πουμε.:-)

Δημοσ.

Τι πίτσα; Βιλγάρικη ή Ριμάνικη; :-D

Δημοσ.
είναι σχετικά καλή ποιότητα...απλά είναι "workprint"...δεν έχουν τελειώσει όλα τα visual effects δεν είναι στην τελική μορφή της η ταινία...

πάντως έπεσε τρελό leak, έχει να πέσει τρελό μαμήσι αν τον βρουν αυτόν που το έκανε :P

μου εκοψες το κατεβασμα με τις φοβερες!:cry:

Δημοσ.

έχω πιεί και είμαι ωραία!

του τον έβγαλα τον φρονιμήτη του νέου, που είναι τώρα και η αρκούδα να της τον φορμάρω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...