Achilles Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 μας δουλευεις; πως ζησεις; 100 την ωρα χρεωνεις;; Σαν τις π@........ένα πράγμα. :lol::lol:
evabb Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Σαν τις π@........ένα πράγμα. :lol::lol: πες το ψεματα:lol::lol:
leftermann Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 όχι ρε, λίγα χρεώνω. Αλλά ζω με λίγα, μην ακούς τον άλλον τον κακεντρεχή για τα ρωσιδάκια...
evabb Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 όχι ρε, λίγα χρεώνω. Αλλά ζω με λίγα, μην ακούς τον άλλον τον κακεντρεχή για τα ρωσιδάκια... αναλογως την ρωσιδα:p
Achilles Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 όχι ρε, λίγα χρεώνω. Αλλά ζω με λίγα, μην ακούς τον άλλον τον κακεντρεχή για τα ρωσιδάκια... 4όρωφη μονοκατοικία με κήπο, εξοχικό, κάθε ΣΚ ταξιδάκια, εξωτερικό..... Φτώχεια καταραμένη βρε Εύα.... Δεν είμαι σίγουρος και τι κρύβει στο γκαράζ του...αλλά όλο και καμιά lambo, καμιά ferrari δεν θα έχει για να βολτάρει; edit: Άμα σου πει Εύα πως οδηγεί κανένα φιατάκι, είναι για ξεκάρφωμα...
leftermann Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 φίατ στίλο 1200 είναι. Έλα να το δεις (χωρίς λάδι)
Achilles Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 φίατ στίλο 1200 είναι. Έλα να το δεις (χωρίς λάδι) Σε πρόλαβα στο edit. :devil:
alexzzz Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 φίατ στίλο 1200 είναι. Έλα να το δεις (χωρίς λάδι) με το δικό μου 1400αρι σε τρέχω... σε έχω άνετα
leftermann Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 ψεύτη! Δεν φαίνεται η ώρα του έντιτ. Εγώ πόσταρα πρώτος, και μετά έκανες έντιτ.
evabb Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 4όρωφη μονοκατοικία με κήπο, εξοχικό, κάθε ΣΚ ταξιδάκια, εξωτερικό.....Φτώχεια καταραμένη βρε Εύα.... Δεν είμαι σίγουρος και τι κρύβει στο γκαράζ του...αλλά όλο και καμιά lambo, καμιά ferrari δεν θα έχει για να βολτάρει; edit: Άμα σου πει Εύα πως οδηγεί κανένα φιατάκι, είναι για ξεκάρφωμα... και οι φεραρι φιατακια ειναι :lol:
Achilles Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 ψεύτη! Δεν φαίνεται η ώρα του έντιτ. Εγώ πόσταρα πρώτος, και μετά έκανες έντιτ. Ότι και να λες... η αλήθεια έλαμψε... με το δικό μου 1400αρι σε τρέχω... σε έχω άνετα Έτσι για να μην ξεχνιέσαι.
leftermann Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Ότι και να λες... η αλήθεια έλαμψε... εντάξει λοιπόν. Κέρδισες. Φερράρι είναι. Επίσης, τον έχω τεράστιο, τον τραπεζικό λογαριασμό μου. Τέλος, μάθε να μετράς επιτέλους. Η βίλα είναι 5όροφη. Και όλα αυτά μόνο με 3,5 ώρες δουλειάς. Αλλά χρεώνω αρκετά, 25.000 ευρώ την επίσκεψη. Αν έρθεις εσύ βέβαια θα σου κάνω ειδική τιμή, ε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2009 I won... Είμαι ανίκητος... oh...wait... το oh wait πάει για την υπογραφή ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.