leftermann Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Τι να κάνω leftermann, δεν ευτυχήσαμε όλοι στον γάμο μας. Αλλά εσύ τουλάχιστον ΔΕΝ θα έπρεπε να μιλάς, που από τις πολλές ρωσίδες...μιλάς καλύτερα τα ρώσικα από ότι την μητρική σου γλώσσα. γι'αυτό είναι ευτυχισμένος ο γάμος μου ρε
Achilles Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μου προκαλείται τον γέλωτα. Ε τότε βρε lefter άσε και καμιά Ουκρανή για μένα... Αλλά θέλω να 'ναι το προαναφερθέν μοντέλο του 2009. Πολλά ζητάω;
alexzzz Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μου προκαλείται τον γέλωτα. κακός έστειλα κουραμπιέδες... βιάγκρα έπρεπε να στείλω... 4 καρτέλες να έχεις
leftermann Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 δεν ζητάς πολλά. Το θέμα είναι τι παίρνεις όμως... Πατάνα κενωνία...
Achilles Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Αλέκο; Τι είναι αυτό; Δεν το γνωρίζω... Κάτι ψιλά από φραγκοδίφραγκα πήραμε lefter... Το χάσαμε το κορμί πατριώτη...
evabb Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 :lol: ναι αλλα ποσο παλιος! εχει σημασια! μονο η μικρη λουλου πιανει το νοημα τελικα
little loulou Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Καλήμερααααααα τι αγενεια..ειναι ολη μεσα και δεν σου λεει κανενας καλημερα... πφφ.. καλημερα papahlamidaaa... αν ηταν μεσα ο στατους θα σου ελεγε σιγουρα καλημερα
evabb Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 τι αγενεια..ειναι ολη μεσα και δεν σου λεει κανενας καλημερα...πφφ.. καλημερα papahlamidaaa... αν ηταν μεσα ο στατους θα σου ελεγε σιγουρα καλημερα εγω εβγαζα φωτοτυπιες αλλα ετσι κι αλλιως εγω δεν πιανομαι. καλημερα χλαμύδα
papahlamidas Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ κορίτσια! [aledjo mode] Πότε θα πάμε για καφέ? [/aledjo mode]
Chrisxxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μερα Αυτη η ταση κάποιων ανθρώπων να με ξυπνανε πρεπει να σταματησει αλλιως θα νιώοσυν την οργη μου...
evabb Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Μερα Αυτη η ταση κάποιων ανθρώπων να με ξυπνανε πρεπει να σταματησει αλλιως θα νιώοσυν την οργη μου... σκουπα;;; (ηλεκτρικη):-(
little loulou Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 ...... θα νιώοσυν την οργη μου... τι ποια????:lol::lol: με το που το διαβασα μου βγηκε ενα αυθορμητο γελιο! αχαχαχα!:lol:
Chrisxxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 τι ποια????:lol::lol: με το που το διαβασα μου βγηκε ενα αυθορμητο γελιο!αχαχαχα!:lol: νιώοσυν (αρχαιοελληνικο)... σκουπα;;; (ηλεκτρικη):-( Κοιτα αν εμπαινε απο μονη της σε λειτουργια θα το ανεχόμουν να ξεβρωμίσουμε και λίγο.. Φιλος για καφε.. Λες και δεν μπορουσε αργοτερα... Εγω φταίω που δεν εβαλα το κινητο στο αθορυβο και το σηκωσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.