Chrisxxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Θα το σκεφτομουν να σου πω τι εννοει αλλα καλυτερα να σε αφησω να ψηθεις 1-2 βδομαδες...
status Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Σκέφτομαι σοβαρά να φέρω γάτα Κ εγώ θα φέρω σκύλο..έτσι για τον χαβαλέ ξες..
Chrisxxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Εδω θα φέρουν γάτα ρε τους κεραυνους θα σκεφτούμε;;
status Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 πλιομλκ όπως λένε νιομλκ; :Ρ Πω πω κεραυνούς ρίχνει εδώ πέρα. Εγώ φταίω, έφαγα φασόλια..:Ρ
alexzzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Κουμπάρε τώρα είδα το κιν... για worms να υποθέσω, ε; btw... level up... είμαι περήφανος σβήνω, χάνομαι... νύχτα
status Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Κουμπάρε τώρα είδα το κιν... για worms να υποθέσω, ε; btw... level up... είμαι περήφανος σβήνω, χάνομαι... νύχτα Ναι worms..ξέρεις που θα μας βρεις..:Ρ τι λέβελ απ ρε; :Ρ
jason_rethymno Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 σβήνω, χάνομαι... νύχτα Καληνύχτα έγω τώρα ξύπνησα..κοιμήθηκα για μεσημέρι στις 21:00 και ξύπνησα 1:00.Αστα να πάνε
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Εδω θα φέρουν γάτα ρε τους κεραυνους θα σκεφτούμε;; χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ ...μιλάμε ότι όσο πας , μπαίνεις και περισσότερο στο "πετσί" του Μοντεχρήστου............ * για την μενταλιτέ του χιούμορ λέω
Vatos_locos Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 ..."έκανες" τον πορτιέρη ; δλδ ΔΕΝ ήσουν πορτιέρης ; ! ε ναι με έχεις για πορτιέρη εμένα τις πιο πολλές ώρες σε μία καρέκλα την έβγαλα πίνοντας χυμούς πορτοκάλι προσπαθώ να καταλάβω αν άνοιγε την πόρτα στον κόσμο, ή ήταν σε μυστική αποστολή μυστική ήταν η πόρτα άνοιγε μόνο σε πνευμονολόγους
Vatos_locos Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 εγώ την αλήθεια λέω μέσα στο Hilton ήμουν σε ένα πνευμονολογικό συνέδριο ( 13Th State Of Art ) το τι για καρκίνους έμαθα το τι για τρύπες τι φλεγμονές τι για άσμα οτι θέλετε γιατρός έγινα και όλα αυτά επι πληρωμή οι άλλοι που ήταν στο συνέδριο έδιναν από 50-90 € το άτομο για να μπούνε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.