stavi Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 να κάνεις γαργάρες με μπεταντιν... :lol::lol: πρός το παρόν κάνω γαργάρες με μπύρα
darklordvader77 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 το τραγουδι του χατζηγιαννη στο τελος παντως, ηταν ολα τα λεφτα.. τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου! αντε καληνυχτα!!!
stavi Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 τα γάμησα όλα πάλι σήμερα... πάει το πρόγραμμα "φυσιολογικής συμπεριφοράς" ήπια ένα σωρό μπύρες, σπατάλησα ένα σωρό λεφτά, ξενυχτησα, έστειλα άκυρα μηνύματα, χα χα χα χα Im so fucking idiot
Chrisxxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Σε ποιον; oh wait... Νταξ' δεν ηταν πρόστυχο.. Gn!
alexzzz Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 έξυπνο τρόπο βρήκε οι διεύθυνση να με βγάλει από την μέση και να πνιγεί η επανάσταση... άνοιξε τα αθλητικά... θέμα ημερών είναι να μπαναριστό... μην πείτε ότι δεν σας το είπα
Achilles Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Το τοπικ του Αρη δεν είχε κλειδώσει ε;; Εχουμε επίπεδο τελικα * Ουτε το τοπικ του Ηρακλη.. oh wait δεν υπήρχε τοπικ για τον Ηρακλη μάλλον γιατι θα εγραφε ο Αχιλλέας μόνος του.. Θες να νιώσεις την Ηράκλεια ..... δύναμή μου στο αρρωστημένο κορμί σου; Τς τς..Κακίες Ευχαριστώ σας. Καλημέρα σας. Αλλάξαμε και υπογραφή Lilith19; Κατά τα άλλα, όποιος πόστης μου έφερε 15 κιλά πυρετό, παρακαλείται να έρθει να τα πάρει πίσω. Γονάτισα...
Achilles Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ακίλις... σου έρχεται αυτό που θα σε γιάνει Κάτσε να σου πω τι μου πρότεινε ο doctor... Μια δόση πρωί, μια μεσημέρι και μια βράδυ...για ένα μήνα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
little loulou Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Κάτσε να σου πω τι μου πρότεινε ο doctor... Μια δόση πρωί, μια μεσημέρι και μια βράδυ...για ένα μήνα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. απλα πραγματα ζητας δηλαδη.. το ενα απο αυτα τα "φαρμακα" σου ειπε να παιρνεις η οοολα??
evabb Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 απλα πραγματα ζητας δηλαδη..το ενα απο αυτα τα "φαρμακα" σου ειπε να παιρνεις η οοολα?? ενοειται ολα. ειναι σοβαρη η κατασταση του
alexzzz Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 απλα πραγματα ζητας δηλαδη..το ενα απο αυτα τα "φαρμακα" σου ειπε να παιρνεις η οοολα?? τι όλα... που να αντέξει ο παππούς
leftermann Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Κάτσε να σου πω τι μου πρότεινε ο doctor... Μια δόση πρωί, μια μεσημέρι και μια βράδυ...για ένα μήνα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Ούτε στα όνειρά σου, Παντρεμένογλου.
Achilles Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 απλα πραγματα ζητας δηλαδη..το ενα απο αυτα τα "φαρμακα" σου ειπε να παιρνεις η οοολα?? Είμαι απλός άνθρωπος... ενοειται ολα. ειναι σοβαρη η κατασταση του Ευχαριστώ για την κατανόηση. τι όλα... που να αντέξει ο παππούς Ο παλιός είναι αλλιώς. Ούτε στα όνειρά σου, Παντρεμένογλου. Τι να κάνω leftermann, δεν ευτυχήσαμε όλοι στον γάμο μας. Αλλά εσύ τουλάχιστον ΔΕΝ θα έπρεπε να μιλάς, που από τις πολλές ρωσίδες...μιλάς καλύτερα τα ρώσικα από ότι την μητρική σου γλώσσα.
little loulou Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ο παλιός είναι αλλιώς. :lol: ναι αλλα ποσο παλιος! εχει σημασια!
alexzzz Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ο παλιός είναι αλλιώς. Άσπρη τρίχα στο μαλλί... κακά μαντάτα στην... αυλή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.