Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμμ...

Ολυμπιακός- Hal9000

AEK- ChrisAce

Παναθηναϊκός- The_Edge

ΠΑΟΚ- dimitris2006

Μοιράστηκαν... εκτός και αν το πήγαν οπαδικά...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
χμμμ...

Ολυμπιακός- Hal9000

AEK- ChrisAce

Παναθηναϊκός- The_Edge

ΠΑΟΚ- dimitris2006

Μοιράστηκαν... εκτός και αν το πήγαν οπαδικά...

δε θα το πιστεύψεις αλλά θα έχεις σχετικές φωτογραφίες το βράδυ..παίζουμε WII sports στο εργαστήριο στον προτζεκτορα:)

Δημοσ.
δε θα το πιστεύψεις αλλά θα έχεις σχετικές φωτογραφίες το βράδυ..παίζουμε WII sports στο εργαστήριο στον προτζεκτορα:)

με στοίχημα τα ρεπό σας :P

Δημοσ.
Η εκπαίδευση έχει ανέβει επίπεδο...

όχι απλά επέστρεψα ενός συμμαθητή μου το wii του και τελειώσαμε νωρίτερα το φώτοσοπ και ρωτήσαμε αν μπορούμε και πήραμε το οκ :Ρ

Δημοσ.

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ

MPTVSERIES

plugin για το mediaportal έχω πάθει πλάκα. Μου κατέβασε όλους τους τίτλους, όλα τα banners +ποστερς+thumbnails+υπόθεση για κάθε επεισόδιο από όλες τις σειρές.

224855z.jpg

Δημοσ.

Δωσε info για 2 πραγματα...

1) mediaportal?

2) MPTVSeries is ... ?

ΥΓ. Οχι για μενα, εγω τα βρηκα στο google και ξερω τι ειναι το mediaportal τουλαχιστον. Thanx για το MPTVSeries, φαινεται πολυ ενδιαφερον...παω να το τσεκαρω!

Δημοσ.

Mediaportal είναι open source software για htpc που χειρίζεται τηλεόραση,βίντεο, μουσική φωτογραφίες, σου δείχνει τον καιρό, συνταγές, νέα, γράφεις dvd, cd, κάνεις transcoding σε εγγραφές, ΚΑΙ διακομίζει αυτό το υλικό στο υπόλοιπο σπίτι.

Το MPTvseries είναι ένα plugin ειδικά για τηλεοπτικές σειρές που είναι το λιγότερο, ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό σε plugins. Τώρα κοίταζα τις επιλογές και κατεβάζει υπότιτλους για κάθε επεισόδιο και απ' ότι βλέπω έχει επιλογή να κατεβάζει και επεισόδια από τορεντ μόλις αυτά βγαίνουν.

Απίστευτοι οι τύποι.

Δημοσ.
Mediaportal είναι open source software για htpc που χειρίζεται τηλεόραση,βίντεο, μουσική φωτογραφίες, σου δείχνει τον καιρό, συνταγές, νέα, γράφεις dvd, cd, κάνεις transcoding σε εγγραφές, ΚΑΙ διακομίζει αυτό το υλικό στο υπόλοιπο σπίτι.

Το MPTvseries είναι ένα plugin ειδικά για τηλεοπτικές σειρές που είναι το λιγότερο, ότι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό σε plugins. Τώρα κοίταζα τις επιλογές και κατεβάζει υπότιτλους για κάθε επεισόδιο και απ' ότι βλέπω έχει επιλογή να κατεβάζει και επεισόδια από τορεντ μόλις αυτά βγαίνουν.

Απίστευτοι οι τύποι.

Νταξ...ψηθηκα...γαμει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...