soturin Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 ελπίζω οι υπόλοιποι να να μην παίζετε σαν τον τεο worms, όλη την ώρα στο σκοινί για τα κουτιά και να ξεχνάει να σκοτώσει
dark_banishing Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Ωραία βλέπω μεγαλώνει η παρέα με τα σκουλήκια
little loulou Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 εγω αυτο που ξερω ειναι οτι απο τοτε που ανοιξαν τα αθλητικα,εξαφανιστηκαν ολοι απο το αφτοπικ!:lol:
Vatos_locos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Yo μετά από 3 μέρες στο Hilton πάλι καμένος Mode σας έλειψα βρε ?
N1ghtW0lf Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Ωραία βλέπω μεγαλώνει η παρέα με τα σκουλήκια Εγω ακομα να βρω ακρη με τα σκουληκια και το VirtualBox :devil:
alexzzz Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Φαϊρ... πάλι χάσαμε (σοκ... το ξέρω)! 3-5... αγγλικό σκορ. Τι θα κάνω ρε με αυτή την ομάδα;;; Καθόμανε στο δημοσιογραφικό μου θεωρείο (ψώνιο ντιτεκτεντ) και σκεφτόμανε πόσο καιρό έχουμε να νικήσουμε... δεν μπόρεσα να θυμηθώ γιατί η μνήμη μου πάει μόνο κάτι μήνες πίσω...
washcloud Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Yo μετά από 3 μέρες στο Hilton πάλι καμένος Mode σας έλειψα βρε ? τι σκατά κάνεις κάθε 3 και λίγο στο Χίλτον ρα ; βεβαίως και μας έλλειψες....έφυγες και χορεύανε οι γάτες. Ρώτα και τον φουκαρά τον Chrisxxx τί πέρασε...
Vatos_locos Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 έκανα τον πορτιέρη για 3 μέρες τέλος τώρα. φαντάζομαι θα το τσακίσατε το κακόμοιρο το ποντίκι
status Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Φαϊρ... πάλι χάσαμε (σοκ... το ξέρω)! 3-5... αγγλικό σκορ. Τι θα κάνω ρε με αυτή την ομάδα;;; Καθόμανε στο δημοσιογραφικό μου θεωρείο (ψώνιο ντιτεκτεντ) και σκεφτόμανε πόσο καιρό έχουμε να νικήσουμε... δεν μπόρεσα να θυμηθώ γιατί η μνήμη μου πάει μόνο κάτι μήνες πίσω... πω πω...αλήθεια.; μήπως να σταματήσεις να είσαι παράγοντας; ;Ρ
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 έκανα τον πορτιέρη για 3 μέρες τέλος τώρα.φαντάζομαι θα το τσακίσατε το κακόμοιρο το ποντίκι ..."έκανες" τον πορτιέρη ; δλδ ΔΕΝ ήσουν πορτιέρης ; !
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 πω πω...αλήθεια.; μήπως να σταματήσεις να είσαι παράγοντας; ;Ρ δεν θα εγκαταλείψω το πλοίο τώρα που βουλιάζει... όταν πάει καλά η ομάδα θα φύγω (σαν να λέμε ποτέ)
status Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 δεν θα εγκαταλείψω το πλοίο τώρα που βουλιάζει... όταν πάει καλά η ομάδα θα φύγω (σαν να λέμε ποτέ) Μου αρέσει που είσαι αισιόδοξος :Ρ
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 δεν θα εγκαταλείψω το πλοίο τώρα που βουλιάζει... όταν πάει καλά η ομάδα θα φύγω (σαν να λέμε ποτέ) α εκεί κολλάει το άβαταρ ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.