Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ελπίζω οι υπόλοιποι να να μην παίζετε σαν τον τεο worms, όλη την ώρα στο σκοινί για τα κουτιά και να ξεχνάει να σκοτώσει

Δημοσ.

εγω αυτο που ξερω ειναι οτι απο τοτε που ανοιξαν τα αθλητικα,εξαφανιστηκαν ολοι απο το αφτοπικ!:o:lol:

Δημοσ.

Φαϊρ... πάλι χάσαμε (σοκ... το ξέρω)! 3-5... αγγλικό σκορ. Τι θα κάνω ρε με αυτή την ομάδα;;; Καθόμανε στο δημοσιογραφικό μου θεωρείο (ψώνιο ντιτεκτεντ) και σκεφτόμανε πόσο καιρό έχουμε να νικήσουμε... δεν μπόρεσα να θυμηθώ γιατί η μνήμη μου πάει μόνο κάτι μήνες πίσω...

Δημοσ.
Yo μετά από 3 μέρες στο Hilton πάλι καμένος Mode :-D σας έλειψα βρε ? :P

τι σκατά κάνεις κάθε 3 και λίγο στο Χίλτον ρα ;

βεβαίως και μας έλλειψες....έφυγες και χορεύανε οι γάτες.

Ρώτα και τον φουκαρά τον Chrisxxx τί πέρασε...

Δημοσ.
Φαϊρ... πάλι χάσαμε (σοκ... το ξέρω)! 3-5... αγγλικό σκορ. Τι θα κάνω ρε με αυτή την ομάδα;;; Καθόμανε στο δημοσιογραφικό μου θεωρείο (ψώνιο ντιτεκτεντ) και σκεφτόμανε πόσο καιρό έχουμε να νικήσουμε... δεν μπόρεσα να θυμηθώ γιατί η μνήμη μου πάει μόνο κάτι μήνες πίσω...

πω πω...αλήθεια.; μήπως να σταματήσεις να είσαι παράγοντας; ;Ρ

Δημοσ.
έκανα τον πορτιέρη για 3 μέρες τέλος τώρα.

φαντάζομαι θα το τσακίσατε το κακόμοιρο το ποντίκι :P

..."έκανες" τον πορτιέρη ; δλδ ΔΕΝ ήσουν πορτιέρης ; !

Δημοσ.
πω πω...αλήθεια.; μήπως να σταματήσεις να είσαι παράγοντας; ;Ρ

δεν θα εγκαταλείψω το πλοίο τώρα που βουλιάζει... όταν πάει καλά η ομάδα θα φύγω (σαν να λέμε ποτέ)

Δημοσ.
δεν θα εγκαταλείψω το πλοίο τώρα που βουλιάζει... όταν πάει καλά η ομάδα θα φύγω (σαν να λέμε ποτέ)

Μου αρέσει που είσαι αισιόδοξος :Ρ

Δημοσ.

α εκεί κολλάει το άβαταρ ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...