Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

άστμα ή όπως σκατά το λένε τέσπα πάντως να ξέρεις οτι δεν υπάρχει θεραπεία και το ψάχνουν ακόμα :P

επίσης έμαθα πολλά για το POCD – polycystic ovarian disease αλλά δεν κατάλαβα τίποτα...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάω να την πέσω πάντως γιατί με τόσες γνώσεις μαζεμένες σε 3 μέρες με το ζόρι κρατάω το κεφάλι μου όρθιο, παίζει να έχει πρηστεί κιόλας....

άντε καληνύχτες

Δημοσ.

το τατου ναι το έκανα αλλά ακόμα στο περίγραμμα είμαι :P ούτε πρόλαβα να βρω τον άλλον να τον χέσω μία μέρα τον βρήκα και αντί να κάνουμε το τατοο καταλήξαμε χώμα από τα κρασιά

Δημοσ.

Μέραααααα. Πρωινοί πρωινοί κυριακάτικα είναι μόνο οι μπαρμπάδες - σύζυγοι - πατεράδες :-D

Εμείς την κάνουμε οικογενειακώς για παραλία, περπατάδα στην λιακάδα, μπαλίτσα στα γκαζά, και μετά γκαϊφέ στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, να αλωνίσει λίγο ο μικρός με το ποδήλατο. Όποιος θέλει έρχεται (μετά των απογόνων του μόνο :-) ).

Δημοσ.

Καλημέρα, Έλληνα κροίσε με εννέα γράμματα...:-D

Α ωραίο πρόγραμμα έχετε για σήμερα. Ευχαρίστως θα ακολουθούσαμε, αλλά έχουμε κάνει το δικό μας. :-)

Κάποια άλλη φορά...

Περιμένω εντυπώσεις από την "νέα" παραλιακή του Δήμου μας...:lol:

Δημοσ.

2 βδομαδες Εβρο, στο 618 Μ/Κ Τ.Π. στην Πλατη, ενα απο τα πιο μαυρα στρατοπεδα της Ελλαδας. Δεν με χαλασε, τον ψαρα.

Δημοσ.
Ξυπνάαααααατε ρε !!!!!

Μόνος μου θα πιω καφέ; :mad:

....ΣΚΑΣΕ ΒΡΕ ΜΛΚ, ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ !!! :mad:

....πωωωωωωω...το κεφάλι μου...ακόμα δεν ξύπνησε...γαμώ την φόρμουλα......

το τατου ναι το έκανα αλλά ακόμα στο περίγραμμα είμαι :P ούτε πρόλαβα να βρω τον άλλον να τον χέσω μία μέρα τον βρήκα και αντί να κάνουμε το τατοο καταλήξαμε χώμα από τα κρασιά

κανόνισε να μην μαλώσετε και μείνει στο περίγραμμμα :P

άστμα ή όπως σκατά το λένε τέσπα πάντως να ξέρεις οτι δεν υπάρχει θεραπεία και το ψάχνουν ακόμα :P

επίσης έμαθα πολλά για το POCD – polycystic ovarian disease αλλά δεν κατάλαβα τίποτα...

θα σου έβαζα μια "ιατρικά" μάσκα στο ποντίκι, αλλά είμαι τόσο κομμάτια που δεν μπορώ να βρω καν το σορτκατ του πέηντ-νετ.......

(εντωμεταξύ το "έμαθα πολλά-κι ας μην κατάλαβα τίποτα" - είναι ατακάρα.....Χαλαρά μπαίνει σαν υπογραφή...:lol:) (pocd, ασθένεια των ωοθηκών, σχηματίζονται κύστες, και δεν είναι καθόλου ευχάριστο δια την φέρουσα....)

...και μιας και λέμε για φέροντες...

2 βδομαδες Εβρο, στο 618 Μ/Κ Τ.Π. στην Πλατη, ενα απο τα πιο μαυρα στρατοπεδα της Ελλαδας. Δεν με χαλασε, τον ψαρα.

καλημέρες φέρον

τί τιμητικές έχουμε τσιμπήσει από 'κει ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...