status Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Κομπλεδισταν...παω να το ψαξω ! Thanx, mate! Τίποτα..αν είναι κανονίζουμε ένα παιχνίδι στα γρήγορα με τον Αλέκο.
alexzzz Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 κλασσικα..ο καθενας θα λεει τη δικια του ωρα κι ο αλεξ θα ψαχνεται.. γειάαααα... τι κάνεις;;;;;
Vatos_locos Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Μία μέρα έλειψα και το κάνατε μπ@δρ@λο πάλι μου στείλανε pm για βοήθεια ελπίζω να μην το έχετε οργανώσει καλησπέρα σας και φεύγω είμαι από τις 8:15 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ στο Hilton τώρα έφτασα σπίτι μου και φεύγω πάλι Βέγγος mode
N1ghtW0lf Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Για σκουληκια? Εχω προβλημα, με πεταει desktop μολις παω να το ξεκινησω
status Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Για σκουληκια? Εχω προβλημα, με πεταει desktop μολις παω να το ξεκινησω Κάνε με add στο εμεσεν:Ρ
little loulou Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 γειάαααα... τι κάνεις;;;;; θα το συνεχισεις για πολυ ακομη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Ειναι DVDrip quality ? WORKPRINT.XviD-OPTiC Από όσο είδα από το Sample μια χαρά ποιότητα είχε...στον γνωστό Ελληνικό τράκ(τ)ερ! :Ρ είναι σχετικά καλή ποιότητα...απλά είναι "workprint"...δεν έχουν τελειώσει όλα τα visual effects δεν είναι στην τελική μορφή της η ταινία... πάντως έπεσε τρελό leak, έχει να πέσει τρελό μαμήσι αν τον βρουν αυτόν που το έκανε
N1ghtW0lf Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Συνοφρυώνεται δεν βλέπεις; Τη ρωτάς.; :Ρ Σου στελνω πμ, to msn που ειναι δηλωμενο ειναι παλιο
teo64x Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Λοιπόν, όποτε θέλετε πείτε μου για Worms. Κατά προτίμηση, σε 60+ λεπτά από τώρα, για να φάω και καμιά πίτσα πρώτα (ναι, σας βασανίζω) (μην τολμήσει κανείς να κάνει fix, θα γίνει του Helm's Deep).
ANHLIKOS Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Λοιπόν, όποτε θέλετε πείτε μου για Worms. Κατά προτίμηση, σε 60+ λεπτά από τώρα, για να φάω και καμιά πίτσα πρώτα (ναι, σας βασανίζω) (μην τολμήσει κανείς να κάνει fix, θα γίνει του Helm's Deep). Eeee τα θέλει ο..... σου!!:lol: Γεια σου ρε Τεο αρχοντα! Καιρο εχουμε να τα πουμε.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Λοιπόν, όποτε θέλετε πείτε μου για Worms. Κατά προτίμηση, σε 60+ λεπτά από τώρα, για να φάω και καμιά πίτσα πρώτα (ναι, σας βασανίζω) (μην τολμήσει κανείς να κάνει fix, θα γίνει του Helm's Deep). Τι πίτσα; Βιλγάρικη ή Ριμάνικη;
notios7 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 είναι σχετικά καλή ποιότητα...απλά είναι "workprint"...δεν έχουν τελειώσει όλα τα visual effects δεν είναι στην τελική μορφή της η ταινία... πάντως έπεσε τρελό leak, έχει να πέσει τρελό μαμήσι αν τον βρουν αυτόν που το έκανε μου εκοψες το κατεβασμα με τις φοβερες!
stavi Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 έχω πιεί και είμαι ωραία! του τον έβγαλα τον φρονιμήτη του νέου, που είναι τώρα και η αρκούδα να της τον φορμάρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.